NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

meni isto sve ok radi, gtx 970

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

@ bik

imam istu (STRIX model ) Nisam jos probao OC  , dokle ide tvoja , da znam otprilike ? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 20:08 (error_666).
16 godina
error_666 kaže...

@ bik

imam istu (STRIX model ) Nisam jos probao OC  , dokle ide tvoja , da znam otprilike ? :)

Držim je na gpu boost 1480 a mem 7770

12 godina

Game ready driver for DOOM, Homefront: The Revolution, and Master of Orion

http://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/102383/en-us

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 9:13 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

Novi driveri :)

365.19  WHQL

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 2:37 (darijoman).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Ovako, igrao sam doom zadnjih dana, i naravno skinuo popularne game rady drivere, ove zadnje. 

Pored tog što odavno nvida driveri nisu stabilni i bug free, ipak ih skinu i instalirah. 

Sve je bilo ok dok sam igrao doom, medjutim upalim Witcher 3 da se malo zagrijem pred novi dlc,kad ono igra štopa i šteka samo tako,WTF. 

Reko da nisam upalio shitworks ili nešto, jer znam da mi je igra radila na betoniranih 60fps, pokušam sve postavke na low stavit i opet štopa cim bi usao u fight. 

Vratim nazad Witcher rady drivere i igra radi ko po loju. 

Hajd fino reko, sad mi i dsr radi opet. 

Zadnji driveri sa kojim mi dsr radi uredno, svi driveri koji su izašli poslije ne radi mi dsr sa istim, WTF.

Probavao sve i svašta, cleen instal, ddu, čak i glupi game experience instalirah, ma sve, al dsr neće pa neće. 

Zar moram za svaku hebenu igru imati game rady drivere na hdd, i prije svakog igranja raditi driver downgrade ili upgrade ovisno od igre,WTF

Probam Forzu apex da ovezem koji krug, hos klinac, igra nece ni da starta sa starim driverima, WTF

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Samo polako, gimpanje stare serije tek ulazi u zalet ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Imperator01 kaže...

Ovako, igrao sam doom zadnjih dana, i naravno skinuo popularne game rady drivere, ove zadnje. 

Pored tog što odavno nvida driveri nisu stabilni i bug free, ipak ih skinu i instalirah. 

Sve je bilo ok dok sam igrao doom, medjutim upalim Witcher 3 da se malo zagrijem pred novi dlc,kad ono igra štopa i šteka samo tako,WTF. 

Mogu potvrdit isto da se meni desilo kad sam ušo u GTA V inače zabetonirano 60fps-a sad je dropalo na 40. Znao sam odma do čega je, neću se ni živcirat. 

17 godina
protjeran

Onda koju verziju drivera za Win10 mi preporučujete (uskoro mi dolazi GTX970)? Igrom slučaja baš mislim igrati GTA 5 i Witchera.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Pa eto jedna verzija prije aktualne. Mislim da bi se dalo to popravit sve i s ovim driverima s optimizacijom kroz nvidia control panel, al jednostavno mi se neda jer ne igram GTA V previše, čeka se Overwatch. 

15 godina

Ja sam skuzio da u HWINFO nema vise ocitanja potrosnje graficke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Jeste li zadovoljni novim driverima ? Prosli su bili bas katastrofalni pa sam vratio na onaj sto je izasao 2 maja

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 16:43 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
17 godina

Ja cekam herojsku djecicu da ispobaju nove drivere, ako im ne izgori gpu ili ne unisti windowse, stavljam ih.

Hajde 368.22 je vani vec danima

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!

0 0 hvala 0
10 godina

Stavio sam nove drivere jer su Overwatch game ready driveri i radi sve savršeno, nisam imo problema. Eto, ne spadam u dječicu, ali da vam dam neki info kad već čekate haha.

12 godina
odjavljen

Koristio sam nove drivere dva dana, supp su, samo što sam morao odnesti grafičku na reklamaciju nakon tri dana...pa nemogu puno toga više reći :]

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

GTA V radi odlično, zakucano na 60+ FPSova

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

GTA V radi odlično, zakucano na 60+ FPSova

A nisi imao problema s novim driverima da ti na win10 baca nakon boota black screen?

17 godina
protjeran

Ne, ali imaj na umu da sam napravio clean install, jer sam reinstalirao Windowse zbog promjene grafičke (da znam da to nije potrebno ali ja volim sve imat čisto)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Ne, ali imaj na umu da sam napravio clean install, jer sam reinstalirao Windowse zbog promjene grafičke (da znam da to nije potrebno ali ja volim sve imat čisto)

I ja sam napravio clean install, sve lijepo načisto...ali mi jednostavno nakon instalacije drivera neče da win boota tj. nakon win loadinga samo ostane black screen umjesto da se pojavi desktop. Pokušao sam s više kopija win10, više nvidija drivera od starih do novih. Jedino kad bih bootao u low video res bi se upalio kako treba... Inače danas sam posalo grafičku na reklamaciju pa čekam do srijede valjda mi odgovore.

17 godina
protjeran

Hm, ne bih ti znao tu pomoći nažalost, nadam se da će ti u servisu reći nešto više.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ja sam imao užasnih problema s novim driverima. Preporučam da ih se klonite. Niti jedna igra nije radila kako se spada. Crash, crash i crash. Kad sam stavio 365.19, kartica je prodisala. W10x64

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Ja sam imao užasnih problema s novim driverima. Preporučam da ih se klonite. Niti jedna igra nije radila kako se spada. Crash, crash i crash. Kad sam stavio 365.19, kartica je prodisala. W10x64

Nije ovo ništa čudno, to je normalan način od strane Nvidie za pojačavanje performasni zadnje serije kartica (Pascal), kroz driversko zanemarivanje i degradaciju predzadnje serije u ovom sličajzu Maxwella, to je prošao i kepler kad je Maxwell bio aktualan, uskoro će GTX 1060 imati performasne kao GTX 980ti ...

Battlelog: Glavas_ZG
15 godina
Glavas_ZG kaže...
softwaremaniac kaže...

Nije ovo ništa čudno, to je normalan način od strane Nvidie za pojačavanje performasni zadnje serije kartica (Pascal), kroz driversko zanemarivanje i degradaciju predzadnje serije u ovom sličajzu Maxwella, to je prošao i kepler kad je Maxwell bio aktualan, uskoro će GTX 1060 imati performasne kao GTX 980ti ...

Maxwell nisam nikad imao. Imam jedno računalo s Maxwellom u kući, ali to nije moj PC i tamo su tako driveri nebitni, jer je to poslovni komp. Stavim jedne da rade i ne prčkam puno. Pogotovo zbog ovakvih sranja.

14 godina

Valjda sam onda velike sreće što nikakvih problema s performansama nemam, a nove drivere instaliram kako koji izađe, bez zadrške.

Mislim i na ono "gimpanje" GTX 7 serije kad je izašla serija 9.. Isto nisam nikakve dropove iz drivera u driver primjetio, odnosno performanse su ostale takve kakve jesu. Što je je, prestali su se trudit oko povećanja performansi na starijim grafama (što je i za očekivat, biznis je takav da moraš natjerat ljude da kupe novi hardver, a ne im još pojačavat stari), ali da su rezali fps - meni bogami nisu.

Ako i bude nekog namjernog gimpanja, skužit će se, opet će se žalit pa ćemo opet dobit drivere koji dižu framerate za "stare grafe".

17 godina
buljo781 kaže...

Valjda sam onda velike sreće što nikakvih problema s performansama nemam, a nove drivere instaliram kako koji izađe, bez zadrške.

Mislim i na ono "gimpanje" GTX 7 serije kad je izašla serija 9.. Isto nisam nikakve dropove iz drivera u driver primjetio, odnosno performanse su ostale takve kakve jesu. Što je je, prestali su se trudit oko povećanja performansi na starijim grafama (što je i za očekivat, biznis je takav da moraš natjerat ljude da kupe novi hardver, a ne im još pojačavat stari), ali da su rezali fps - meni bogami nisu.

Ako i bude nekog namjernog gimpanja, skužit će se, opet će se žalit pa ćemo opet dobit drivere koji dižu framerate za "stare grafe".

ista stvar kod mene, još vozim sad več staru 660, nikakvih promjena, ni nikaj na kaj bi se mogao požalit.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

Hvala.

I vrlo detaljne upute kako javiti greške koje imamo s driverima. Dobar potez. Nadam se da će i reagirati na javljene bugove.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hvala.

I vrlo detaljne upute kako javiti greške koje imamo s driverima. Dobar potez. Nadam se da će i reagirati na javljene bugove.

Ja sam baš stavio. Probat ću večeras kako se ponašaju. 368.22 su mi bili koma.

14 godina
Odličan driver, predobar. Kao prvo popravili su screen tearing u Steamu, vidio sam novi physx verzija stavljena, probao witcher 3 hairworks i sad mi može na high bez pada frejma. Drajver je znači Bože!
Be Water My Friend
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice