Kioji program bi bio najbolji za početnike; po mogučnosti da ima prijevod.
Probao sam mnoge ali su mi teški baš zato jer neznam engleski...............
POZDRAV SVIM BUG-ovcima........................................................................
POZDRAV SVIM BUG-ovcima........................................................................
Što misliš pod program???
Ahem..Izjasni to program.. Inace ce bit EPIC FAIL!
Misliš li pod "program" na OS ili Programski jezik ili nešto drugo?
nešto kao Cs4 . TAJ je pretežak .
Evo ja predlazem notepad i paint. Ne znam kako su u hrvatskom izdanju windowsa nazvani ;)
I da prvo calculator. Tesko da moze bit jednostavniji
OPROSTITE MI JOŠ SPAVAM.
Program za crtanje. eh pa što mi je danas?
nešto kao Cs4 . TAJ je pretežak .
Adobe CS4 ti je skup programa. U njemu imaš: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Fireworks i druge. Reci koji od tih programa.
Hehehhehehe
Nadam se da se salis ;)
Zadovoljio si apsolunti niti jedan njegov uslov ;)Nit je lagan, nit je na hrvatskom ;)
OPROSTITE MI JOŠ SPAVAM.
Program za crtanje. eh pa što mi je danas?
Kakvo??!!! Možda vektorsko ili neko drugo.
Ako misliš na jednostavno crtanje onda preporučujem paint.
Sad si ga vec zbunio ;)
S obzirom na prvi a i drugo post cisto sumnjam da zna razliku izmedju vektorske i rasterske grafike ;)
Peint mi je u kompu i ne valja ništa s tim se igra moj klinac.
Meni bi trebalo nešto sna čemu mogu crtati grafite , i tako nešto.
Zasto ti je trebalo 4 posta da to kazes. Nismo mi vidoviti da znamo sta ti mislis.
Inkscape.
Teško da ćeš naći HR verziju programa za crtanje osim Windows Paint ili Office na našem jeziku (ima osnovnih crtačih elemenata ali to je preskromno). Možda da pokušaš sa starijim verzijama Corela (Verzija 8), Paint Shop Pro i sl. ali ništa na HR. To su veliki programi ali stare verzije su mnogo jednostavnije za savladati. Ili pokušaj pregledavati razne besplatne programe koje nađeš na Download.com u kategoriji grafičkih programa.