R7 260x club

poruka: 222
|
čitano: 56.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: R7 260x club
Stjepanj kaže...

mislis izgubio si racun? pa neke trgovine/servisi uvazavaju reklamaciju prek serijskog broja na kartici...racun se zapravo lako isprinta!

točno, meni su nakon godinu i nešto od kupnje iz linksa poslali mejlom račun u pdf-u i to po serijskom broju grafe

9 godina
neaktivan

ma kutija graficke mi je nestala..u njoj je bio racun i sve,ostala mi je samo ona antistaticka vrecica i cd, vidim da je serijski br na kutiji inace, graf sam pregledo ali nisam nasao serijski br na njoj  nikakav, idem bas nazvat pa javim sta su rekli

12 godina
bluebear88 kaže...

ma kutija graficke mi je nestala..u njoj je bio racun i sve,ostala mi je samo ona antistaticka vrecica i cd, vidim da je serijski br na kutiji inace, graf sam pregledo ali nisam nasao serijski br na njoj  nikakav, idem bas nazvat pa javim sta su rekli

pa morala bi ti biti neka nakeljnica tipa ovih na fotkama dole

9 godina
neaktivan
R7 260x club

Pozdrav,

ovako kupio sam novu XFX R7 260X 2GB,pa me zanima da li je ovo normalan rad graficke za vrijeme surfanja?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
R7 260x club

Sve je uredno, grafa je u "šparnom modu" jer nema potrebe za vecim loadom iliti potrosnjom!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
R7 260x club

e hvala puno,jos me samo zanimalo ovo za vrijeme igranja watch dogsa core clock se odjednom spusti i zasteka malo igrica..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
R7 260x club

Nebitno, trzaj se moze svima desiti iz milijon razloga, bitno da nije konstantan...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

znaci sve je okej?gpu load je normalno da ovako radi?

13 godina
protjeran
R7 260x club

Pa watch dogs je jako neoptimiziran, rekao si da ti je trznulo(u jednini), koji uopce cpu imas?  Na kojim postavkama igras, ako si kresao postavke onda nije cudno da ti gpu load leti na sve strane u kombinaciji s losim portom(igrom)! Kako ti je u ostalim igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
R7 260x club

da to znm za watch dogs..procesor je amd athlon x4 840 3.1ghz,ugl na medium postavkama..na ostalim igricama nema trzaja al kolko vidim gpu load isto skace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
R7 260x club

pa ako je na medium onda je to sve ok, uzevsi u obzir tvoju konfiguraciju! jedino mi je nepoznanica i zapravo rijetkost da ti i memorija tako skace...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

da to nije ni meni jasno..nadam da nije to neki problem :)

npr ovo je gpu stress test sa furmark-om 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 16:48 (sheggy86).
12 godina
neaktivan
R7 260x club

Ova verzija sapphire također ima def clocks 1000/1250. Ako nije problem provjerit kako se kloka ta xfx, pa da usporedimo .

moja max stable 1170/1600. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 18:54 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

jesi dirao sta power limit ili samo core clock i mem.clock?

12 godina
neaktivan
sheggy86 kaže...

jesi dirao sta power limit ili samo core clock i mem.clock?

Power limit na max 20%. Nemas brige potpuno je safe, a pomaze u stabilnosti.

9 godina
neaktivan

napokon nasao garanciju istice za mjesec dana, hvala svima na savjetima i pomoci ;)   

12 godina
neaktivan
R7 260x club

Jucer sam clocknuo grafu, nakon par sati se bacalo je artefakte pa sam restartirao pc te vratio gpu na tvornicke postavke. Koristim tv, spojeno preko hdmi pa neka me zanima je li to uzrok skupa sa overclockom. jer prije sam imao monitor i nije bilo ovakvih problema, a graficka je cesto bila clockana ?

Inace nakon toga pa sve do sada je sve ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
R7 260x club

Pozdrav, dali su mi u ponudu umjesto r7 260x 2gb  -------- asus r7 360 2gb ------  u cijenovnom rangu je trenutno pa.. zanima me koja je razlika u kvaliteti? 

AMD FX X6 6350 BOX, 3.9GHZ 14MB cache----klokan na 4,4ghz

COOLERMASTER G450 ATX 45OW

ASROCK 970 PRO 3

to je unutra jos.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
R7 260x club

dobio bi sporiju karticu, 260x je jaca od 360..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

kolika je razlika,osjetna ili? 

13 godina
protjeran
bluebear88 kaže...

kolika je razlika,osjetna ili? 

a ono, nista znacajno! no na tim karticama svaki fps je vazan:)

8 godina
neaktivan
R7 260x club

Veliki forum. Hvala za dijeljenje svima.
Olivia u http://www.ampronix.com/

0 0 hvala 0
8 godina
R7 260x club

A eto ja imam ovu, isti proizvod samo drugi pakung i naljepnica. https://www.asus.com/Graphics-Cards/HD7790DC2OC1GD5/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R7 260x club

Imam pitanje za asusov dc2 model.

Kupio sam rabljenu asus R7 260X i pošto sam prije nje imao hd7770 i driveri su svakako bili najnoviji nisam ih dirao već samo ugradio karticu.

Naime prvi put je sve išlo normalno do ulaska u windows gdje je samo trebalo namjestiti rezoluciju ali tek što sam ju krenio namjestiti cijeli ekran se zamrznuo i ništa osim reseta nije pomoglo.

E sad dolazi još veći problem, nakon resetiranja monitor uopće ne dobiva sliku i izbacuje poruku da nema signala, kao da je odspojen kabel.

Nakon vađenja pa ponovne ugradnje, palim komp i ulazim u bios provjeriti opcije kod bootanja i tamo vidim da je sve u redu.

Izašao sam iz biosa i pri bootanju su se pojavili horizontalni titrajući artefakti i kad je trebao ući u windows slika se samo zamracila iako kompjuter radi normalno.

I tako vratim hd7770 unutra maknem drivere preko control panela pa zatim DDU i nekim čudom kad sam ponovno ulazio s R7 nije bilo problema kroz prvih 15min, dok sam skidao drivere slika se opet zamrzla i opet gasi pa pali pošto preko reseta nema slike.

Sad je opet sve  išlo normalno i ja skinem minimalne drivere(50mb) instaliram, reset i naravno nema slike.

Nakon gašenja i paljenja se opet pojavljuju artefakti pri bootanju ali nikad u biosu i umjesto desktopa gledam u crni ekran i tako vec 5-6 puta isprobavam za isti rezultat, eventualno uđem u windows i nakon 5min slika zamrzne.

Zanima me jeli netko imao sličan problem jer ako je do grafičke zvat ću čovjeka ili ju poslati na garanciju u links pa možda pobrati rx 460 pošto mi ne smiju dati slabiju karticu za zamjenu(barem se tako priča).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao uci u safe mod?

Vjerojatno je kartica riknula.

Jer ti baca bsod?

12 godina

U safe modu sam i brisao drivere, bez drivera uđe u windows normalno pa sam navečer isprobao 4 različite verzije drivera i ni jedna nije radila.

Ne baca bsod.

Evo slika što se dogodilo pri ponovnom pokušaju instaliranja drivera 16.12.2

15 godina
gelon kaže...

U safe modu sam i brisao drivere, bez drivera uđe u windows normalno pa sam navečer isprobao 4 različite verzije drivera i ni jedna nije radila.

Ne baca bsod.

Evo slika što se dogodilo pri ponovnom pokušaju instaliranja drivera 16.12.2

Riknula je, dočim ne prihvaća drivere.

12 godina

Onda ide u links na reklamaciju, a ako oni ne prihvate pošto ima malo iskrivljen limić kod rupe za šarafe onda ide nazad prodavaču.

Inače stalno sam u kontaktu s čovjekom i on je začuđen pošto je njemu radila iako je već neko vrijeme ne korištena.

Nadam se da će links prihvatit reklamaciju pošto bi mogao dobiti novu gtx 750ti iako ne znam smiju li mi dati GTX za AMD?

15 godina

Smiju ti dat sta hoce, bitno ti je da je u tome rangu.

13 godina

Ne smiju hahah

Ako reklamiras sony mob, neće ti samsung dati novi, ne pričaj gluposti. Ako priznaju garanciju i uoče kvar, vjerojatno ćeš dobiti rx460

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice