Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 610.328
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Scorp21
Zašto jednostavno nisi sve slike stavio u jedan post...?
@Scorp21
Zašto jednostavno nisi sve slike stavio u jedan post...?
Nisam o tome ni razmišljao, uostalom mislim da je ovako preglednije bez obzir što su to sve moji postovi. Svaki rad zasebno...
Evo jedne Photomanipulacije, radjene pre par meseci ali meni vrlo drage.
http://www.dodaj.rs/f/3u/1X/1ZQKA2lW/war-final-1.jpg
Evo i stockova:
http://www.dodaj.rs/f/5/TG/VyeDz7j/renderi.jpg
Meni tu nikako nije jasan onaj "World War Two" tekst. Jer ono - imali smo ga već, a on nije imao helikoptere i aute iz pedesetih.
Evo jedne Photomanipulacije, radjene pre par meseci ali meni vrlo drage.
http://www.dodaj.rs/f/3u/1X/1ZQKA2lW/war-final-1.jpg
Evo i stockova:
http://www.dodaj.rs/f/5/TG/VyeDz7j/renderi.jpg
Meni tu nikako nije jasan onaj "World War Two" tekst. Jer ono - imali smo ga već, a on nije imao helikoptere i aute iz pedesetih.
U mojoj masti je imao i Helikoptere i aute iz pedesetih. To je moje shvatanje a tebi ako se ne svidja tu ti ne mogu pomoci.
Nisam rekao da mi se ne sviđa, već da mi nije jasno. Razlika je golema i zaista ne vidim potrebu za takvim pasivno-agresivnim stavom.
Iako mi nije jasno što se ima maštati o WW2 kada je njegov tijek jako dobro poznat i dokumentiran, nema potrebe da ulazim u daljnju raspravu.
Pozdrav
Moj stav nije agresivan.. naprotiv.Tok rata jeste poznat ali ga ja ne shvatam tako.Kako onda objasnjavas koriscenje letecih tanjira od strane Nemaca, ni to nije dokumentovano a postoje cinjenice i snimci koji to potvrdjuju?.. No da ne skrecemos a teme hvala na misljenju. :)
Njemački leteći tanjuri? Thx, sve mi je jasno.
Evo napravio jedan logo za jednu stranicu na FB-u, tek tolko nisam imao bas neku ideju :P
Mala rezolucija ne vidi se skoro nista.
Evo napravio jedan logo za jednu stranicu na FB-u, tek tolko nisam imao bas neku ideju :P
Vjerovatno ce im trebati i logo u manjoj veličini poput ovoga, pa bi ti preporučio da promijeniš boju ovog "pc games" jer se slabo primjeti crno na crno.
To bi trebo biti logo pa ono. Trebala bi biti manja reza.
Vjerovatno ce im trebati i logo u manjoj veličini poput ovoga, pa bi ti preporučio da promijeniš boju ovog "pc games" jer se slabo primjeti crno na crno.
Stavio sam da ovako pise (jer je prije pisalo hd 6950 radeon u istoj toj boji) pa da bude nekako ujednaceno.
Inaće se logotip radi u vektorskim programima. A i trebalo bi ga napraviti na transparentnoj pozadini.
Inaće se logotip radi u vektorskim programima. A i trebalo bi ga napraviti na transparentnoj pozadini.
Khm:
Khm:
Nisam skužio ali to mu nije isprika. Također, logo je nepregledan i nejasan. Treba učiti od malih stvari, pa bila to i fb stranica.
Sve to stoji. Ali kada pročitaš "za jednu stranicu na FB-", sve ti je jasno..;)
u kojem photoshopu su ove slike,pogledao sam prvih 6 stanica i sad ovu zadnju?htio bih si skinuti taj photoshop(naravno ako ima neki besplatan/trial)
u kojem photoshopu su ove slike,pogledao sam prvih 6 stanica i sad ovu zadnju?htio bih si skinuti taj photoshop(naravno ako ima neki besplatan/trial)
Ako se naučiš raditi, svejedno ti je koji Photoshop koristiš, ali ako već krečeš ispočetka, kreni sa cs 5.5
Da i ja ubacim par stvari sto sam uspio nac na Cd-u.
S lijeva na desno.
Prva stvar koju sam ikad napravio u photoshopu.
Kombinacija fotografije i photshopa, docrtao sam lica u Ps-u jer ne znam rukom crtati. Trebalo mi je 5 naranci da skuzim da ce mi to bit lakse dodat kasnije.
Preview za ikonu koju sam radio u PS-u
Kombinacija corela i PS-a
I zadnje je jedna igrarija, nesto nastalo iz dosade.
Vise takve gluposti iz dosade ne radim, sad je vrijeme u PS-u posveceno teksturama.
Čini mi se da je loše resizean BG (koristi shift kad resizeaš sliku).
Uzeo grafičku i dodao tekst, malo prejednostavno za logo.
Čini mi se da je loše resizean BG (koristi shift kad resizeaš sliku).
Uzeo grafički i dodao tekst, malo prejednostavno za logo.
1.Nisam onu malo slikicu poveco nego sam napravio novo na vecoj rezi
2.Na grafickoj sam izbriso natpis hd 6850 radeon.
3.I napravio sam taj "logo" iz dosade.
Iskreno ne vidim sta si ti ovde radio na vec postojecu sliku dodao si text sa odredjenim belend opcijama.
Bunis kad ti neko da savet ili kritiku, veruj mi tako neces nista postici. Bolje poslusaj savet nego da se bunis i pravdas da si pravio iz dosade...
Iskreno ne vidim sta si ti ovde radio na vec postojecu sliku dodao si text sa odredjenim belend opcijama.
Bunis kad ti neko da savet ili kritiku, veruj mi tako neces nista postici. Bolje poslusaj savet nego da se bunis i pravdas da si pravio iz dosade...
Ma ne bunim se, nego ono neradim je svakodnevno na PS-u , to kad mi dode neka "ideja" odem malo i pogledam sta se moze.Mozda u mjesec dana odem 3-4 puta na PS
To nije logo, to je banner. Logo se radi kao vektor. Mora biti jednostavan i prepoznatljiv. Tri boje max.
@Langsdorff slazem se oko toga da je ono banner, ali se ne slazem u potpunosti oko toga da logo mora biti vektor.Sve zaviso od namene logo-a ukoliko je za ekransku projekciju moze se slobodno raditi i u Photoshopu, imas barem 10000 primera na deviantu.Ukoliko je za stampu naracno da ce biti vektor i pri izradi logo-a ce se koristiti Corel ili Ilustrator, tako da ovde nisi bas 100 % u pravu pozz.
Logo se uvijek, ali uvijek, radi kao vektor.
Nema tu "može se i Photoshopu, Paintu, Gimpu kao raster". Apologetski pristup i nemušta argumentacija "pa ne radi se za tisak" pada u vodu čim kreneš povećavati ili smanjivati veličinu logotipa. S rasterom ćeš gubiti na kvaliteti, oštrini i bojama, ali s vektorom takvih problema nećeš imati. Kako ste prihvatili da pravi kut iznosi 90 stupnjeva, tako prihvatite da se logo radi kao vektor. Diskusije oko toga nema. Zapisano je u kamen i bok.
Samo mi ti kazi da li 100 % tvrdis da se logo ne moze izraditi u Photoshopu, i da se Photoshop ne koristi u tu namenu? I da ni jedna velika kompanija nema rastersku verziju svog logotipa?