Problem sa HD4830 ( DVI problem )

poruka: 5
|
čitano: 1.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa HD4830 ( DVI problem )

Danas kupio graficku i nakon nekoliko sati jedva uspio dignuti windowse ali u rgb modu. DVI ne radi nikako. Isprobavao sa svakakvim verzijama drajvera i nista ne pomaze. Vidio sam na netu da dosta njih ima probleme. Ima li možda netko rješenje ili barem sugestiju..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa HD4830 ( DVI problem )

Reklamiraj grafu, nema ti druge. Nisam vidio u tvom PC-u koje napajanje imaš. Možda je slabo?

16 godina

Napajanje neko od 400w. Ma nije u grafi problem. Mnogi ga imaju / su ga imali, pa je nekom sam od sebe rješen i sl. Frend mi reko da probam alternativne drivere?

17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Napajanje neko od 400w. Ma nije u grafi problem. Mnogi ga imaju / su ga imali, pa je nekom sam od sebe rješen i sl. Frend mi reko da probam alternativne drivere?

Ključna riječ je neko 400w. Toliko wati joj je dovoljno samo da su bar chiftek, fortron, corsair ili OCZ (takva napajanja bi bila dovoljna i da imaju samo 350w) ali ovako no name je jako sumnjivo. Ako možeš ubodi grafu kod nekog lege koji ima malo bolje napajanje pa provjeri. Činjenica je da driveri puno znače, ali grafa prvo mora imati dovoljno stabilan napon i dovoljno svježeg zraka u kučištu.

16 godina
CUNO kaže...
dreammaker kaže...

Ključna riječ je neko 400w. Toliko wati joj je dovoljno samo da su bar chiftek, fortron, corsair ili OCZ (takva napajanja bi bila dovoljna i da imaju samo 350w) ali ovako no name je jako sumnjivo. Ako možeš ubodi grafu kod nekog lege koji ima malo bolje napajanje pa provjeri. Činjenica je da driveri puno znače, ali grafa prvo mora imati dovoljno stabilan napon i dovoljno svježeg zraka u kučištu.

Hvala na savjetu! Evo vidim nesluzbeno izasli ATI 9.7 driveri. Mozda poprave stvar?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice