Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 6.005
|
čitano: 1.129.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
ibme74 kaže...

je je, odi na nvidin forum pa listaj, nema kraja i sve jedni te isti problemi sa nvidia krševima od drivera, random crashevi, pc restart, black screen koji se jedino riješava čupanjem grafe van i ponovnim umetanjem u PCIe slot 

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/257481/latest-update-issues/

evo ti pa listaj mene zabolio prst 

Izgleda da sam ja presedan onda, niti jedan problem u mjesec dana, sve radi kao singerica.

Ne znam više tko je gori, Boris sa svojim pravdanjem Nvidie i propagandom ili vi koji se non stop pecate i lupate kontru jer više preferirate crveni tabor...svi zajedno puno zujite,a malo meda dajete, pa netko novi na forumu tko želi dobiti neku korisnu informaciju čita gluparije sa jako malo nečeg korisnog. 

Uspjeli ste gotovo svaku temu vezanu uz grafičke zaspamat sa raspravom jel bolji Radeon ili Nvidia. 

15 godina
Rasprava o grafičkim karticama

AMD barem ima svoju pjesmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
lobotomac90 kaže...
ibme74 kaže...

je je, odi na nvidin forum pa listaj, nema kraja i sve jedni te isti problemi sa nvidia krševima od drivera, random crashevi, pc restart, black screen koji se jedino riješava čupanjem grafe van i ponovnim umetanjem u PCIe slot 

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/257481/latest-update-issues/

evo ti pa listaj mene zabolio prst 

Izgleda da sam ja presedan onda, niti jedan problem u mjesec dana, sve radi kao singerica.

Ne znam više tko je gori, Boris sa svojim pravdanjem Nvidie i propagandom ili vi koji se non stop pecate i lupate kontru jer više preferirate crveni tabor...svi zajedno puno zujite,a malo meda dajete, pa netko novi na forumu tko želi dobiti neku korisnu informaciju čita gluparije sa jako malo nečeg korisnog. 

Uspjeli ste gotovo svaku temu vezanu uz grafičke zaspamat sa raspravom jel bolji Radeon ili Nvidia. 

I isto će ti reći korisnici AMDa, to je i poanta. Na AMD forumu će se javljati ljudi s problemima isto kao što se javljaju na Nvidia forumu. Neće neko otvoriti post samo da bi napisao kako kod njega sve šljaka bez beda pa je došao javiti.

Nije da mi volimo AMD koliko volimo udarit kontru na njegove gluposti koje piše 

A kad se netko pojavio sa pitanjem a da nije dobio odgovor? Upravo zbog toga su problem likovi kao Stjepanjoris, Pero/Ante hardver i slični koji će ljudima dati i krivi savjet samo da uzmu plavo-zelene pa onda nas par koji se "pecamo i lupamo kontru" dobro dođemo.

A što se teme tiče pa ono zove se "Rasprava o grafičkim karticama" i nastala je baš zato da se ne spamaju teme tipa "Vodič za odabir grafičke kartice" a ovdje rasprava bila glupa ili ne je o grafičkim karticama pa samim time i "jel bolji Radeon ili Nvidia" spada pod tu raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:04 (ibme74).
13 godina

Evo ja jbte od kad sam stavio prve drivere također ni jedan problem, redovno updatam, Asus Tweak tool koristim.

Nisam imao ni na AMD-u.

Ljudi žestoko jedu govna sa tim problemima.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

znam da je tema "rasprava...." ali ja nebih raspravljao, samo jedno pitanjce....;)

za amd ekipu, koja ima ove novije kartice sa 16gb vrama, tocan model nije pretjerano bitan. dali slucajno itko lokalno na njima vrti kakav sd model, i kako funckionira?

nije provokacija vec legit pitanje, vrijeme je za vram upgrade na tom kompu ali 16+gb nvidia kartice... nemam bubreg viska......

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:45 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice