Problem s grafičkom

poruka: 33
|
čitano: 4.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Jučer sam u HgSpota kupia novi komp. Imam nVIDIA GeForce 9800 GT 512 MB karticu , i kada sam pokuša instalirati drivere kaže mi da sam uspješno instalira a kasnije kad se komp ponovno pokrene nemam tih drivera pa sam odlučia skinuti s neta driver za moju karticu. E sada imam drivere ali mi komp nakon svakih par min zabloka i restarta se npr kad uđem u my comp pa tražim nešto po my document i kada pokušam pokrenuti windows media player komp zamrzne i onda se restarta. 4 puta sam već reinstalirava windowse neznam u čemu je problem, ja sam i prije s GeForce ima jedno takvo iskustvo ali to je bilo davno i nesječam se kako sam ga riješia, da li netko zna u čemu je problem.

Kompjuter mi je novi i dobar je bili bi mi ža da mi crkne jer nesmije se on tako restaritiravati na nepravilan način. Molim vas što prije odgovorite... Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s grafičkom

Najvjerojatnije je problem u tome što ti driveri nisu kompatibilni s Windowsima, izbriši sve drivere i ponovno pokušaj sa onim što si dobio uz komp. a ako to ne upali pokušaj skinut drivere sa druge stranice odakle si ih prvi put skidao???

Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
17 godina
neaktivan

instalira sam everest da provjerim sve komponente pa sam s preko njega skinia za moju graf.

je li mi ti moš poslat link s koje da skinem za moju graf. kart

17 godina
neaktivan

Evo probaj ovo

17 godina
neaktivan

koji joj je k...c

17 godina
neaktivan

e preko te stranice sto si mi posla preko nje sam i skinia te drivere pa mi je taj problem...

17 godina
neaktivan

što bi???

17 godina
neaktivan

ko je proizvođač Zotac, Asus...??

17 godina
neaktivan

normalne drivere za grafičku, a neznam vjerovatno je do njih iako ne bi smilo biti... ko zna, aj neka mi se javi netko iz BUGA oni ce sigurno znati

17 godina
neaktivan
Možda su ti driveri među onim rijetkim slučajevima u kojima Nvidijini driveri su zaslužni za rušenje Windowsa
17 godina
neaktivan

di mogu provjeriti koji mi je proizvođač, nemam mi tu na everestu a na računu mi piše samo ovo

VGA PCI-E BFG, 9800 GT OC, GeForce 9800GT, 512 MB, Dual DVI, HDTV

17 godina
neaktivan
jesi li dobija kutiju, koji si manual dobija uz cd od njenih drivera
na manualu bi ti tribalo pisat
17 godina
neaktivan

Moguće je da su ti originalni driveri ipak u kompu pa kad si instalirao nove oni su se poremetili i sad uzrokuju reset kompa, meni se slično događa ali sa ATI-com.

17 godina
neaktivan

neznam di su mi papiri od grafičke nemogu sada naci neznam sto cu nevirujem da si mi se pomisali driveri je je ovo provi koeg sam instalira na ovo mw indowsu prije sam 4 puta reiinstalira jer bi mi komp bloka..

17 godina
neaktivan
Nešto me zanima nakon šta si prvi put instalira drivere koje si dobija uz komp. kolika ti je mina rezolucija na ekranu.
17 godina
Problem s grafičkom

Pa proizvođač ti je BFG

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jesu li ti ikone bile velike(800x600) ili normalne veličine(1024x768)???
17 godina
neaktivan

normalne veličine(1024x768)

sve je normalno osim kad se zabloka

17 godina
neaktivan

Ako su ti ikone bile te veličine prvi put kad si dobija komp i kad si ga upalija onda su ti driveri bili prisutni jer da nisu Windowsi bi koristili svoje default drivere i ikone bi bile velike a rezolucija mala(800x600 i slične)

17 godina
neaktivan

a kako da ja risim ovaj problem.

17 godina
neaktivan

Jesu li ti Windowsi zamrzavali prije nego si ti skinuo drivere sa neta????

17 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Na cd-u od grafe su ti stari driveri, zato si skokni tu http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us pa si povuci drivere za sustav koji imas i problem rijesen!

Ja kad sam ugradio 4850 nisam ni povukao drivere s cd-a vec sam ih odma skinuo s neta.

Prethodno si makni drivere od od grafe preko device managera, i restartaj komp pa te onda ponovi instalaciju na novo! 

Ako ce te i dalje zezat stavi vistu, a ako ti se to desava s vistom onda furaj komp u hgspot na popravak!

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, FSB 1600mhz, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2008 15:31 (gymboy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nisu ali sve mi je bilo u k...u

17 godina
neaktivan
to imam i od toga mi i je problem taj
17 godina
neaktivan
kako bilo u k..u jesu li ikone bile normalne veličine
17 godina
neaktivan
GeForce 200 serije je li to to
17 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Koje windowse imas? Grafa je 9800gt jel tako...

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, FSB 1600mhz, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaže da je nakon što je instalirao drivere koje je dobija uz grafu nije ih windows registrira, barem tako kaže,ali ako su ikone bile normalne veličine(1024x768)sve je bilo OK driveri su tu. I nema diskusije
17 godina
neaktivan

reinstalira ne registrira

17 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Najjednostavnije - pravac HgSpot. Napomena - kani se njih ubuduće, nikad nisam ni u jednoj drugoj trgovini pokupio toliko loših iskustava.

Drugo moguće je - grafa je zeznuta tj. neispravna, čak 25% grafičkih se pokaže na kraju neispravnim na neki način iako su posve nove (ove podatke ne bubam, rekli su mi neki serviseri i prodavači). Treće - postoji greška u BIOS-u pa ti se ruši sistem. Četvrto - jel ti se ruši sistem bez da su driveri instalirani (samo čisti Windowsi)? Peto - nije ti greška u grafičkoj već u RAM-u.

I na kraju, postoji mogućnost (mala) da određena komponenta nije kompatibilna sa grafičkom pa (bilo je primjera da grafičke kartice nekih proizvođaća budu bugovite ukoliko su na matičnim pločama određenih proizvođaća, a to se rješavalo uglavnom flashanjem BIOS-a).

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice