Ugradnja dodatnog hladnjaka na grafičku?

poruka: 6
|
čitano: 1.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam ATI Sapphire Radeon 4870. Igram igre na high, i za ovu graficku je tipicno da se zagrijava i do 100-110 stupnjeva. Njezina radna temperatura.

Meni se nesviđa baš da mi ona kuha :D te big želio ugraditi vent sa DRUGE strane. Jeli to izvedivo?

Znaci ne sa one strane na kojoj je onaj standardni nego sa druge.

hvala =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ugradnja dodatnog hladnjaka na grafičku?
misliš s donje strane ako je cooler gore? Temperature u loadu bi trebale biti max 85 stupnjeva,tako da bi preporučio neki aftermarket coler ili vent na kućištu (okrenut prema grafi) i povećanje okretaja stock coolera
16 godina
neaktivan
Na kucistu imam dva od 120mm, jedan upuh drugi ispuh...
Kad je graficka u maticnoj njezin vent gleda prema dolje, a ja bi ugradio nesto i gore, pa je moje pitanje jel se to moze
15 godina
protjeran

Trebam pomoc jel ima jos netko da je budan?

LM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oko čega? Napiši jer nema slika na m.bug

@autor teme:možeš li ugradit vent na vrh kućišta? Neka kućišta imaju mjesto za vent gore
16 godina
neaktivan

moj ima, imam Chiefteck Aegis, pretposljednji model...

imam mjesto za 2 od 120mm, jedan iza, i taj mi je za upuh, i jedan na vrhu, za ispuh...nemojte me pitati zasto sam im zamjenio mjesta..

uglavnom na ovom kucistu nije predviđeno mjesto za vent na stranicu...imam jos 2 mjesta, za one od 90 (92) mm za HDD. Imam jedan odlican od 92, ali je malo glasniji pa ga nekoristim...on je za ljeto :D

I imam jos jedan od 80mm koji nemam gdje ugraditi

na grafickoj 4870 s te gornje strane ima kao 4 neka šarafa...udaljenost im je 55mm, ali ja mislim da oni drže hladnjak s druge strane

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice