Overclock grafičke hd5850

poruka: 9
|
čitano: 1.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, u 7. mjesecu kupujem novu grafičku, pa sam se odlučio da ovu do kraja sad iskoristim:) Pa me zanima kako ovu svoju grafičku da overclockam i dali ću šta dobiti s time? Treba mi za bf3.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pitaj zoharbiza on je iz te grafe izvukao performanse jace od referentne hd 6950

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

hmm, nemogu mu poslat poruku na forumu?

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Overclock grafičke hd5850
napon 1.225, 860 gpu memorija 1200 i to bi trebalo raditi stabilno, mozes se jos poigrati za bolje perfomanse ako imas dobro hladenje. probaj tako staviti pa ako stabilno prode 3dmark onda malo spusti napon pa probaj opet ili dizi jos gpu i memoriju sve dok je neka normalna temp. prati temp sa hwmonitor ili jos bolje sa msiafterburnerom
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
napon 1.225, 860 gpu memorija 1200 i to bi trebalo raditi stabilno, mozes se jos poigrati za bolje perfomanse ako imas dobro hladenje. probaj tako staviti pa ako stabilno prode 3dmark onda malo spusti napon pa probaj opet ili dizi jos gpu i memoriju sve dok je neka normalna temp. prati temp sa hwmonitor ili jos bolje sa msiafterburnerom

Pa imam hlađenje koje je na grafičkoj:)

gjurki
17 godina

Evo kako:

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
pa koji ti je model graficke kartice? koji proizvodac? 1 ili 2 venta? imam 5850 u svom kompu i maximum mi je bio neki 1000/ 1200 ali to je samo za 3dmark 2011 tu na forumu.pogledaj malo tamo taktove s tim da to nije za stalno ako nemas dobro hladenje
13 godina
neaktivan

Pa pise pod moj pc: "ATI Sapphire Radeon HD 5850"

ŽElio bi iskoristit maksimum maksimuma, dok ne kupim novu u 7. mjesecu karticu, tako da u 7. mjesecu bude za bacit u smeće koliko sam je isforsirao, jer i tako mogu dobit najviše nekih 400-500 kn za nju, a to mi ne znači puno, rađe ću sad 3-4 mjeseca je držat na najviše.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa bio sam na m.bug pa ne mogu tamo gledati jer mi presporo a opet imas i od sapphire vise verzija. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=321&psn=&lid=1&leg=0

A ako mislis maximum maximuma iskoristiti onda odvrti fan na 80-100 pa stavi taktove 1000/1200 sa 1.225 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice