Decki ovak.Prilikom bilo kojeg update drivera na rtx 4080 sa 556.12 na novije mi se prilikom login-a u windowse 11 monitor prebacuje u stand by,te ga moram ugasiti i upaliti da dobije signal.Problem sam probao sa postavkama monitora i nekakvim ceprkanjem po nvidijinim postavkama rijesiti ali bezuspjesno.
Problem prilikom login-a u windowse
- poruka: 14
- |
- čitano: 1.158
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ti nije mozda hibernacija ukljucena pa ti iskljucuje monitor nakon cca 10 15 min nekativnosti pogledaj koje su ti opcije u power options
Probal sam.Ma kakvi.Ne ide mi u glavu kuzis.Na onim starim driverima kad ih stavim sve ok.A ne da mi se ponovo nafrisko instaliravat windowse,jer mozda je kaj tam posemereno.
Probal sam.Ma kakvi.Ne ide mi u glavu kuzis.Na onim starim driverima kad ih stavim sve ok.A ne da mi se ponovo nafrisko instaliravat windowse,jer mozda je kaj tam posemereno.
A jesi li probao potpuno deinstalirati/ukloniti driver s ddu u safe modu pa tek onda instalirati posljednji nvidijin driver ili si radio samo udate/"zgazio" postojeći?
Kako je povezan monitor?
Ako je s Displayport, pokušaj s HDMI kabelom.
A jesi li probao potpuno deinstalirati/ukloniti driver s ddu u safe modu pa tek onda instalirati posljednji nvidijin driver ili si radio samo udate/"zgazio" postojeći?
Nije pomoglo ali hvala!
Kako je povezan monitor?
Vidis to jedino nisam sprobal,jer sam bil prelijeni...i...vrijedilo je probati.Nema vise problema.Pa kaj to znaci da je DisplayPort kabel defektan?Ali da je kaj fizickoga,bilo bi onda problema i na starijim driverima.
Kako je povezan monitor?
Vidis to jedino nisam sprobal,jer sam bil prelijeni...i...vrijedilo je probati.Nema vise problema.Pa kaj to znaci da je DisplayPort kabel defektan?Ali da je kaj fizickoga,bilo bi onda problema i na starijim driverima.
Bit će da su nešto skenjali u svježim driverima, bitno da si riješio problem, ja se toga uopće ne bih sjetio upravo zato jer je soft problem...
Kako je povezan monitor?
Jel imas u monitoru opciju u kojem modu da ti radi? dp 1.0. 1.2
Kako je povezan monitor?
Jel imas u monitoru opciju u kojem modu da ti radi? dp 1.0. 1.2
Ma sprobal sam te proklete opcije na monitoru.Kaj se tice prikljucaka on to radi sve automatski.tj.prepoznaje koji je kakvi prikljucak itd.
Rijeseno decki,cak mi prek HDMI su ljepse i zivopisnije boje.Hvala svima koji su pomogli.
...Pa kaj to znaci da je DisplayPort kabel defektan?Ali da je kaj fizickoga,bilo bi onda problema i na starijim driverima.
Imam sličan problem, meni kada je na DisplayPort kabelu, monitor ne želi ići u standby, ekran se zacrni ali ne i isključi.
Brisanje s ddu i vraćanje na stariji driver nije pomoglo, dok s HDMI nema toga problema.
...Pa kaj to znaci da je DisplayPort kabel defektan?Ali da je kaj fizickoga,bilo bi onda problema i na starijim driverima.
Imam sličan problem, meni kada je na DisplayPort kabelu, monitor ne želi ići u standby, ekran se zacrni ali ne i isključi.
Brisanje s ddu i vraćanje na stariji driver nije pomoglo, dok s HDMI nema toga problema.
Evo na HDMI nema problema dok na DisplayPortu moram gasiti i paliti monitor kad ulazim u winse a sa starijim driverom nema problema........ma ne kuzim kaj kemijaju vise.
-DP .. ima fičere kao lančano spajanje (daisy) i napajanje uređaja.. i važno je koji kabel, s-bez napajanja-pina-žice.. postoje dva standarda-potrebe i vjerojanto je u tome problem, direktno vezeano s gašenjem-paljenjem monitora (koji bi dobio struju kroz dp kabel..).
-hdmi to nema, time nema takvih problema, dupli standardi... primjer kad više samo stvori problem.