Pozdrav.
imam problem sa novim PC_em i windowsima 7/32 bit
Prije par dana sam kupio novu kutiju
INSTAR GAMER G530 SANDY BRIDGE
INTEL DUAL CORE 2.4 GHZ, 4 GB DDR, 500 GB HDD
ATI RADEON HD670 1GB DDR5 DX11
Komp je radio sasvim normalno svega 3 dana, nekon toga ništa ne radi kako treba.
Prvo što mi se je dešavalo jest to da samo odjednom su mi se zakjljučavali diskovi uglavnom disk c, jedini sam korisnik i imam sva admin prava, imao sam instaliranu aviru antivirusni, pa sam stavio avast-a.
Nakon toga javlja mi se error prilikom starta računala " Catalyst control center : Host aplication has stop working ", i ne samo to nego mi od tada je i onemogučeno bilo kakvo skidanje fileova, slika, datoteka, jednostavno ne otvara mi se link za SAVE FILE, a pošto mi se to ne otvara nemogu downloadati ništa sa ATI stranice ponovno taj Catalyst control center.
Također instaliram Javu ali kao da ju ni nemam.
Odlučim napraviti SYSTEM RESTORE na dan kada je komp radio normalno, sa time sam riješio jedan problem, web browser mi sada downloada sve fileove na računalo, ali i dalje se javlja problem sa diskovima.
Itunese nemogu otvoriti jer kaže da nemam pristup disku c/ prebacio sam na disk d, i isto mi se javlja, svaki puta kada želim nešto otvoriti moram OPEN aS Admin i onda mi otvori..ZBOG ČEGA ako to nisam mijenjao i prije je sve radilo kako treba.
Ubacim originalni cd sa driverima i instaliram Catalyst control center. direktno sa cd-a i radi , više mi ne javlja tu grešku Host aplication has stop working! ali prilikom restarta računala ponovo mi se javlja identičan error " Catalyst control center : Host aplication has stop working "
Jednostavno više neznam šta da napravim a da radi sve normalno, i igru koju sam imao na kompu kad je sve radilo normalno je ekran bio preko cijelog monitora a sada mi se slika prepolovi, nije od ruba do ruba a prije je bila.
Isto tako javlja se problem sa download torenta, ne nudi mi instalaciju torenta nego ga samo pokrene i javlja se taj screen poruka.
Šta da radim.