Nvidia 8800 gt problem

poruka: 15
|
čitano: 2.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nvidia 8800 gt problem

pozdrav svima.....prije nekoliko dana kupio sam graficku nvidia g force 8800gt sa accelero twin turbo hladnjakom......i nemogu nikako dobit sliku na nju imam stariji crt monitor koji ima vga izlaz a grafa ima 2 dv-i ulaza pa koristim adapter dvi-vga.....grafa radi ali sliku na nju dobit nikako ni pod device manager ne mogu ju pronaci....nadem samo integriranu proba sam u biosu cackat nista.....mjenjat dvi-vga adapter opet nista dali je mozda napajanje slabo pa nece radit.....(ona radi ventilatori se vrte i sve ali u biti ne radi) napajanje imam GOLD MS -400ATX P4..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Nvidia 8800 gt problem
kiki990 kaže...

pozdrav svima.....prije nekoliko dana kupio sam graficku nvidia g force 8800gt sa accelero twin turbo hladnjakom......i nemogu nikako dobit sliku na nju imam stariji crt monitor koji ima vga izlaz a grafa ima 2 dv-i ulaza pa koristim adapter dvi-vga.....grafa radi ali sliku na nju dobit nikako ni pod device manager ne mogu ju pronaci....nadem samo integriranu proba sam u biosu cackat nista.....mjenjat dvi-vga adapter opet nista dali je mozda napajanje slabo pa nece radit.....(ona radi ventilatori se vrte i sve ali u biti ne radi) napajanje imam GOLD MS -400ATX P4..........

Probaj u drugom računalu, kod kolege ili sl. Ali izgleda da ti je netko podvalio...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
15 godina
Nvidia 8800 gt problem

Ista grafa isti problem dok nisam usao sa safe modom te stavio drivere.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

uso si u safe mode stavio drivere.....to na windows 7 ili?? dali je moje napajanje dovoljno jako da pokrene grafu.....gold ms 400w atx p4

15 godina
kiki990 kaže...

uso si u safe mode stavio drivere.....to na windows 7 ili?? dali je moje napajanje dovoljno jako da pokrene grafu.....gold ms 400w atx p4

Xp.

Dok se starta opalis f8, opalis 3 i jednostavno ih sam dignes.

Win 7 nisam imao problema

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
13 godina
neaktivan

ja imam windows 7.... i ne mogu dobit sliku na nju monitor mi je stalno u safe modu......zelena lampica se pali gasi....pali gasi.......nezznam sta da radim vise.....ona radi ali ju windows ne ocitava nigdje......

14 godina
neaktivan
Nvidia 8800 gt problem

Do napajanja je; kada ga promijeniš radit će kako treba. Imaš sreće što ti još nije nešto riknulo uopće. Ta serija od MS-a nije baš ono najveći šrot, ali za staru karticu koja si pocucla ipak nešto više u odnosu na novije generacije, definitivno - NE.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koja od ovih tri mi preporucas...i hoce li biti dovoljna,da tjeraju moju grafu kako treba...al ne razumijem zasto ventilatori na grafi rade ako nema dowljno struje.......

http://www.njuskalo.hr/kucista/napajanje-tagan-oglas-5527304?list_return_url=%2Fkucista%235527304

http://www.njuskalo.hr/kucista/fortron-blue-storm-ii-500w-oglas-5379625

http://www.njuskalo.hr/kucista/napajanje-chieftec-450w-120mm-ventilator-oglas-5470963

14 godina
neaktivan
Nvidia 8800 gt problem

Sva tri napajanja su dovoljno snažna, idi na Chiefteca čisto da uštediš koju Kn. Jako pouzdan proizvođač, nemaš frke s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svida mi se tagan.....zbog 6 pinskog za napajnje graficke...sta na ovom svom nemam.......a treba mi za grafu jedva sam nabavio taj jack........care hvala ti puno.....

14 godina
neaktivan
Nvidia 8800 gt problem

Kojeg god od navedenih da ubodeš, služit će te super. Ne možeš pogriješiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok....hvala jos jednom...samo se nadam da ce mi i grafa onda proradit.....

13 godina
neaktivan

nije do napajanja.....el ima ko kakvo drugo rijesenje??ili izgleda da mi je neko podvalio.....??'

16 godina
neaktivan
Provaj je ubost na neko drugo računalo. Ako ni tamo neradi, uf, zajeb...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice