Msi 7850 greska ili slicno

poruka: 10
|
čitano: 1.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pozdrav,
neki dan sam uzeo navedenu graficku s kojoj sam odmah imao problem (rijeseno kupovanjem dvi kabela), ali sad mi se usred igre zacrni ekran (nekad pokazuje da uopce nema signala) i moram resetirati pc. Kad ga ponovo upalim nema nikakvih bip-ova ili slicno.(bilo je jednom ,ali nikako poslije) Sta bi to moglo biti?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Msi 7850 greska ili slicno

To bi moglo bit (a siguran sam jedno 97% driveri ). Koje imaš ??

12 godina
neaktivan
Swifty kaže...
Pozdrav,
neki dan sam uzeo navedenu graficku s kojoj sam odmah imao problem (rijeseno kupovanjem dvi kabela), ali sad mi se usred igre zacrni ekran (nekad pokazuje da uopce nema signala) i moram resetirati pc. Kad ga ponovo upalim nema nikakvih bip-ova ili slicno.(bilo je jednom ,ali nikako poslije) Sta bi to moglo biti?

Driveri 100%, Probaj is deinstalirati, izbrisati sve i ponovo instalirati.

Postoji sansa da ces morati to napraviti nekoliko puta dok nebude kako treba. Jbga i to sam prosao {#}

Što hladnije to bolje...
13 godina

imao sam sapphirku 7850 i nikada nikakvi problemi. Sa novom sapphirkom 7950 sam imao sličan problem da upalim komp a monitori mi ostali ugašeni ili bi u igri se rušili drajveri a to sam riješio tako da sam podigao voltažu preko sapphire TRIXX programa ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Imam ove najnovije 13.4.. Probat cu danas s drugim. Hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To se i meni događalo sa HD7770, a problem sam riješio dizanjem power limita na 20 u catalyst control centru.

0 0 hvala 1
13 godina
TheAtomicMiner kaže...

To se i meni događalo sa HD7770, a problem sam riješio dizanjem power limita na 20 u catalyst control centru.

To govoris o power control settings?

12 godina
neaktivan
Swifty kaže...
TheAtomicMiner kaže...

Da

13 godina
TheAtomicMiner kaže...
Swifty kaže...
TheAtomicMiner kaže...

Da

Koliko mi se do sada cini mislim da sam popravio s ovim povecanjem na 20%. Hvala svima! 

16 godina

kod mene je situacija ista ali ni power limit ni nista drugo (probao SVE, 3 dana se igrao s tim) nije pomoglo osim underclocka na 900/1000.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice