Problem 4870

poruka: 38
|
čitano: 4.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem 4870

imam grafičku karticu 4870 od nje sam drivere lijepo napravio unistall drivere sa programom Revo Uninstalleri stavio friške drivere al sad mi piše kad ih instaliram

Zero display service error u čemu je problem ako netko zna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem 4870

zato ja i nejdem na ATI jer se ovakva sranja uvijek ali uvijek s njima dogadjaju, lijepo imas nVidiju.. imas stare drivere nemoras micat samo .exe pokrenes i ides pici mala tako uvijek i uvijek radi savršeno!

16 godina
neaktivan
Problem 4870

na ati stranici sam sad pročitao da ta poruka ništa ne znači i da se je zanemari

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe, naravno da ce ti rec da se 'opravdaju' ma neka.. ali stvarno birao sam izmedju HD4870 i GTX260 i preso na 260 (216) jer je bolja xd

17 godina
neaktivan
killer of hardware kaže...

imam grafičku karticu 4870 od nje sam drivere lijepo napravio unistall drivere sa programom Revo Uninstalleri stavio friške drivere al sad mi piše kad ih instaliram

kaj se sad ne praviš pametan "noob killer", kad sam rekao da su im driveri za bananu svi udri po meni.

napravi čisti format Winsa to ti je najbolje riješenje. 
E 6600 @ 3.20->Gigabyte P45-DS3->2 x 2Gb G.Skill black series >X-FI AUDIO-> Samsung F1 750 GB 32 Mb> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500->Logitech G15 rev 2>Logitech MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan

ništa uspio sam napraviti hvala svima a ti juve odjebi laganini nisam tebe ništa pita i ne obračaj mi se

17 godina

Odi u safe mode-> unninstal drivera ponovo(ali ovaj put prek windows unninstalera)-> restart-> safe mode-> driver cleanerom obrisi sve ostatke drivera-> restart-> udi u windowse i instaliraj drivere 9.1 te restart i trebalo bi radit.

Inace ja samo pregazim stare bez ikakvog unninstala.

BTW: pusti ove konje(blago rečeno), oni su pametniji od nas sto su uzeli nvidia-u!LOL
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Odi u safe mode-> unninstal drivera ponovo(ali ovaj put prek windows unninstalera)-> restart-> safe mode-> driver cleanerom obrisi sve ostatke drivera-> restart-> udi u windowse i instaliraj drivere 9.1 te restart i trebalo bi radit.

BTW: pusti ove konje(blago rečeno), oni su pametniji od nas sto su uzeli nvidia-u!LOL
  Konj ti J****... ja sam imao HD 4850 i to dvije. ( ASUS HD 4850 i Gainward dual slot od frenda u CF oko 2 tjedna) prije sam imao HD 3850 , HD 2600 PRO, X 1650. i NE TRKWLJAJ MI VIŠE kako ATI nema problema. OBIČAN NOOB!!
E 6600 @ 3.20->Gigabyte P45-DS3->2 x 2Gb G.Skill black series >X-FI AUDIO-> Samsung F1 750 GB 32 Mb> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500->Logitech G15 rev 2>Logitech MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan
Problem 4870

da hvala to sam već i napravio sad radi normalno al piše na stranici od ati ako se pokaže slučajno ta poruka pri instaliraju novih drivera da se je ignorira da ona ničemu ne služi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

aj.aj juve prošeći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

nemoj juvea vriedjat jer ima vise iskustva i pameti od tebe.. nVidia u ovom trenutku / intel ima bolju podršku za sve.. tako nVidia ima bolje drivere 100 %

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aj.aj juve prošeći

Biseru nismo se dugo čuli. 

Prošetal je tvoj mozak i više se nije vratio.

17 godina
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...

Konj ti J****... ja sam imao HD 4850 i to dvije. ( ASUS HD 4850 i Gainward dual slot od frenda u CF oko 2 tjedna) prije sam imao HD 3850 , HD 2600 PRO, X 1650. i NE TRKWLJAJ MI VIŠE kako ATI nema problema. OBIČAN NOOB!!
 Ma boli mene briga sta si ti imao ja nemam problema, a ti ocito nisi dobro rukovao.

