hoce kupiti novu graficku. sada ima 7300 gt.
u kompu jos ima- CPU: AMD Athlon x64 4000+ (dual core), PSU: 400w Codegenovo
koju mu graficku preporucujete s obzirom na procesor (ne razumijem se u AMD procesore).
koju mu graficku preporucujete s obzirom na procesor (ne razumijem se u AMD procesore).
Do kolko novaca zeli dati?
Rezolucija?Dali je clockan cpu?
Ja bih mu preporućio XFX4830, jedino ne znam dal mu može na to napajanje. Ako je napajanje preslabo ond HD4670.
Imaš dobru sliku
Ja bih mu preporućio XFX4830, jedino ne znam dal mu može na to napajanje. Ako je napajanje preslabo ond HD4670.
Imaš dobru sliku
Slažem se, ja imam isti CPU i ATI 4670 i rade odlično, jedino bi moga malo clocknit CPU jer je po defaultu slabašan !
Imaš dobru sliku
Slažem se, ja imam isti CPU i ATI 4670 i rade odlično, jedino bi moga malo clocknit CPU jer je po defaultu slabašan !
hd4670 je zvjerska kartica(za tu cjenu) iako se na prvi pogled tako ne cini,ja sam se jaaaako ugodno iznenadio
također preporučujem HD4670. sasvim dovoljna i najjeftinija sa 512MB VRAM-a...
i ja sam mu preporucio 4670. hoce li napajanje biti dosta jako?
A jeli tko od vas čuo možda za HD4770.
Ne treba dodatno napajanje,Hladna je,rađena u novom 40nm procesu,tih hladnjak i odličan OC potencijal.
U svakom slučaju jača od HD4670,a i od HD4830.
hoce i previse ja imam lite-on 300w i jaci procesor i jos nisam imao nikakve probleme
Trebalo bi bit dosta da jer ta grafa ionako ne trosi puno, u kojim ducanima ti frend misli kupit HD 4670 da mu preporucimo neki model dobar da slucajno ne uzme neku HD 4670 s šroteks hladnajkom koji ima itekak. Ja bi preporucio da uzme u ADM-u ovu sa slike dole recimo a dole je i link na njezin test a ako slucajno ne moze do njega onda moze narucit tamo pa platit pouzecem kad mu dostave doma i to je to. Inace ta MSI 4670 ima odlican hladnjak na sebi i nije bucan normalno!
http://www.overclockersclub.com/reviews/msi_r4670/2.htm