Trebam tihu grafičku - molim pomoć

poruka: 12
|
čitano: 2.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Trebam tihu grafičku - molim savjete
pitanje

Ovak, imam 8800gt od asusa i što se tiće performansi zadovoljava moje potrebe, međutim strašno je bučna!

kad radim neke nezahtjevne stvari stroj mi je skoro necujan, al kad zelim nesto odigrati pocne tako zujiti da mi strasno smeta (bucna je od samog početka, ali prije sam igrao isključivo s slušalicama a sad ipak imam veći komfor...)

dakle, trebam preporuku neke stvarno tihe grafičke performansi poput 8800gt ili bolje, ali do max 1500kn

ili cak neki dobar hladnjak za ovu!

Hvala!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
prihvaćeno rješenje
eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ako ti je grafa ok probaj Scythe musashia naručiti. Ja sam ga naručio za svoju 4870

LINK

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Trebam tihu grafičku - molim pomoć
16 godina
neaktivan
gamer1911 kaže...
 Ili nju ili GTS 250 koji je malo jači
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
17 godina

Ja posjedujem Gainward GTS 250 512 DDR3 i sve sto mogu reci je MRTVA TISINA.

Jedino se cuje kad se pali kompjuter, ostalo vrijeme je necujna bez obzira sta igras a i ne grije se nesto puno najvise do 55 stepeni.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemora znacit da je grafa nije u redu ako je  bučna možda ti kučište nije na ravnom ili je iskrivljeno možda imas previse prasine to sve utječe na zvuk provjeri da ti nisu žice preblizu !!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ako ti je grafa ok probaj Scythe musashia naručiti. Ja sam ga naručio za svoju 4870

LINK

Ovo ce sigurno rijestiti tvoje probleme (ako si zadovoljan s performansama kartice)
17 godina
autorov komentar
zeroname kaže...

nemora znacit da je grafa nije u redu ako je  bučna možda ti kučište nije na ravnom ili je iskrivljeno možda imas previse prasine to sve utječe na zvuk provjeri da ti nisu žice preblizu !!!!!

s kucistem i kabelima je sve 5, vec kad pokrenem neku zahtjevniju igru (na 22" monitoru) nakon nekoliko trenutaka hladnjak na kartici se pocne valjda maximalno brzo vrtiti! s istom karticom frend ima istu "frustraciju" samo sto ima 19" monitor pa mu brzina vrtnje hladnjaka oscilira - nije stalno na max kao kod mene...

uglavnom, hvala Vam na savjetima, sad cu malo proguglati o karticama sto ste napisali i o Scythe musashiu, pa se odlučim!
FOR THE HORDE!!!
17 godina
autorov komentar

Ovak, odlučio sam se za dvije opcije!

prvo kupim Scythe musashia koji mi se čini idealan prema recenzijama na pc expertu i nekim stranim siteovima a i cijena je oke pa ak se pokaže dobrim ostavim ga kod sebe

ak ne budem zadovoljan, kupim xfx 4850 - pročitao da ima super performanse ali i zna biti bučnija (ali ni približno kao moja 8800gt)

ako dođe do situacije da kupim i 4850 pa mi se pokaze bučnijom, ona će u ženin stroj koji ima 9500gt... (a nije isključeno i da stavim musasjia na 4850, samo ne znam dal se gubi jamstvo...)

razmišljao sam i o gainward gts250, ali jamstvo je samo 1 godinu a osobno više preferiram ATI atm

Hvala Vam!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj program nvidia ntune s njim možeš regulirat brzinu ventilatora ili mozes stavit na automatic tak da ce sve biti po defult

16 godina

Ja ti preporučujem musahsija-radi posao odlično i nečujan je.Ak ti ne treba jača grafa,uzmi njega i rješit ćeš problem buke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice