Maybe defekt od grafe

poruka: 2
|
čitano: 931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Maybe defekt od grafe

Pozdrav.
Neznam gdje da trazim vise pa bih pitao vas za misljenje.
Komp sastavljen vamo prije 4 godine. Radio kao sat ali sad se pojavio jedan problem.
Odjedanput mi se pojavio blackscreen tijekom koristenja. Ugasim ga i ostavim jer sam imao drugog posla. Upalim ga i imam sta vidjeti, dvije bijele vertikalne crte preko ekrana i nakon pokretanja windowsa opet blackscreen i nista.
U safemodu sam obrisao driver za grafu te se tako upali uali normalu s crtama.. Nakon toga windows opet instalira driver i ista prica.
Dosad probano: Brisanje svih drivera vezanih uz grafu i instaliranje najnovijih, skeniranje protiv malware, cc cleaner procedura, ciscenje kompa od prasine, provjeravanje svih kablova i utora, provjereni ram-i, maknuti svi startup-i pri pocetkom poretanja windowsa, updejtan windows na najnovije sto mi je stvorilo novi problem da mi nece uci ni u safe mod ali no vories.
Grafa hd7850 1gb
Amd x4 750 proc mislim
Napajanje cx430
I jos nesto. Screenshotovi normalni bez artifakata, bez crta, a trazeci po internetu to ukazuje da je grafa uredu..
Pri 800x600 cijeli je zaslon pod horizontalnim crtama, a pri 1024x.... Je sa dvije vertikalne: na sredini i desnom kraju.
Ako itko zna sta jos mogu probat, a tim da je delozacija windowsa zadnja moguca.
LP

update: Reinstaliranje windowsa nije pomoglo

Nema labavo...xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 16:49 (NeroX).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Maybe defekt od grafe
NeroX kaže...

99% je grafička kartica dala svoje, probaj odraditi test s nekom drugom karticom.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice