Zadnjih ~ mjesec dana svaki put nakon što upalim računalo i pokrenem chrome/firefox, odem na yt ili fb nakon par sekundi mi se ekran "ugasi".
Nekad jednostavno izbaci no signal kao da računalo nije upaljeno, a u slučaju da je nešto zahtjevnije pokrenuto, ekran se oboja u neku boju (zelenu, plavu ugl.) sa prugama. Nekada mi je znalo izbaciti blue screen sa ati2dvag problemom koji sam riješio novim driverom nakon rušenja windowsa...
Taj problem sa gašenjem mi se dogodi 4-5 puta nakon pokušaja paljena računala što mi oduzme dosta vremena i jako me počelo živcirati.
Danas sam ponovo obrisao SVE display drivere i ccc, očistio sa driver sweeperom i pokušao naći driver koji odgovara grafičkoj (ATI RADEON 2100).
Nakon par neuspjelih pokušaja probao sam sa autodetectom sa amd-ove stranice, ali kad god pritisnem run ništa se ne događa...
Koristim windows xp proffesional sp3
Ako netko može pomoći neka pita ako nešto nije jasno, ja ću provjeravati temo što je češće moguće.
EDIT : Ja vjerujem da je do grafe, iako je moguće da je do bilo čega drugog jer je računalo poprilično staro i nije baš kvalitetno (kada sam igrao CS 1.6 fps nikada nije bio 100.. 30-80)