Šta ti misliš da to mene vrijeđa što ti govoriš da sam noob hahahah. Ajde sigurno imas nesto za bolje reci od tog!
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
DAXINHO146 kaže...

nemoj juvea vriedjat jer ima vise iskustva i pameti od tebe.. nVidia u ovom trenutku / intel ima bolju podršku za sve.. tako nVidia ima bolje drivere 100 %

Šta si uopce dolazio na forum?

Ako niste dosli pomoći čovjeku onda se blago rečeno gubite odavde.
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
DAXINHO146 kaže...

Ja sam mu ljepo napisao da mu je reinstall najbolja/ najsigurnija opcija.

E onda si ti počeo vrijeđat!

A na koji ti način pomažeš širenjem dezinformacija??
E krivog si si našao. haha. 

HD 4870. buahaha 
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 0:38 (Juventus 4ever).
17 godina
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...
DAXINHO146 kaže...

Ja sam mu ljepo napisao da mu je reinstall najbolja/ najsigurnija opcija.

E onda si ti počeo vrijeđat!

A na koji ti način pomažeš širenjem dezinformacija??
E krivog si si našao. haha. 

HD 4870. buahaha 
 Jako puno si mu pomogao! Format windowsa hahaha to je tek zadnja opcija.

Pa mislim ono šta da ti čovjek kaže?
16 godina
Problem 4870

Vrtim teme i di god se okrenem vas dva se svađate...lol

ne daj se hyperon... may force be with you

i ja sam uz tebe

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

pa jesam vam rekao gdje god juve dođe ljude p....a u mozak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pila u mozak? ne pila sigurno, neog vam covjek kaze da ATi ima najusranije drivere, da se ni ne cudi kad ti postavis ovakvu temu.. ja skoro nikad nisam vidio temu Problem 'GTX260'.

moj frend ju ima vec 5 mjeseca nema problema sa njom, kao sto kazem preko straih drivera samo ove piknes. A SA ATJIEM NIJE TO TOCNO. Moras sa DriverCleanerom maknut one pa stavit ove i onda ti javlja u 90 % slucajeva nekakav error, pa moras cancel ovo, covjek bi najradje razbio komp radi ATi,.. i nije da vise preferiram nvidiu (malo da ali sta je istina istina, isto tako i intel/amd, nemozes rec da nije istina)..

Juve prica pametno a vi baljezgate.

End Of Discussion, killeru sa driver cleanerom probaj ocistit sve sve, znaci da nemas drivera e onda meći.. dalje neznam jer se moze javit 150 errora, pa ako dobis error postaj tu..

EOD i Basta

17 godina
DAXINHO146 kaže...

pila u mozak? ne pila sigurno, neog vam covjek kaze da ATi ima najusranije drivere, da se ni ne cudi kad ti postavis ovakvu temu.. ja skoro nikad nisam vidio temu Problem 'GTX260'.

moj frend ju ima vec 5 mjeseca nema problema sa njom, kao sto kazem preko straih drivera samo ove piknes. A SA ATJIEM NIJE TO TOCNO. Moras sa DriverCleanerom maknut one pa stavit ove i onda ti javlja u 90 % slucajeva nekakav error, pa moras cancel ovo, covjek bi najradje razbio komp radi ATi,.. i nije da vise preferiram nvidiu (malo da ali sta je istina istina, isto tako i intel/amd, nemozes rec da nije istina)..

Juve prica pametno a vi baljezgate.

End Of Discussion, killeru sa driver cleanerom probaj ocistit sve sve, znaci da nemas drivera e onda meći.. dalje neznam jer se moze javit 150 errora, pa ako dobis error postaj tu..

EOD i Basta

Ja neznam šta ti pričaš bome? Ja radim install preko starih i nikad problem nisam imao, jedino priznajem da sam sa jednom betom imao problem,ali to se isto lako riješilo.

Kakvih 90% slučajeva??? Ne baljezgaj!
16 godina
Problem 4870

Koji si ti pacijent j........bla te nvidia,ono frend ima .LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem 4870

sta se nervirate bezveze na ove neuroticne postove...!?

kao prvo imao sam i nvidiu i ATI, a s driverima nikad problema ni kod jedne, samo install preko starih i Bog te zivio, a drugo... ne znam ni sto pisem ovaj post, bezveze mi je raspravljati se oko ovakvih stvari

p.s. stvarno su vam glupe te svadje nvidia/ATI

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma briga me ja sam kazem da mia GTX260 to se nebi desilo ;)

vi svi ATI/AMD.. zadnje desetljeceeeee nema vas nigdje =)

nVidia rules

17 godina
neaktivan

Mali nemoj lupat gluposti.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
moderator
DAXINHO146 kaže...

vi svi ATI/AMD.. zadnje desetljeceeeee nema vas nigdje =)

Whalter vT kaže...

Mali nemoj lupat gluposti.

Ma vidis mu godiste, nije ni njega bilo prije zadnjeg desetljeca.
Ja imam ATI karticu, gotovo stariju od njega.
A o upucenosti o trzistu grafickih i glavnih procesora necemo, jer se nema s kim raspravljati.
Zalosno je sto uopce i dodje do ovog.
I'm fat, you're ugly! I can diet.
16 godina
neaktivan

DrNasty sam budi tak bahat, nes dobro proc .
fu bb gg eod ul mate

17 godina
Problem 4870

Bože, kolda nekome nvidia ili ATI plaćaju da ih diže u nebesa. Grafička ko grafička. Svako uzme šta mu odgovara i to je to. Da mi nvidia/ATI daju besplatnu karticu (doslovno proizvođač) ili plaćaju mjesečno da ih hvalim, a pljujem po konkurenciji to bi i radio, ali ovako nema smisla.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem 4870

E mili Bože sve više i više djece na ovom forumu. Sama balavurdija. Ja imam ATI-a već skoro 15 godina, od Rage3d i priznajem bilo je muke s driverima,ali ništa neriješivo. Imao sam i Nvidiu (riva tnt 2 i geforce 2), koje su u ono vrijeme bile kao revolucionarne grafičke i istina dobro su me služile, ali isto je bilo problema s driverima, čak i više nego s ATI-om. Tako da te teorije o problemima s driverima vam ne stoje. Moj brat ima danas 8600gt i stalno ga nešto prcaju driveri, osobito pod vistom...

Sve ovisi o konfiguraciji cijelog sustava. Ja imam 4 mjeseca 4850, stalno update-am drivere i još niti jednom me nisu nešto zajebavali, svaki puta je radila bolje i bolje, osim možda sa 9.1. Nakon instalacije tih drivera mi se temp povećala za 2 stupnja Smijeh. Moram provjeriti zašto, ali u radu je sve super

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem 4870

Evo ovako..ja imam HD4850 -NIKADA PROBLEMA SA DRIVERIMA IMAO NISAM, a koristim ATI već dosta godina! Možda netko ima lošu sreću, ali ja nisam imao problema. Što se tiče onoga čišćenja drivera sa nekim dr-blalba cleanerom...ja to nikada nisam radio niti ću raditi...jednostavno dođu novi driveri rinstaliram ih najnormalnije  i sve radi ko podmazano..a ne nekakvo čišćenje itd...jednostavno ne želim to raditi zbog dva razloga- dosada sa svojim načinom instalacije nisam imao problema oko drivera...a drugi razlog je što me je čak i pomalo frka s tim driver cleanerom čistiti itd. .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ova tema je otišla u totalno krivom smijeru i što je najgore sve više ljudi je na forumu koji pojma nemaju.

čovijek traži pitanje u vezi poruke, ovaj počme pljuvat po driverima.

pa de prvo nači razlikovat neke stvari, pa onda pljuj po njima.

ati je u početku imao jako puno problema sa driverima, sjetite se ati 7000,7500, 8500 (posjedovao sam ih sve), nakon čega je ati jako puno uložio u pisanje drivera i sada nema nikakvih problema (dobro se sječam comnche 4 i pucanje tekstura).

a da nvidia ima boli glava drivere isto nije istina, probaj instalirat dobri prastari midtown madnes ili nešto noviji cronicles of ridic,a nikako i to baš nikako ne smijem zaboraviti od jhon woo stranglehold, igru je nemoguče pokrenuti na nvidia kartici (zvuk ide, a slike nigdje)

ako je neki problem u samoj instalaciji (nije rijedak slučaj) ili pak u windowsima, to neznaći da su driveri loši, dapače, to nema nikakve veze s njima, nego sa svakojakim windowsima koji se mogu naći na netu

stoga momci držite se onoga što znate, a ne onoga što mislite da znate

LP

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice