pozdrav,
može li mi netko reći koliko je hd 4870 jača od gts 450? koja je razlika u performansama?
hvala
pozdrav,
može li mi netko reći koliko je hd 4870 jača od gts 450? koja je razlika u performansama?
hvala
pozdrav,
hvala
Izvoliš!
http://www.anandtech.com/bench/Product/316?vs=304
MAKAR(!) nebih vjerovao anandtechu, jer sam imao HD4870 i ako je GTS 450 mrvu slabija od GTS 250 onda je to jako osjetna razlika, bubam napamet, nekih 15%, sigurno, ako ne i više, ja znam da kad mi je crkla HD4870 pa kad sam uzeo HD4850, sve iste postavke sve isto, razlika jako debela, sigurnih tih 15%, tako da, dosta je jača HD4870 i idi na nju, moja preporuka!
Anandtechova tablica za grafe je loše mjerilo za usporedbu grafi !! GTS 450 je bolja kartica definitivno od HD 4870 iako je HD 4870 nešto jača u teoriji. GTS 450 je u većini novih naslova ili bolja ili ista kao HD 4870 dok je stara grafa jača u dx9 i nekim dx10 naslovima. Generalno gledano je GTS 450 bolja. Komentar na prethodni post GTS 450 NIJE slabija od GTS 250.
Pozdrav dečki..
Ovaj mjesec namjeravam uzet novu grafičku,al posto nisam neki ekspert.. zanima me vase misljenje !?
Konfiguracija je:
E4500 2.20 Ghz
4 gb ddr2 800 Mhz
gigabyte GA-P35-S3
Rezolucija 1280x1024 19"
Btw..znam nije bas nest..al eto
Mislio sam ic na HD 6770 ili 5750..znaci da je cifra negdje do 700 kn vrh !
Kaj vi mislite, jel to prevelki zalogaj za moju konfu ?!
I jel ima smisla razmisljat o 1 gb il je 512 mb cist ok !?
Hvala
Lijep pozdrav !!
Uvijek se uzima najjače za lovu koju imaš, platformu poslije nadogradiš. 6750, 5750, 5770... To su te kartice.
I clockaj taj CPU jer je takt dosta nizak i igraš se na niskoj rezoluciji pa ćeš dobiti na perfomansama OC-om.
Anandtechova tablica za grafe je loše mjerilo za usporedbu grafi !! GTS 450 je bolja kartica definitivno od HD 4870 iako je HD 4870 nešto jača u teoriji. GTS 450 je u većini novih naslova ili bolja ili ista kao HD 4870 dok je stara grafa jača u dx9 i nekim dx10 naslovima. Generalno gledano je GTS 450 bolja. Komentar na prethodni post GTS 450 NIJE slabija od GTS 250.
Znači 4870 je brža. Ne možeš uspoređivati performanse u DX11 lol
GTS450 je sporija od 5770 koja je al pari sa 4870 tako da ostaje samo zbrojiti 2 i 2.
A monitor mi je bananko banana.. mislim da ni ne može veću rezoluciju on terat..
Na kolko se da klokat taj CPU..a da je u granicama "zdravog" !?
Pošto ne znam kak se to radi.. jel bolje pustit nekom stručnom da se pozabavi time.. ili ima neki dobar link tipa Do it yourself...
Thx
Da, koliko je sporija ??? 10-ak % je sporija pa sam mu zato i rekao da je generalno gledano GTS 450 bolja kartica of HD 4870. Kao da ne znaš o čemu pričam .
Treba mi vaša mala pomoć oko izbora grafičke. Do nekih 2500-3000 kn max i da je u Linksa, pa ako imate koji prijedlog pucajte... Ja sam se mislio da uzmem Gainward GTX 570 Phantom, ali htio bih čuti i vaše mišljenje koliko je ona ustvari isplativa
Treba mi vaša mala pomoć oko izbora grafičke. Do nekih 2500-3000 kn max i da je u Linksa, pa ako imate koji prijedlog pucajte... Ja sam se mislio da uzmem Gainward GTX 570 Phantom, ali htio bih čuti i vaše mišljenje koliko je ona ustvari isplativa
Nijedna grafa iz Linksa nije isplativa. Za cca 3000Kn i možda par kuna kusura nađu se GTX580, tako da bih ti nju preporučio kad već raspolažeš tolikim iznosom.
Nijedna grafa iz Linksa nije isplativa. Za cca 3000Kn i možda par kuna kusura nađu se GTX580, tako da bih ti nju preporučio kad već raspolažeš tolikim iznosom.
Zato što je uzimam na rate i kupujem u Splitu gdje i nemam ništa drugo osim Linksa
Zato što je uzimam na rate i kupujem u Splitu gdje i nemam ništa drugo osim Linksa
Izvoli:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10348 ili http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8543
Dostava besplatna diljem cijele RH.
Pa kažem ti da kupujem na rate, a na rate mogu kupiti jedino u poslovnici. U Zagreb mi se ne isplati ići
Pa kažem ti da kupujem na rate, a na rate mogu kupiti jedino u poslovnici. U Zagreb mi se ne isplati ići
U tom slučaju GTX570 Phantom u Linksu je way 2 go izbor za tebe.
Poptpuno je suludo po meni dat za grafu 3000 kn kad se i sa grafom od 1500 kn možeš igrat jednako dobro, odnsono tek nešto malo "lošije", a sa znatno manje novaca !!!
Poptpuno je suludo po meni dat za grafu 3000 kn kad se i sa grafom od 1500 kn možeš igrat jednako dobro odnsono tek neštomalo "lošije" a sa znatno manje novaca !!!
Eto. Odgovori si sam sebi. Nismo svi isti. Neki su manje realni.
pozdrav,
može li mi netko reći mogu li overclockat palit gts 450 da bude kao sonic platinum, značu na njenim taktovima? hoće li biti prevelike temperature?
hvala
pozdrav,
može li mi netko reći mogu li overclockat palit gts 450 da bude kao sonic platinum, značu na njenim taktovima? hoće li biti prevelike temperature?
hvala
To moras ti sam probat...
pozdrav,
hvala
što misliš jeli na tim taktovima(sonic platinum) puno 68°, dok se vent vrti 50%.
Ajme cijene
pozdrav,
hvala
što misliš jeli na tim taktovima(sonic platinum) puno 68°, dok se vent vrti 50%.
ne znam koje su ti inace temp, ali moja 4890 je takva u idleu :D
Dečki pomagajte.. HD 5750 1gb ili HD 5770 512mb..
Zanima me što je bolje uzet, performanse na uštrb memorije ili obrnuto..
Za jedno i drugo zajedno nemam love ..
Hvala
Hvala
Hvala
HD5770 512MB bez ikakva premišljanja.
Ajme cijene
Jebate, pa za te novce se ok auto može naći
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9705
Jeli ovo ti ili ne? Piše u nazivu da nije ali po clocku to je ti verzija.
Isto tako piše u magazinRS-u.
ej ljudi, koliko znam hd 6770 je inače jača od gts 450, ali ja sam digao taktove od palit gts 450 na taktove palit gts 450 sonic platinum( 930, 1000).
zanima me jeli sada jača od referentne hd 5770 i od referentne hd 4870?
hvala svima unaprijed;)
evo i gpu z:
U DX10 je svejedno malo slabija od HD4870, dok je s HD5770 više-manje tu.