Mislis da bolje da uzmem sapphire 7870?jaca je od gtx 660?tojest bolja?
Za iste pare rađe bih uzeo Gigabyte HD7870 OC WindForce 3X !
Za iste pare rađe bih uzeo Gigabyte HD7870 OC WindForce 3X !
Kontaktirao ADM, imaju samo Sapphire 7850 2gb, razlika u cijeni između 1gb i 2gb mi ispadne 50kn(preko firme).
Najvjerojatnije uzimam onda 2gb.
Hvala svima na savjetima.
2GB model , naravno !
7870 za 2 soma ne bih ni gledao.
Imas PoV GTX660 za 1700, odnosno Sapphire HD7870 za 1800, pa si izaberi nesto od tog dvoje.
Razliku u brzini neces primjetiti, eventualno u nekim naslovima koji se osjetno bolje vrte na jednoj ili drugoj.
Razlika u novcaniku je druga prica
Nema Gigabayt 7870 u admu
Onda da uzmem ovo? Sapphire HD 7870 GHz OC edition
Pozdrav. Planiram si uzeti grafičku do 750 kuna, koje su vaše preporuke?
Konfiguracija:
Matična: MSI MS-7519
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8200
RAM: 4 GB DDR2 - 400Mhz (2x2)
Grafička: ATI Radeon HD 3800 Series (256-bit)
Napajanje: 600W
Također, isplati li mi se uzeti još 4 GB rama, ili je ovo dovoljno?
4GB RAM-a je dovoljno; ako ideš na novo, protegni se tih osamdesetak Kn na HD7770. Napajanje će držati bez beda.
Došlo je do promjene. Naime budžet je naraso na 1500 kuna. Isplati li se to sve potrošiti samo na grafičku, ili bi preporučili nadogradnju još neke komponente?
Ja bih npr. uzeo Sapphire HD7850 Dual Fan i OC-ao proc !
4GB RAM-a je dovoljno; ako ideš na novo, protegni se tih osamdesetak Kn na HD7770. Napajanje će držati bez beda.
Došlo je do promjene. Naime budžet je naraso na 1500 kuna. Isplati li se to sve potrošiti samo na grafičku, ili bi preporučili nadogradnju još neke komponente?
Kupi HD7850, 1GB ili 2GB verziju, svejedno, neki solidan aftermarket hladnjak za CPU od dvjestotinjak Kn ukoliko ga već nemaš te OC-aj proc na 3+GHz.
Ja bih npr. uzeo Sapphire HD7850 Dual Fan i OC-ao proc !
Potpis.
Bi li katana 3 bila dovoljna ili imate bolju preporuku? Nadam se da ne davim
Katana 3 je odlična, da pače (a i jeftina je)!
Imašovdje temu (review) o tom cooleru.
Ja imam Scythe Mugen 2 i izvrstan je. Ne možeš s nijednim pogriješiti.
Imaš i Mugen 3. Skuplji je i tebi je to nepotreban izdatak.
A onda uzmi Sapphire HD 7870 GHz OC edition !
Prije nekoliko dana mi je došla HD 7870 (Sapphire)....Ima li ko iskustva za OC????
Procitaj ovo ak nisi ! Lik je napisao da mu prostor od HDD kaveza do kraja straznje strane kucista iznosi oko 30cm , a dok je HDD u kavezu onda 26cm !
Zahvaljujem, iako nije dobio odgovor na svoje pitanje dao mi je nadu da ipak postoji kombinacija.
HD7750 1GB VS HD4870 1GB?
http://www.anandtech.com/bench/Product/513?vs=535
Problem je taj što je HD7750 bolji u svim igrama osim u onoj koju ja igram: PORTAL 2.
Bi li katana 3 bila dovoljna ili imate bolju preporuku? Nadam se da ne davim
Bit će dovoljna, hladnjak je odličan omjer uloženo/dobiveno.
Svakako idi onda na tu karticu, također odlično hlađenje i odličan clocker.
HD7750 1GB VS HD4870 1GB?
http://www.anandtech.com/bench/Product/513?vs=535
Problem je taj što je HD7750 bolji u svim igrama osim u onoj koju ja igram: PORTAL 2.
Na tvom se mjestu ne bih orijentirao prema jednoj igri, osim ako mi nije baš ono iznimno prirasla srcu. HD7750 je u svakom slučaju prilično bolji izbor od HD4870, što što se samih performansi tiče, što što se OC potencijala tiče, što što se potronje tiče koja je više nego duplo manja. Tu bih još dodao da je velika mogućnost skorašnjeg kvara na HD4870. Naglasak na mogućnost, da me se ne bi krivo shvatilo.
Ukoliko možeš nabaviti HD7750 1GB s jamstvom za cca 600Kn, izvrsno.
http://www.links.hr/artikl-051.806.838
Uzet ću ovu karticu. Sviđa mi se.
Ako mi bude preglasna, staviti ću AC-S1 gore i mir.
http://www.links.hr/artikl-051.806.838
Uzet ću ovu karticu. Sviđa mi se.
Ako mi bude preglasna, staviti ću AC-S1 gore i mir.
Sve pet, ali nećeš uzimati u Linksu po toj cijeni, ne? Za manje para se uzme dosta bolje.
Nope. Želim XFX, single slot, grafiku bez 6-pinskog konektora. I to je to.
Ali pazi, XFX ti stavi one garancijske naljepnice na šarafe pa ako budeš išao stavljat Accelero morat ćeš njih skidat, i time izgubit garanciju.
Nope. Želim XFX, single slot, grafiku bez 6-pinskog konektora. I to je to.
Zašto ne HD 7770 neku?
pozdrav svima, htio bi uzeti novu grafičku al neznam koju...
ovo mi je trenutna konfiguracija: AMD Athlon 64 X2 4200+ dual core
3 GB DDR2 rama
Asrock N68C-S UCC
LC POWER 500W Office Series
XFX 9500gt 1GB
e sad ako bi mi mogli pomoć i predložit neku bolju grafičku od ove moje, a da netrebam mjenjat napajanje...hvala unaprijed!
3 GB DDR2 rama
Asrock N68C-S UCC
XFX 9500gt 1GB
e sad ako bi mi mogli pomoć i predložit neku bolju grafičku od ove moje, a da netrebam mjenjat napajanje...hvala unaprijed!
Neki AMD Radeon HD 7750. I nakon toga promijeniti procesor, staviti neki Athlon II x3, Athlon II x4.
3 GB DDR2 rama
Asrock N68C-S UCC
XFX 9500gt 1GB
Neki AMD Radeon HD 7750. I nakon toga promijeniti procesor, staviti neki Athlon II x3, Athlon II x4.
nebi tak skoro mjenjo procesor, ostavio bi ovako kako je, samo bi graficku drugu stavio...i da napomenem, netreba bit nova iz ducana, moze i rabljena..samo mi predlozite par modela..a naravno da proc i napajanje to mogu gurat
Pozdrav,danas uzimam konfiguraciju pa pitanje da li je ASUS GTX660-DC2-2GD5 bolji od Sapphire 7870 OC Edition 2gb?
Pozdrav,danas uzimam konfiguraciju pa pitanje da li je ASUS GTX660-DC2-2GD5 bolji od Sapphire 7870 OC Edition 2gb?
Ma nije bolja, kartice su tu. Koju god uzmeš, nećeš pogriješiti.
Ma nije bolja, kartice su tu. Koju god uzmeš, nećeš pogriješiti.
A vidim da je ova ASUS i skuplja..ima negdje usporedba performansi?mislim uzimam intel i5 pa da izvucem maksimum jer cu koristiti za igranje..hvala na odgovoru unaprijed
A vidim da je ova ASUS i skuplja..ima negdje usporedba performansi?mislim uzimam intel i5 pa da izvucem maksimum jer cu koristiti za igranje..hvala na odgovoru unaprijed
http://www.anandtech.com/bench/Product/660?vs=548
Uzmi HD7870 jer je jeftinija i to je to.