Hrvatski developeri

poruka: 516
|
čitano: 95.750
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Hrvatski developeri
Zekida kaže...
Daniman123 kaže...
Zekida kaže...
Ej!
jeste probali onaj Unreal development kit,ja ga upravo sad skidam da vidim to čudo tehnike.

Može par pitanja zanima me jako!

Koliko ljudi rade jese svi međusobno poznajete i hoće li igra biti cijela u 2d grafi! Jeste možda još nešto napravili!

Bok!Osmijeh

Na igri rade moja dva brata i ja,ali baš ne vjerujem da igra bude izašla jer brat koji najbolje crta i koji ima glavni posao kaže da mu se neda raditiBelji se ali danas je ipak nacrtao neke skice likova iz igre pa ne znam baš da će odustat,ali u svakom slučaju blog ostaje i ako pronađem pravu ekipu za rad na igri mogli bi se uhvatit i neke 3d igre možda u onom Unreal development kitu,vidio sam ga malo i stvarno je odličan,to vam je pravi Unreal Engine 3 sa svim opcijama i potpuno je besplatan,ali jedino smiješ raditi besplatne igre jer komercijalne su dozvoljene samo ako kupiš Unreal Engine 3,što se tiče igre Danny in the Candyland ima samo ona slika što je na blogu i stvarno se nadam da ćemo ju napraviti do kraja,ali ako ipak sve propadne planirao sam napraviti istu tu igru samo da bude 3d arkada kao onaj Trine,pa ću vam ja ako se to dogodi javiti i onda se vi meni možete javiti preko privatne poruke da probamo to napraviti,ali naravno mislim da bi nam trebali i programeri za izradu te igre jer ja neznam programirat ni 5% i mislim da bi mogli koristiti taj Unreal development kit koji je još jednom ponavljam odličan,evo link do videa da vidite kako izgleda taj Unreal development kit,linkCool i čujemo se do slijedećega posta i ne zaboravite nas pratiti na blogu NamigivaBLOG

Ha viš, sad malo čitam pa mi pala ideja na pamet...

Ovdje se javio i pokoj programer ako se nevaram....

Mogli bismo fino vamo sa foruma nabavit neku ekipu...Znači programeri, 3d modeleri, neki za glazbu lalal šta već sve treba bit...

I onda fino vamo prek foruma sve se dogovorimo, tako da bi ova tema (ili možda da otvorimo neku novu) pa bude neka projekt tema, tako da bi odmah neki mogli ponešto i naučit, neki početnici...

Napravimo fino neku 3d igru, neku jednostavnu, a ne opet nešto bzvz :D nešto zanimljivo a opet ne prekomplicirano ni prejednostavno :D

Tak da bi odmah svi uz to i uznapredovali...Samo trebalo bi okupit ekipu, nac vremena za to i moglo bi e nesto izkombinirat

www.denis.matemaksan.com
16 godina
Denis Ivankovic kaže...
Zekida kaže...
Daniman123 kaže...
Zekida kaže...
Ej!
jeste probali onaj Unreal development kit,ja ga upravo sad skidam da vidim to čudo tehnike.

Koliko ljudi rade jese svi međusobno poznajete i hoće li igra biti cijela u 2d grafi! Jeste možda još nešto napravili!

Mogli bismo fino vamo sa foruma nabavit neku ekipu...Znači programeri, 3d modeleri, neki za glazbu lalal šta već sve treba bit...

I onda fino vamo prek foruma sve se dogovorimo, tako da bi ova tema (ili možda da otvorimo neku novu) pa bude neka projekt tema, tako da bi odmah neki mogli ponešto i naučit, neki početnici...

Napravimo fino neku 3d igru, neku jednostavnu, a ne opet nešto bzvz :D nešto zanimljivo a opet ne prekomplicirano ni prejednostavno :D

Tak da bi odmah svi uz to i uznapredovali...Samo trebalo bi okupit ekipu, nac vremena za to i moglo bi e nesto izkombinirat

Da ,nekak se dogovorimo i svaki sudjeluje ,barem malo.Napraviti pokoji model ko može,neko programira,glazba i moglo bi biti dobro.

emerik
15 godina
neaktivan
emerik kaže...
Denis Ivankovic kaže...
Zekida kaže...
Daniman123 kaže...
Zekida kaže...
Ej!

Da ,nekak se dogovorimo i svaki sudjeluje ,barem malo.Napraviti pokoji model ko može,neko programira,glazba i moglo bi biti dobro.

Da, još nas ima ovdje dosta 3d-aša, pokupšimo neke i iz one teme ako neprat ovdje...tak da bi mogli fino, svako po malo...dovoljno da svako izdvoji pokoj sat za to...tak da mislim da bi što se tiče 3da moglo neš, jedino vidit za programere :) Glazba i nije toliki problem...Možda i pokoj triler napravit za igru :D

www.denis.matemaksan.com
15 godina
neaktivan
Denise to ti je odlična ideja i tome i zapravo služi ova tema,pa krenite već sad kontaktirat neke programere zato što ćemo lako naći modelere jer ih ima hrpa i mislim da bi najbolje bilo uzeti taj unreal,vidjeli ste kako izgleda
i ako bi napravili nešto s ne baš nekom igrivosti mogli bi se pohvaliti s odličnom grafikom i pokrenemo blog,uglavnom budemo se dogovorili,a vi sad nađite neke programere ja ne smijem danas više na komp pa pišem s moba.
Blender
15 godina
neaktivan

Onda bi bilo najlakše raditi igru u Unity-u ili u UDK-u...Ili naći nekok boljeg programera koji zna OpenGL...

[url=http://www.userbars.com][img]http://i198.photobucket.com/albums/aa97/FEATEHERFOOT007/moddb_userbar_game_programmer.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Što se to točno treba programirati u igri?

15 godina
protjeran
Hrvatski developeri

Ne ovo nemora postojat ovo je samo primjer a ako vam se svidi primjenite ga. Prije 1 goodinu na jednom forumu sam vidio natjećaj ja koji ku*rac ma to je za neke konobare Cool ja uđem kada ekipa amatera (ne profesionalaca ne poćetnika) nego ljudi kojima je to hobi slagaju modele i nadređeni izabere koji modeli bi moglu ući u igru tj. ljudi se dobrovoljno javljaju napraviti neki model. Budem pronašao topic e da držim fige za igru vidim da imate volje.

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo jednog ODLIČNOG programera.@Tracer

Bioshock 2
16 godina
neaktivan

Mislim da je moguće napraviti poprilično dobre igre s Unity-em, jer, sad da tražimo nekog tko se kuži u OpenGL, bog zna koliko bi tražili, a opet, nismo svi profesionalci, tako da bolje krenemo polako s nečim jednostavnijim.

Sad, ja neću bit doma par dana, idem u Zagreb, pa se čujemo kad se vratim, nadam se da će se do tad razvit ideja Smijeh

P.S. Prvo i najbitnije da se smisli tip igre, arkadna, platformska itd... i odprilike izgled, pa da se naprave neki temelji, jer bez dobre organizacije nema smisla ništa započinjati...

@emerik: hehe, ti si njega sad našo, ko zna jel on uopće želi išta raditi Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 11:25 (Tinx).
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Ajde jeste našli kojeg programera,da se možemo svi sada dogovoriti ja ću sad poslat tom traceru pm da vidim što će reć,a vi nađite ostale i svejedno da li koristimo unity ili Unreal iako po meni Unreal ima daleko bolju grafiku i ja se odma sad javljam da budem u timu ima li još tko  ?Smijeh

Blender
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zekida kaže...

Ajde jeste našli kojeg programera,da se možemo svi sada dogovoriti ja ću sad poslat tom traceru pm da vidim što će reć,a vi nađite ostale i svejedno da li koristimo unity ili Unreal iako po meni Unreal ima daleko bolju grafiku i ja se odma sad javljam da budem u timu ima li još tko  ?Smijeh

Mogu ja nešto napraviti pa ti odlući dali je dobro (modeling) nor napravim ćovjeka ti presudi dali ga moremo ubaciti.Na mene raćunajte! Smijeh

15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Ma imam ja odličan program za praviti ljude,napraviš čovjeka za 2 minute,evo vam link pa ga skinite odličan je link

Blender
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Heh, sanjao sam da radim na ovakvom projektu - eto, san mi se ostvario! Smijeh

Predlažem da lagano nabacimo ideje - ono - "brainstorming" malo da vidimo šta je u tim našim ludim dizajnerskim glavama.

Ah da, umalo zaboravih - računajte na mene Belji se

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 12:08 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ak oćete mogu i ja nekako pomoći.A u svemu da lakše to ostvarimo,možemo koristiti Teamviewer.

Bioshock 2
16 godina
protjeran
Hrvatski developeri

Hvala na pozivu ali nažalost nemam vremena tome se posvetiti. Već radim na jednom open source projektu koji je pokrenut na Bug forumu

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/prijedlog-open-source-projekta/18782.aspx

te to završavamo, a usto i radim.. Osmijeh. Kako vidim zainteresiranih ima mnogo pa ne vjerujem da ćete imati previše problema naći programere za igru ;) Iako, puno više bi možda imali sreće da tražite u forumu za programiranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zekida kaže...

Ma imam ja odličan program za praviti ljude,napraviš čovjeka za 2 minute,evo vam link pa ga skinite odličan je link

Ja radim u zbrushu evo skrinse.E koliko imaš ljudi Smijeh i daj za koji dan reci tematiku igre

15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Ma neka 3d platforma bi bila sasvim u redu za prvu igru,što se tiče tih ljudi imam ih koliko hoćeš ali malo čekaj da nas se skupi,tracer nema vremena kao što ste vidjeli,pa idem ja malo u podforum programiranje da probam nać kakovg programera Namigiva

Blender
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
E zaboravio sam pitat hoćemo li imati blog ili web gdje će ljudi moći vidjeti naš napredak i da odem nać neke webmastere ako ćemo web,također nam treba neko tko zna u photoshopu(probajte vi naći nekoga tko radi u photoshopu,corelu,gimpu i sl.da ne moram sve ja)
Blender
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Pa više manje svaki 3d modeler barata sa PS-om.

Dakle i ja ga koristim, nisam profi i nisam baš nešto sa skiciranjem ali ono za post, teksture i tako... nadam se da ću moći i na tom području biti od koristi.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 12:43 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ma odlično samo da nam netko malo teksturama barata i to je to
Blender
15 godina
protjeran
Zekida kaže...
E zaboravio sam pitat hoćemo li imati blog ili web gdje će ljudi moći vidjeti naš napredak i da odem nać neke webmastere ako ćemo web,također nam treba neko tko zna u photoshopu(probajte vi naći nekoga tko radi u photoshopu,corelu,gimpu i sl.da ne moram sve ja)

MOJ SAVJET blog koće se zezati sa sajtom kada napravimo nešto otvorimo sajt a za sada neko napravi blogić to je MOJ SAVJET

15 godina
neaktivan
e to to sam i ja htio najbolje je blog,najlakše nemaš nikakve zezancije i gotovo ali ja nemogu pokrenuti blog kada ja već svoj jesam,ali glavno da se svi sada okupimo,pa tko je u timu neka da thumb up ,ja sam u timu 100%
Blender
16 godina
Hrvatski developeri

Zekida - kad već radiš u blenderu možeš napraviti igru s blenderovim engineom.

Blender već ima ugrađenu logiku tako da skoro pa ne treba programirati.

Ja u njemu trenutno radim na jednom FPS-u i uopće nije kompliciran.

Pogledaj neke tutove na internetu za izradu igre u blenderu.

Svejedno odluči sam u kojem ćeš engineu pravit igru ovo je bio samo prijedlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma mi ćemo svi to zajedno raditi kao tim a nemaju svi oni Blender da možemo u njemu i mi ćemo najvjerojatnije koristiti Unreal ili Unity koji imaju puno bolju grafiku od Blenderovog enginea
Blender
15 godina
protjeran
Zekida kaže...
e to to sam i ja htio najbolje je blog,najlakše nemaš nikakve zezancije i gotovo ali ja nemogu pokrenuti blog kada ja već svoj jesam,ali glavno da se svi sada okupimo,pa tko je u timu neka da thumb up ,ja sam u timu 100%

Ovako valjda neće biti problem što me u subotu,petak neću biti na forumu no ponesti ću laptop kako bi mogao raditi.E da svi imamo obaveze jel tako ili samo ja krmćim.Ja sam u timu dati ću SVE od sebe da budem vjeran ćlan na mene raćunajte. E da si našo programera.

15 godina
neaktivan
Što se tiče programera upravo tražim na forumu doublebuffer.org jer sam čuo da tamo ima odličnih programera i također sam otvorio temu na našem forumu gdje će se nadam se javiti programeri,a što se tiče rada on je onako freelance znači rad bez obaveze radite koliko možete pogotovo sad kad krene škola biti će manje vremena ali svakako ću dati sve od sebe i probat ću naći sve više vremena da pomognem u projektu,ali sad nam je najvažnije naći programere.
Blender
15 godina
neaktivan
Hrvatski developeri

Sve je to krasno - al šta radimo? Belji se

Mislim, ajmo, ideje na sunce, ja ću nabacit svoje malo kasnije jer sam sad u žurbi... Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 13:35 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minoza kaže...

Mislim, ajmo, ideje na sunce, ja ću nabacit svoje malo kasnije jer sam sad u žurbi... Smijeh

Hebote ja svoje ideje već zapisejemBelji se ja sam kreativnivac.No zekida odlućuje temu igre (onoj kojoj uvjek zaboravim ime).P.S nemojete me zvat daniman ja sam danijel da se zna Smijeh

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Minoza kaže...

Hebote ja svoje ideje već zapisejemBelji se ja sam kreativnivac.No zekida odlućuje temu igre (onoj kojoj uvjek zaboravim ime).P.S nemojete me zvat daniman ja sam danijel da se zna Smijeh

Ma odlučujemo kolegijalno ko pravi tim ali ja sam za nešto kao trine

Blender
15 godina
neaktivan

Lijepo ste se vi raspričali nema šta...Ali...

Mislim da bi bilo bolje da mi fino sad iznesemo ideje (oni koji imaju neš na umu) malo to fino dogovorimo...kad skontamo šta ćemo radit onda odemo u "lov na programere"...Odmah da im imamo šta reć o tom, da ih malo zainteresiramo...

Ja ću radit, pa možete računati na mene ;)

www.denis.matemaksan.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice