Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 603.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
floks kaže...
dery kaže...
ATiGamer kaže...

Vlada kako ovo komentiraš:

ma yeben ja grafe (obadve) od 4000 kn koje jedva vrte igru staru dvije godine

ma nemoj mi ih prodavat po toj cijeni ako ne mogu biku isčupat rep,ma koga oni yebu

Tako je, to i ja kažem a niko me ne služa,e vlada kad ti stiže classified gtx 580?

kad na vrbi zasvrbi?

Xc
14 godina
protjeran

Jbt 100 puta sam vam rekao da kada kupujem karte najmanje sto gledam sam isechci gde se Nvidia lozi kada je jaca i isto to gde se AMD lozi kada je jaci.

Za mene su validne sledece stvari GTX580 ASUS oko 6000 3D Mark 11. HD 7970 7800 3D Mark 11. eVGA GTX580 Classified je bliza Radeonu nego GTX580 obicnima. Mnogo bliza.

Lightening Extreme je 7000 glatko. Popisam se na 600-800 poena koje krasi referetnu kartu kada Classifiedu pogasim fiziku i igra ne bude tipa Metro ili tako nesto. To je 200 Xtreme poena.

To se ne vidi u igri ako karte nisu identicno odlicne ui igrama. Ako neka ima veci fps drops slabija ce izledati bolje pod tako malim razlikama. 

Ali ajde nekome je vazno 500vise u skoru meni je vaznije kada uzmem u ruke ta drzim i kako je to doslo u prodaju.

Za mene je samo to validno. Ne racunam nista klokokovano jer se obe karte klokuju mnogo. AMD mnogo i Classified ludacki isto.

Znaci to je cista sreca. 600-700 3D Mark 11 poena kada GTX580 Classified iskljucim fiziku i ako ne radim ekstremnu tesalaciju je nista naspram toga sto se meni svidja.

Da kazemo da GTX580 Stock pravi 900 Ungine Heaven, HD7970 1100-1150 mozda i manje. Opet je Classified oko 1000.

Tu razliku mi otplati Physix i Tesalacija i ono zadovoljstvo kada drzis u rukama i znas ko je radio na tome i koliko dugo.

A igre mogu da prave i jedni i drugi da naprave da je bilo ko od njih njesra. Vazno je da Nvidia karakterise stabilnost a AMD microstutering.

To vazi i za slabije Nvidia koje se cine bolje u igri.

A Classified cu uzeti makar umro, jer se pare za nju ne trose. Samo cu se na kraju iznervirati pa dati 530e da mi u Ljubljani kupi ujak ide 2 puta mesecno a mislio sam da dam oko 400-450.

A za garanciju videcemo. Kada bi znali sta igram sada mogao bi sa GTX460. Ali kartu cu svakako promeniti i bas nju uzeti. Ionako ce ona na Phenomu da radi 85-90% i za IB ce uleteti taman.

Nije Limited Edition i bice je. Hvala bogu da samo bas ko zna uzima Classified HW pa ce je biti.

Znaci samo mi je to bitno da je GTX580 Classified izmedju 580 I 590 kada se klokuje. Nista vise mi nije bitno. 

Ali to njeno klokovanje znam koji delovi je cuvaju a ne ovo isto sto je i u mojoj 5870. Ipak treba da radi 2-3 godine na povecanom kloku. 

Treba da izdrze ti delovi unutra to a da se ne menja ni aftermarket cooler od blizu 100e.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 14:50 (Vlada011).
14 godina

" Vazno je da Nvidia karakterise stabilnost a AMD microstutering.

To vazi i za slabije Nvidia koje se cine bolje u igri."

Vlada majstore uz dužno poštovanje, ova izjava ti je čista glupost !! Imam u zadnjih godinu dana 3 Nvidije i 3 AMD grafe, od slabih do jakih grafi oba tabora i NEMA nikakve razlike što se tiče igranja ( kad uspoređuješ iz iste kategorije ) između AMD-a i Nvidije.

15 godina
Vlada011 kaže...

Jbt 100 puta sam vam rekao da kada kupujem karte najmanje sto gledam sam isechci gde se Nvidia lozi kada je jaca i isto to gde se AMD lozi kada je jaci.

Za mene su validne sledece stvari GTX580 ASUS oko 6000 3D Mark 11. HD 7970 7800 3D Mark 11. eVGA GTX580 Classified je bliza Radeonu nego GTX580 obicnima. Mnogo bliza.

Za mene je samo to validno. Ne racunam nista klokokovano jer se obe karte klokuju mnogo. AMD mnogo i Classified ludacki isto.

Znaci to je cista sreca. 600-700 3D Mark 11 poena kada GTX580 Classified iskljucim fiziku i ako ne radim ekstremnu tesalaciju je nista naspram toga sto se meni svidja.

Da kazemo da GTX580 Stock pravi 900 Ungine Heaven, HD7970 1100-1150 mozda i manje. Opet je Classified oko 1000.

Tu razliku mi otplati Physix i Tesalacija i ono zadovoljstvo kada drzis u rukama i znas ko je radio na tome i koliko dugo.

A igre mogu da prave i jedni i drugi da naprave da je bilo ko od njih njesra. Vazno je da Nvidia karakterise stabilnost a AMD microstutering.

To vazi i za slabije Nvidia koje se cine bolje u igri.

A Classified cu uzeti makar umro, jer se pare za nju ne trose. Samo cu se na kraju iznervirati pa dati 530e da mi u Ljubljani kupi ujak ide 2 puta mesecno a mislio sam da dam oko 400-450.

A za garanciju videcemo. Kada bi znali sta igram sada mogao bi sa GTX460. Ali kartu cu svakako promeniti i bas nju uzeti. Ionako ce ona na Phenomu da radi 85-90% i za IB ce uleteti taman.

Nije Limited Edition i bice je. Hvala bogu da samo bas ko zna uzima Classified HW pa ce je biti.

Znaci samo mi je to bitno da je GTX580 Classified izmedju 580 I 590 kada se klokuje. Nista vise mi nije bitno. 

Ali to njeno klokovanje znam koji delovi je cuvaju a ne ovo isto sto je i u mojoj 5870. Ipak treba da radi 2-3 godine na povecanom kloku. 

Treba da izdrze ti delovi unutra to a da se ne menja ni aftermarket cooler od blizu 100e.

I cant take this anymore!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran

Pitam se samo ovaj Kepler Classified kakav ce biti posto ce kostati vise 100e od Radeona???

Mislim ne samo najaci primerak vidite da 560 Classified, 570 Classified, da vidimo Kepleri kakvi ce biti pa posle da se oceni Radeon. 

Samo Nvidia ce opet da  ubije sa cenom.

I sta ne mozes vise, jer sam ja ih terao da postavljaju klipove koji ne da za mene nisu validini nego ono ne mogu da objasnim...

Imao sam Radeona dosta sada malo Nvidia.

A mogu ljudi stave u 1 ugao Radeon HD7970 klok ko zna koji???

U drugi Leadtek GTX580 stock klok i kao Vauuuu 8-10-12 fps razlike. 

Haaaa koliko je jaci od GTX580 a ti hoces bas GTX580 Classified.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno.

Scenario je sledeci 7900 series pada cena da se sto vise proda pre Keplera, Kepler izlazi i dobija Radeon, AMD odmah na jesen izbacuje reviziju serije naklokovanu poboljsanu ko zna pod kojim imenom seriju da parira Kepleru pred Novu Godinu izlazi KJepler Classified i sahranjuje sve. To je vec vidjeno i to se desava stalno. Iz godine u godinu. A dotle se Classified niza klasa racuna otprilike kao vise klasa drugih proizvodjaca.

Tu nema nikakve lazi to je tako, nisam ja kriv sto smo svedoci toga. Mogu samo da se pravim da to nije istina i da je bolje odmah uzimati prve referentne i gledati umetnicka dela posle.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:13 (Vlada011).
14 godina
neaktivan

Pa ti si legenda Vlada,stvarno više neznam jel ti to nas malo prcaš ili stvarno ozbiljno govoriš ali svejdeno volim čitat tvoje postove bez obzira šta 90% napisanog ne razumijem.

(Nvidia  upali physx i radeon se zbuni totalno) HAHAHAHAHAHAH koja legenda nemogu više čitat od smjeha....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:24 (floks).
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina

Vlada aloooooooo,ne kupuj gtx580 jer izlazi kepler koji je efikasniji za iste pare,stani malo!Strpljen spašen.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma kepler je roba s greškom. Pa svi znamo da se prvi štenci bacaju u vodu... sačekaj da malo ovi nauče kako se čipovi ponašaju pa da izađe pravo mače EVGA "Classified"... e to je stroj! {#}

{#}

Vlada ti si moj bog!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako ces znati,kad mu je zarez,tocka,upitna i usklicna recenica spansko selo.Bitno je da zna napisati "classified",a nema pojma o pojmu sta to znaci i sta predstavlja. Valjda misli da je to kartica nadnaravnih performansi iznad svih ostalih gtx580,a ne buzzword marketing od EVGA,kao sto je nekad bio gainward sa golden sample primjercima. Mogu samo zamisliti sta bi bilo da se uhvatio gainwarda i njihove golden sample serije.Sigurno bi je nosio kod zlatara na procijenu vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:54 (Romano).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

It's ok, he be trollin'...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ova tema je sluzbeno postala: 

Moj PC  
21 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Ova tema je sluzbeno postala:

Tema je Classified dočim je Vlada uopće posjećuje. Inače samo Classified stvari ima/koristi.

14 godina
neaktivan

VLADA nemoj kupovat nikakvu classified gtx 580 jer kepler je blizu a za malo veće pare dobit ćeš daleko jači gpu,ne budi blesav pa da classified sa 3 gb nije ništa brža od obične osim kojih 2 fpsa

pa ako si stvarno toliko opičen onda neka tako bude....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:05 (Dad0).
Moj PC  
7 0 hvala 7
13 godina
protjeran
floks kaže...

VLADA nemoj kupovat nikakvu classified gtx 580 jer kepler je blizu a za malo veće pare dobit ćeš daleko jači gpu,ne budi blesav pa da classified sa 3 gb nije ništa brža od obične osim kojih 2 fpsa

Pitam se samo ovaj Kepler Classified kakav ce biti posto ce kostati vise 100e od Radeona???

Mislim ne samo najaci primerak vidite da 560 Classified, 570 Classified, da vidimo Kepleri kakvi ce biti pa posle da se oceni Radeon. 

Samo Nvidia ce opet da  ubije sa cenom.

I sta ne mozes vise, jer sam ja ih terao da postavljaju klipove koji ne da za mene nisu validini nego ono ne mogu da objasnim...

Imao sam Radeona dosta sada malo Nvidia.

A mogu ljudi stave u 1 ugao Radeon HD7970 klok ko zna koji???

U drugi Leadtek GTX580 stock klok i kao Vauuuu 8-10-12 fps razlike. 

Haaaa koliko je jaci od GTX580 a ti hoces bas GTX580 Classified.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno.

Scenario je sledeci 7900 series pada cena da se sto vise proda pre Keplera, Kepler izlazi i dobija Radeon, AMD odmah na jesen izbacuje reviziju serije naklokovanu poboljsanu ko zna pod kojim imenom seriju da parira Kepleru pred Novu Godinu izlazi KJepler Classified i sahranjuje sve. To je vec vidjeno i to se desava stalno. Iz godine u godinu. A dotle se Classified niza klasa racuna otprilike kao vise klasa drugih proizvodjaca.

Tu nema nikakve lazi to je tako, nisam ja kriv sto smo svedoci toga. Mogu samo da se pravim da to nije istina i da je bolje odmah uzimati prve referentne i gledati umetnicka dela posle.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
neaktivan

Jel tko shvatio ovaj tekst?

Crko sam od smjeha majke mi,već tri puta idem iz grada doma pa nazad samo da pogledam šta vlada piše....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:40 (floks).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina

ima 2x6 pin za napajanje i to postavljeni okomito,ovo je inžinjerski primjerak

15 godina
neaktivan

Bas gledam da kupim neku novu karticu iz amd serije 7000, neda mi se gledat 14 stranica unazad, dal mi netko meze reći kad dolaze te kepler kartice na tržište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

TUp za on topic.

Sad samo treba cekati dvije godine da EVGA probere chipove i stavi classified ili FTW masku, jer ona sama daje 20%... necega i zbunjuje AMD fizikom i extremnom teselacijom.. Ali to je samo za odlikase, sirotinja ce uzimati neprobrane MSI Phantome i ASUS DC na akcijama. Dotad ce i HD 8970 6GB i Crysis3.

EDIT: sad ugledao da ima 2x SLI konektor, znaci da ce to ipak biti visi rang kartice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 18:07 (sharxtreme).
13 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Bas gledam da kupim neku novu karticu iz amd serije 7000, neda mi se gledat 14 stranica unazad, dal mi netko meze reći kad dolaze te kepler kartice na tržište?

Trebale bi krenuti sredinom ovog mjeseca sa GTX 670Ti, tj. GK104. Suska se o 300-350$ cijeni, al' to je zasad samo glasina. Svi smo u iscekivanju zbog moguceg pada cijena radeonki.

16 godina
sharxtreme kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Trebale bi krenuti sredinom ovog mjeseca sa GTX 670Ti, tj. GK104. Suska se o 300-350$ cijeni, al' to je zasad samo glasina. Svi smo u iscekivanju zbog moguceg pada cijena radeonki.

svugdje piše početkom travnja

15 godina
neaktivan
16 godina

ok ali ih nečeš vidit prije travnja ovde

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
floks kaže...

Nemam pare za Kepler Classified rado bi.... Ne mislim ni da dam 500e za ovu Classified gledam da domuljam nekako po USA cenama to mi je oko 400e-450e.

Sta mislis zasto toliko cekam i gledam joj cene i kombinujem na 5 strana da je nosi neko ko ne bi placao carinu, neki biznismeni ili tako nesto. 

Nasao sam Dinocomp Locirani su 

http://i.imgur.com/Wnsxo.jpg

Ali bi me zezali jer ne znaju ljudi rekli bi hoces da kazes da u Bgd nema sto ima u ovoj varosici. 

Ali tako je, pogledajte vi tu sliku, znaci ovo je Predgradje od Predgradja jednog dela Bgda. 

Ali kod nas nema...

A Kepler Classified model ce u 7-8 meseci posle ovog obicnog. 580 je izasao godinu dana posle.

Rado ali nemam pare a stvarno necu vise da uzimam ove ostalo firme. 

Pa ne to bi bila erotika u svakom smislu Kepler GTX 680 Classified i IB 3770K i eVGA Z77 FTW ili i ona Classsified ako ne bude E-ATX ali Kepler ispada iz te price jer nemam toliko kesa a ploca i CPU ostaju regularno akutuelni. 

Bi ali nema seeee kesa za Kepler....

Mislim mogu ja uvek da pozajmim kes pa da otplacujem po 100e mesecno ali necu da se zavaljujem 600e za grafiku.

16 godina

ma ko bi reka da tu ima corsair i clasifajd,popravljaš se vlado ovaj ti je post poprilično razumljiv{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pomalo ali sigurno Vlada trollanjem ide po jednu zvjezdicu.A ja vise neznam gdje pisem,Vlada se prebacio iz 7XXX u Kepler temu.LOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 19:39 (zoharbizo).

2 0 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...

ONTOPIC: Kad je prognoziran dolazak HD 78XX?

falija si temu

14 godina

Moja greska.Vlada trolla na previse strana pa sam pogrijesio.

12 0 hvala 0
17 godina
Vlada011 kaže...

Pa ne to bi bila erotika u svakom smislu Kepler GTX 680 Classified i IB 3770K i eVGA Z77 FTW ili i ona Classsified

Hvala Vlada, uštedeo si mi pretragu za sledeći sistem. Zafaljujem i na lokalizovanoj radnji u susednoj sloveniji, sad im nema spasa.

Čim dozre vreme, dolećem padobranom po klasifikovanog evga keplera i ajvibridž i evgu zeseamdesedam fordivin. erotika.

14 godina
protjeran

Pa ko ima kes stvarno je glupo pored onoga da daje pare na ne znam vise sta ono ASUS ROG, jbt.

Spremis jedan sistem Classified ili FTW sta ti odgovara ili mesano.

Cudi me da se ranije neko od entuzijasta nije setio pa mu zapalo za oko sta propusta.

Jel provaljujes da je ovo sve isto, da nema nikakve emocije 

Ko ima kes i mogucnosti treba da se izdvoji. ASUS ROG kupis za 150e plocu kvaliteta kao ona od 50 samo vise opcija. Udjes u Avganistan

u prodavnici HW ili Kazahstan  i nadjes ASUS ROG kao olicenje vrha nekog svima dostupnog, ako hoces Elite mora nesto drugo.

ROG jeste vrh za standardno ovako, najbolja opcija kao. Precenjen do zla boga, garaancija i kvalitet sve gori.

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa.

A za cenu Keplera, mozemo kladionicu da otvorimo. Ja glasam za referentni 550e kada se pojavi.

Naravno mislim na naslednika GTX580.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 10:01 (Vlada011).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice