jeste probali onaj Unreal development kit,ja ga upravo sad skidam da vidim to čudo tehnike.
Može par pitanja zanima me jako!
Koliko ljudi rade jese svi međusobno poznajete i hoće li igra biti cijela u 2d grafi! Jeste možda još nešto napravili!
Bok!
Na igri rade moja dva brata i ja,ali baš ne vjerujem da igra bude izašla jer brat koji najbolje crta i koji ima glavni posao kaže da mu se neda raditi ali danas je ipak nacrtao neke skice likova iz igre pa ne znam baš da će odustat,ali u svakom slučaju blog ostaje i ako pronađem pravu ekipu za rad na igri mogli bi se uhvatit i neke 3d igre možda u onom Unreal development kitu,vidio sam ga malo i stvarno je odličan,to vam je pravi Unreal Engine 3 sa svim opcijama i potpuno je besplatan,ali jedino smiješ raditi besplatne igre jer komercijalne su dozvoljene samo ako kupiš Unreal Engine 3,što se tiče igre Danny in the Candyland ima samo ona slika što je na blogu i stvarno se nadam da ćemo ju napraviti do kraja,ali ako ipak sve propadne planirao sam napraviti istu tu igru samo da bude 3d arkada kao onaj Trine,pa ću vam ja ako se to dogodi javiti i onda se vi meni možete javiti preko privatne poruke da probamo to napraviti,ali naravno mislim da bi nam trebali i programeri za izradu te igre jer ja neznam programirat ni 5% i mislim da bi mogli koristiti taj Unreal development kit koji je još jednom ponavljam odličan,evo link do videa da vidite kako izgleda taj Unreal development kit,link
i čujemo se do slijedećega posta i ne zaboravite nas pratiti na blogu
BLOG
Ha viš, sad malo čitam pa mi pala ideja na pamet...
Ovdje se javio i pokoj programer ako se nevaram....
Mogli bismo fino vamo sa foruma nabavit neku ekipu...Znači programeri, 3d modeleri, neki za glazbu lalal šta već sve treba bit...
I onda fino vamo prek foruma sve se dogovorimo, tako da bi ova tema (ili možda da otvorimo neku novu) pa bude neka projekt tema, tako da bi odmah neki mogli ponešto i naučit, neki početnici...
Napravimo fino neku 3d igru, neku jednostavnu, a ne opet nešto bzvz :D nešto zanimljivo a opet ne prekomplicirano ni prejednostavno :D
Tak da bi odmah svi uz to i uznapredovali...Samo trebalo bi okupit ekipu, nac vremena za to i moglo bi e nesto izkombinirat