Jel ok ova grafa, VGA PCI-E GAINWARD GeForce GTS 250 Green, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI.I jeli može stat na GIGABYTE MA770-UD3 matičnu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ok ova grafa, VGA PCI-E GAINWARD GeForce GTS 250 Green, 1GB DDR3, D-SUB, DVI, HDMI.I jeli može stat na GIGABYTE MA770-UD3 matičnu.
Može na matičnu al pitanje je jel ti može u kučište. Nađi si na netu dimenzije i izmjeri si sam.
Mislim uzet ovo ANTEC THREE HUNDRED.Jel može u njega stat
Da
Mislim da je bolje uzeti ATI HD 4850. Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.
250 je u biti redizajnirana 9800 koja je zapravo poboljšana 8800. Drugim rječima star proizvod.
Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.
wtf? :D
sve i da ima gddr9 što joj vrijedi kad nije jača u igrama?
Da, 4850 puno bolji izbor...
A jel postoji neka razlika između ove dvije (osim u cijeni): GAINWARD GeForce GTS 250 Green i XFX GeForce GTS 250.I koja je po vama bolja.
U tom cjenovnom razredu se definitivno više isplati ATI Radeon 4850, a možda uskoro i jači model za tu cijenu jer dolaze EVergreen-i
Mislim da je bolje uzeti ATI HD 4850. Zericu je slabija ali je tehnološki puno ispred.
250 je u biti redizajnirana 9800 koja je zapravo poboljšana 8800. Drugim rječima star proizvod.
Ako je GTS 250 redizajnirana 9800 GTX koja je malčice poboljšana 8800 GTS od prije 3 godine, zašto onda konkurira "tehnološki naprednoj" 4850? U čemu je kvaka snage starog motora?
Pa ako si okrenut novijim igrama, onda je 4850 bolji izbor zbog podrske dx 10.1, dok je 250 kod starijih igara, koje samo imaju podrskom za dx 10.0, za malu nijansu bolji izbor. NA tebi je da odlucis...
Gainward Green ima bolje hlađenje i manje troši, no ima sporiju memoriju i niži takt jezgre nego XFX.
& 4850 podržava teselaciju i još neke fičere koji su uvedeni u DX11 baš zato što je DX10.1.
nVidia još nema DX10.1, a uz to 250 je slaba za grafiku i PhysX zajedno u igri (tako da nikakve koristi od toga što podržava PisiX).
Pa ako si okrenut novijim igrama, onda je 4850 bolji izbor zbog podrske dx 10.1, dok je 250 kod starijih igara, koje samo imaju podrskom za dx 10.0, za malu nijansu bolji izbor. NA tebi je da odlucis...
Taj DX 10.1 je cista marketinska glupost! Kupi koja je jeftinija od te dvije!
Taj DX 10.1 je cista marketinska glupost! Kupi koja je jeftinija od te dvije!
Sve je marketinški trik. Ali pogledaj Tesselaciju...
Otvorio si svoju temu o grafickoj koju mislix uzet pa tamo pisi,