E ovako,poslje odgovora ova tema može lock i brisanje
Komp je pod moj komp,da li je nužno priključit 6-pinsko napajanje
na grafičku karticu, ili bi radila i bez njega?
Unaprijed hvala!
E ovako,poslje odgovora ova tema može lock i brisanje
Komp je pod moj komp,da li je nužno priključit 6-pinsko napajanje
na grafičku karticu, ili bi radila i bez njega?
Unaprijed hvala!
Da, možeš pokušati bez njega pa se uvjeri, grafičkoj neće biti ništa ako pokreneš komp bez da si nju spojio na napajanje
Misliš da neće ništa ckrnut? Ako matična potegne previše struje za hranit grafičku..Neznam koliko je
limit koliki može dat wata pc express utor a koliko maximum troši 7770?
Ne razumijem zasto ne bi prikljucio?
Nije bas da ce osiguraci poiskakat od te kartice..
Misliš da neće ništa ckrnut? Ako matična potegne previše struje za hranit grafičku..Neznam koliko je
limit koliki može dat wata pc express utor a koliko maximum troši 7770?
Ništa neće crknuti ako je pokreneš bez da si spojio 6 pinski konektor, samo jednostavno neće raditi. 6 pin je tu s razlogom.
Pci-e može dati 75w a to je za 7770 premalo. Šta nemaš pci-e konektor na napajanju ili?
ako grafička ima 6-pin konektor, onda ga je i potrebno priključiti
Problem je šta je taj 6pinski kabel prekratak od napajanja...a radim cable managment :P
Tako da mi prolazi sredinom kućišta taj prokleti kabel..i to mi ide na živce :))
Znaci bolje imati hrdju po blatobranu nego uzeti malo drukciji pigment zute i desol i popraviti to?
EDIT: Ali prikljuci, vjerojatno ti nece upadati u oci, a za airflow ne smeta.
Problem je šta je taj 6pinski kabel prekratak od napajanja...a radim cable managment :P
Tako da mi prolazi sredinom kućišta taj prokleti kabel..i to mi ide na živce :))
postoje ti produzetci 6 pin na 6 pin tipa ovog
http://img.misco.eu/Resources/images/Modules/InformationBlocks/1210/SRH/SRH-1/173892-front1.jpg
Znaci bolje imati hrdju po blatobranu nego uzeti malo drukciji pigment zute i desol i popraviti to?
Haha dobra usporedba... :D
A probat ću da...nastojat ću manje gledat kućište i taj kabel koji kvari feng shui filozofiju :P
Rispekt svima...na brzim odgovorima :)
Idem se uhvatit posla.
Haha dobra usporedba... :D
A probat ću da...nastojat ću manje gledat kućište i taj kabel koji kvari feng shui filozofiju :P
Znam kako ti je, tako je i meni smetao EPS, ali sam nabavio produzni.
Uzmi selotejp i zalijepi ga, ako ne mozes provuci, ili ga provuci kraj kaveza za diskove :)