Problem s grafickom karticom i procesorom!!!

poruka: 13
|
čitano: 2.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako, sad mi je otac obecao kupiti novi komp krajem 12. mjeseca.. i ja sam sad slozijo konfu ali on je zamjerio u vezi procesora da i ne treba davati 1.620 kn za Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz nego Intel procesor Core i5, 2300, Socket 1155, 2.8GHz/3.1GHz za 1300 kn... sad dali se isplati sandy bridge i 2500k za 300 kn vise? to je jedno pitanje
evo drugo
ja sam odabrao graficku (mozete i vi predlozit) XFX HD6870 900M 1GB DDR5, za 1325 kn , a on bi neku VGA VTX HD5670 1GB (V2) neznam nisam mogao naci cjenu.... sad molim vas predlozite neku graficku od 1000 kn ili mi jednostavno recite sto da radim{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s grafickom karticom i procesorom!!!

novci ne rastu na drvetu, pitaj tatu koliko novaca je mislio potrošiti pa će ti već neko pomoći da složiš konfiguraciju.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
13 godina
neaktivan
Bruzo1912 kaže...

Ovako, sad mi je otac obecao kupiti novi komp krajem 12. mjeseca.. i ja sam sad slozijo konfu ali on je zamjerio u vezi procesora da i ne treba davati 1.620 kn za Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz nego Intel procesor Core i5, 2300, Socket 1155, 2.8GHz/3.1GHz za 1300 kn... sad dali se isplati sandy bridge i 2500k za 300 kn vise? to je jedno pitanje
evo drugo
ja sam odabrao graficku (mozete i vi predlozit) XFX HD6870 900M 1GB DDR5, za 1325 kn , a on bi neku VGA VTX HD5670 1GB (V2) neznam nisam mogao naci cjenu.... sad molim vas predlozite neku graficku od 1000 kn ili mi jednostavno recite sto da radim{#}

mislim da ti nije neka velika razlika u procovima, oba su tu negdje...

Fulao si naslov teme

Me gusta....
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 23:02 (Suddenly Psychotic).
14 godina
Bruzo1912 kaže...

evo drugo

pitaj si tatu koliko novca može dat za konfu i onda tu reci pa ćemo složit nešto najbolje za te novce ..

13 godina

Ako imas novaca kupuj 2500k, sta se tice graficke to je razlika nebo i zemlja izmedu te dvije graficke, ako ikako mozes uzmi HD6870, ili ako zelis nesto do 1000kn onda HD6850...

15 godina
neaktivan
dali mi netko može pomoći ili zna da je netko riješio ovaj problem,stalno mi se pojavljuje poruka u balončiću "display driver nvidia windows kernel mode driver version 280.26 stopped responding" ,
a prije toga se ekran zacrni na par sekundi, isprobao sam pet-šest vrsta driver-a i stalno se dešava isto.

win7 64bit
Gainward GeForce GTX 560 2048MB
Asus Maximus II Formula
Procesor DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3233 MHz (9.5 x 340)
ram 4gb
napajanje xilence 650w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

novci ne rastu na drvetu, pitaj tatu koliko novaca je mislio potrošiti pa će ti već neko pomoći da složiš konfiguraciju.

tata dobio honorar od "loze" (serije na hrt-u sto ide nedjeljom i nije mu problem ;) samo je malo skrt

14 godina
pirana kaže...
dali mi netko može pomoći ili zna da je netko riješio ovaj problem,stalno mi se pojavljuje poruka u balončiću "display driver nvidia windows kernel mode driver version 280.26 stopped responding" ,
a prije toga se ekran zacrni na par sekundi, isprobao sam pet-šest vrsta driver-a i stalno se dešava isto.

win7 64bit
Gainward GeForce GTX 560 2048MB
Asus Maximus II Formula
Procesor DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3233 MHz (9.5 x 340)
ram 4gb
napajanje xilence 650w

jesi probao sa beta 290.36? i meni se prije to događalo, al otkako sam stavio tu betu, niti jedanput više.

16 godina
neaktivan

Koliko imas godina uopce ? 

Smatram da ne treba pretjerivati , sa racunalom koje moze kostati dosta manje se mogu sve igre igrati , i moci ces jos dosta vremena .  

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan

ma probao sam sve moguće i te nove 290.36,više neznam šta napravit,neznam dali se možda koji od pragrama kosi sa driverima?

16 godina
pirana kaže...

ma probao sam sve moguće i te nove 290.36,više neznam šta napravit,neznam dali se možda koji od pragrama kosi sa driverima?

Otvori novu temu sa svojim problemom, ispuni "Moj PC", pa ti možda i pomognemo.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
otvorio sam novu temu "Rušenje ili prestanak rada nvidia drivera"
16 godina
neaktivan
Bruzo1912 kaže...

tata dobio honorar od "loze" (serije na hrt-u sto ide nedjeljom i nije mu problem ;) samo je malo skrt

Što točno trebaš? (cijelu konfiguraciju + monitor, periferija .. ili samo kantu sa komponentama?).

Postaj konfiguraciju koju si inicijalno složio.

Dogovori s tatom neku finalnu lovu, pa se u tom okviru može nešto skompletirati.. Npr.. 4.500-5.000 kn za kantu (<- govorim napamet čisto primjera radi).

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice