Koliko imam mb graficke na kompu?

poruka: 12
|
čitano: 4.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ja mislim da imam 512 mb kad sam imao XP imao sam toliko, bas sam mislio da imam xD ali ovde pise 128 mb :'( ne znam dali sam onda bio pogresio u citanju ili... evo slika sa CPU-z : http://www.solidfiles.com/d/6d13a861b8/ nije valjda da  je 128 a ne 512 ? :S plz recite dali je to size mb grafe ili sta? hvala unapred

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 16:56 (B0J4N_99).

0 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Koliko imam mb graficke na kompu?
B0J4N_99 kaže...

Ja mislim da imam 512 mb kad sam imao XP imao sam toliko, bas sam mislio da imam xD ali ovde pise 128 mb :'( ne znam dali sam onda bio pogresio u citanju ili... evo slika sa CPU-z : http://www.solidfiles.com/d/6d13a861b8/ nije valjda da  je 128 a ne 512 ? :S plz recite dali je to size mb grafe ili sta? hvala unapred

pa nebi trebalo biti problema sa velicinom,ali pogledaj u BIOS-u pod video memory,mora negdje pisati

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
13 godina
neaktivan

A ne mogu verovati skinio sam everest i pise mi "kapacitet memorije : 128 mb" ali bio sam uveren da sam imao 512 mb grafe prije instalacije win7, dali je moguce da je tokom instalacije sedmice on prebacio megabajte na nesto drugo (ram i td.. ) uff -.-'

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko vidim radi se o integriranoj grafickoj, ako je tako odi u bios i dodijeli joj jos memorije.. Naravno ako imas dovoljno rama jer ce ti od njega uzet..

13 godina
neaktivan

skini gpu-z i s tim programom provjeri.. pa javi ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izvinjavam se na DP, pise mi na svojstvima za grafu : "ukupna raspoloziva graficka memorija : 1343 mb" ( za cega to? )

"namjenska video momorija : 128 mb ( valjda toliko trenutno velicina, a na XP mi je pisalo 512 mb )

"sistemska video memorija : 0 ( ? )

"djljena sistemska memorija : 1215 mb ( sta je to? )

Inace znam oko kompova, ali dugo sam koristio XP i navikao, na informatici imam isto XP, pre manje od nedelju dana sam install win 7 pa me malo zeza i imam problemcica, pa ako mozete pomoci oko ovoga?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

refresh!!

0 0 hvala 0
17 godina
odgovor ti je vec dao psycho
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan

Oprosti, ali ako znaš oko kompova - skini stranicu kućišta, pogledaj koja je grafička i u 90% slučajeva bi ti trebalo biti jasno kada vidiš koji je model. A i valjda sam znaš što imaš u računalu... Ako ne znaš provjeriš fino tako kako sam ti rekao.. {#}

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 0:01 (AmD).
13 godina
neaktivan

Imam 512mb, ali ocitava mi 128mb, rodjak mi je rekao da udjem u control panel od Nvida i namestim si, ali neznam kako i najgore je sto je na Slovenskom sve xD

0 0 hvala 0
13 godina

lijepo ti sebi kupi neku normalnu grafičku, a integrirke se riješi ;)

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma necu menjati graficku, dobra mi je samo da resim ovo... sigurno postoji neki nacin, ako netko zna neka pomogne :S

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice