Pto mislite o ovoj grafi zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 1.589
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što mislite o ovoj grafi

Jel ok ova grafa, VGA PCI-E GAINWARD GeForce GTS 250 Green, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI.I jeli može stat na GIGABYTE MA770-UD3 matičnu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 21:32 (šaki01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Što mislite o ovoj grafi
šaki01 kaže...

Jel ok ova grafa, VGA PCI-E GAINWARD GeForce GTS 250 Green, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI.I jeli može stat na GIGABYTE MA770-UD3 matičnu.

Može na matičnu al pitanje je jel ti može u kučište. Nađi si na netu dimenzije i izmjeri si sam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 21:35 (IN_trance001).
15 godina
neaktivan

Mislim uzet ovo ANTEC THREE HUNDRED.Jel može u njega stat

17 godina
neaktivan
Pto mislite o ovoj grafi

Da

everybody lies

0 0 hvala 0
17 godina
Pto mislite o ovoj grafi

Mislim da je bolje uzeti ATI HD 4850. Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.

250 je u biti redizajnirana 9800 koja je zapravo poboljšana 8800. Drugim rječima star proizvod.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pto mislite o ovoj grafi
191x7 kaže...

Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.

wtf? :D

sve i da ima gddr9 što joj vrijedi kad nije jača u igrama?

everybody lies
16 godina
neaktivan
Pto mislite o ovoj grafi

Da, 4850 puno bolji izbor...

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel postoji neka razlika između ove dvije (osim u cijeni): GAINWARD GeForce GTS 250 Green i XFX GeForce GTS 250.I koja je po vama bolja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 21:56 (šaki01).
17 godina
neaktivan

U tom cjenovnom razredu se definitivno više isplati ATI Radeon 4850, a možda uskoro i jači model za tu cijenu jer dolaze EVergreen-i Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
191x7 kaže...

Mislim da je bolje uzeti ATI HD 4850. Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.

250 je u biti redizajnirana 9800 koja je zapravo poboljšana 8800. Drugim rječima star proizvod.

Ako je GTS 250 redizajnirana 9800 GTX koja je malčice poboljšana 8800 GTS od prije 3 godine, zašto onda konkurira "tehnološki naprednoj" 4850? U čemu je kvaka snage starog motora?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Pa ako si okrenut novijim igrama, onda je 4850 bolji izbor zbog podrske dx 10.1, dok je 250 kod starijih igara, koje samo imaju podrskom za dx 10.0, za malu nijansu bolji izbor. NA tebi je da odlucis...

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Pto mislite o ovoj grafi

Gainward Green ima bolje hlađenje i manje troši, no ima sporiju memoriju i niži takt jezgre nego XFX.

& 4850 podržava teselaciju i još neke fičere koji su uvedeni u DX11 baš zato što je DX10.1.

nVidia još nema DX10.1, a uz to 250 je slaba za grafiku i PhysX zajedno u igri (tako da nikakve koristi od toga što podržava PisiX).

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 22:10 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tar-elessar kaže...

Pa ako si okrenut novijim igrama, onda je 4850 bolji izbor zbog podrske dx 10.1, dok je 250 kod starijih igara, koje samo imaju podrskom za dx 10.0, za malu nijansu bolji izbor. NA tebi je da odlucis...

Taj DX 10.1 je cista marketinska glupost! Kupi koja je jeftinija od te dvije!

17 godina
Luka kaže...
tar-elessar kaže...

Taj DX 10.1 je cista marketinska glupost! Kupi koja je jeftinija od te dvije!

Sve je marketinški trik. Ali pogledaj Tesselaciju...

bez i sa teselacijom; Stalker Call of... bez i sa teselacijom; Stalker Call of...
17 godina
neaktivan
šaki01 kaže...

Otvorio si svoju temu o grafickoj koju mislix uzet pa tamo pisi,

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice