Evo jedne moje brzinske.
Što to predstavlja
evo jedna petica (5).
EDIT:
Ako se ne varam, ovo bi trebalo prebaciti u grupu grafički programi.
Evo jedne moje brzinske.
Što to predstavlja
evo jedna petica (5).
EDIT:
Evo moja, rađen pomoću tutoriala.
A možeš dati link od tutoriala po kojem si to radil?
Evo jedne moje brzinske.
Što to predstavlja
evo jedna petica (5).
EDIT:
Ni ja neznam sto predstavlja.To mi je trebao biti background na jednoj stranici.
Vidi se da imas dara za to!
Možeš li dat link od tuta
evo jedne moje koju sam jučer završio. Inspiraciju sam pronašao u Win7 logon slici i naravno upotpunosti sam ju izmjenuo da nimalo nelići.
Bilo bi jos bolje da su linije pravilne, da nisu neke tako "grbave", nego da su onako fluidne.
evo jedne moje koju sam jučer završio. Inspiraciju sam pronašao u Win7 logon slici i naravno upotpunosti sam ju izmjenuo da nimalo nelići.
Fali fluidnosti,dubine i kompozicije.
evo danas napravljeno, ako se nekom svidja slobodno javite da posaljem ja sam sebi stavio kao logon sliku...
Boja mora je izrazito plava, a morski pas kao da pliva u nekakvoj sivkastoj, ne vidi se da se morski pas krece (previse je statican) te je pre daleko od ribe, ja bi ga malo priblizio. Kad to sve napravis, dobit ces puno dinamicniju sliku.
U potpunosti se slazem. Boja mora je izrazito plava, a morski pas kao da pliva u nekakvoj sivkastoj, ne vidi se da se morski pas krece (previse je statican) te je pre daleko od ribe, ja bi ga malo priblizio. Kad to sve napravis, dobit ces puno dinamicniju sliku.
citirao je onu prijašnju sliku. a za ovog psa se slažem.
U potpunosti se slazem. Boja mora je izrazito plava, a morski pas kao da pliva u nekakvoj sivkastoj, ne vidi se da se morski pas krece (previse je statican) te je pre daleko od ribe, ja bi ga malo priblizio. Kad to sve napravis, dobit ces puno dinamicniju sliku.
citirao je onu prijašnju sliku. a za ovog psa se slažem.
Ups. ja pogledo post sa morskim psom, i onda komentar, nisam ni gledo sta komentira :D
sad cu editirat
Ajmo ljudi stavljajte svoje radove, nemojte da tema padne u zaborav.
Ima nekih gresaka, ali ona najuocljivija je leptir, koji bi trebao biti zamucen, jer je fokus na travu koja se nalazi iza njega, a ne na sam cvijet i leptira.
evo malo zezancije danas, nije full gotova, iako papirt moze puuuno bolje nisam stigao
Bravo, sviđa mi se tvoj rad
evo malo zezancije danas, nije full gotova, iako papirt moze puuuno bolje nisam stigao
hehe
E = mc1
E = mc2
Evo jedan moj rad koji mi se (meni) najvise svidza,ipak vi ocijenite.
http://www.imagesforme.com/upload/4d7766f6.jpg
BTW: Radzen je u Photoshop-u CS2.
Carski!! Jako mi se sviđa!! Imaš pravo, onaj potpis bi bio too much..
Jedan moj rad
P.S. nisam gay XDD
Pozadina je extra dobra,smao bi trebao malo slova popraviti jer izgledaju kao da su od kartona ali ipak je sve super ;).
Edit: Evo jos jednog rada ali sada je Schumacher i nejgova forumula.
Vidim da je tema malo pala u zaborav. Pa evo moj novi (stari) rad.
Nice super ko mp3 naopako
Nice super ko mp3 naopako
mp3 naopako :DDDDD
rađeno uz pomoc tut-a
Pre-fashion i ušminkano za to što piše!;D