Ja mislim da imam 512 mb kad sam imao XP imao sam toliko, bas sam mislio da imam xD ali ovde pise 128 mb :'( ne znam dali sam onda bio pogresio u citanju ili... evo slika sa CPU-z : http://www.solidfiles.com/d/6d13a861b8/ nije valjda da je 128 a ne 512 ? :S plz recite dali je to size mb grafe ili sta? hvala unapred
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja mislim da imam 512 mb kad sam imao XP imao sam toliko, bas sam mislio da imam xD ali ovde pise 128 mb :'( ne znam dali sam onda bio pogresio u citanju ili... evo slika sa CPU-z : http://www.solidfiles.com/d/6d13a861b8/ nije valjda da je 128 a ne 512 ? :S plz recite dali je to size mb grafe ili sta? hvala unapred
pa nebi trebalo biti problema sa velicinom,ali pogledaj u BIOS-u pod video memory,mora negdje pisati
A ne mogu verovati skinio sam everest i pise mi "kapacitet memorije : 128 mb" ali bio sam uveren da sam imao 512 mb grafe prije instalacije win7, dali je moguce da je tokom instalacije sedmice on prebacio megabajte na nesto drugo (ram i td.. ) uff -.-'
Koliko vidim radi se o integriranoj grafickoj, ako je tako odi u bios i dodijeli joj jos memorije.. Naravno ako imas dovoljno rama jer ce ti od njega uzet..
skini gpu-z i s tim programom provjeri.. pa javi ;)
Izvinjavam se na DP, pise mi na svojstvima za grafu : "ukupna raspoloziva graficka memorija : 1343 mb" ( za cega to? )
"namjenska video momorija : 128 mb ( valjda toliko trenutno velicina, a na XP mi je pisalo 512 mb )
"sistemska video memorija : 0 ( ? )
"djljena sistemska memorija : 1215 mb ( sta je to? )
Inace znam oko kompova, ali dugo sam koristio XP i navikao, na informatici imam isto XP, pre manje od nedelju dana sam install win 7 pa me malo zeza i imam problemcica, pa ako mozete pomoci oko ovoga?
refresh!!

Oprosti, ali ako znaš oko kompova - skini stranicu kućišta, pogledaj koja je grafička i u 90% slučajeva bi ti trebalo biti jasno kada vidiš koji je model. A i valjda sam znaš što imaš u računalu... Ako ne znaš provjeriš fino tako kako sam ti rekao..
Imam 512mb, ali ocitava mi 128mb, rodjak mi je rekao da udjem u control panel od Nvida i namestim si, ali neznam kako i najgore je sto je na Slovenskom sve xD
lijepo ti sebi kupi neku normalnu grafičku, a integrirke se riješi ;)
Ma necu menjati graficku, dobra mi je samo da resim ovo... sigurno postoji neki nacin, ako netko zna neka pomogne :S