Pronalazak grafe

poruka: 6
|
čitano: 1.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pronalazak grafe
pitanje

Ovako....

trenutacno na svom (5 godina starom) kompu imam grafu --> ati radeon x850 pro (256mb ddr3) ovih par godina me odlicno sluzila, ali u zadnje vrijeme mi predstavlja problem jer ima samo pixel shader  2.0 Plač ... a to se pokazao VELIKI problem jer sad kad su dosle nove igre (GRID ,FAR CRY 2 i cod5--->zbog njega mi je najvise zao) nemogu ih pokrenuti jer traze minimalan pixel shader 3.0.

Posto ja jos ne bih htio kupovati novi komp bar jedno pol godine zamolio bih vas da mi pronađete neku grafu do maximalno 350kn Cool koja ima pixel shader 3.0 i koja je u stanju samo POKRENUTI cod 5....

p.s. mora biti AGP kartica (4x/8x)!!!!

e da evo i moje konfiguracije ak vam to bude pomoglo: maticna --> asus P4S800, ram--> 2gb, prosesor--> intel pentium 4, 3.0ghz

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pronalazak grafe
prihvaćeno rješenje

Ovo za tu lovu mozes uzet:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130059

Ovdje mozes pogledat vise o toj grafickoj:

http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?ProductID=25

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 12:17 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pronalazak grafe

Prodajem ti je ja.(x1550)

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pronalazak grafe
autorov komentar

a jel istina da se powercolorove grafe brzo kvare....to sam procito na jendom drugom forumu???????

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina
neaktivan
Pronalazak grafe

Ja sam dugo imao Powercolor Radeon X1650pro,256mb,ddr2,pci-e i radila je ko zmaj.Cak se je mrvicu dala clockat i nije se grijala puno.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pronalazak grafe
autorov komentar

e hvala ti puno...najvjerojatnije cu je kupitiNamigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice