Koju Grafu

poruka: 36
|
čitano: 5.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koju Grafu
Stulki kaže...

Da ne otvaram novu temu!

Koja je granica overclocka ove grafe? (naravno radi na 100% snage!)

Jeli na grafi referentni cooler??Jesi li mjenjao postavke ventilatora??Mislim da bi s referentnom mogao doći do nekih (GPU/memorija/Shader)-635/1150/1300 mhz,ali ima više varijabli.Koje su ti sad temperature u ide i loadu??Nek budu ispod 70 stupnjeva.

written by pod009
16 godina
neaktivan
Koju Grafu

Na grafi je referentni cooler! a trenutno u loadu neprelazi 60'C, u ide je oko 42'C !

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 2:34 (Stulki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stulki kaže...

Na grafi je referentni cooler! a trenutno u loadu neprelazi 60'C!

Ne bi se baš složio,može to i više sa višesatnim zahtjevnim testiranjem do peak loada.Kako testiraš u loadu??Kakvo opterećenje?Koji program za očitavanje temperature?Probaj sa 650/1200/1350 mhz,povećaj okretaje ventilatora u loadu na 65% ili takvu cifru,a ako ne bude stabilno probaj na 625/1100/1300 mhz.

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 2:37 (pod009).
16 godina
neaktivan
Koju Grafu

pa u loadu testiram za ono sto mi je najpotrebnije, znaci u igrama! (cod4, gta4 itd.)

a za ocitavanje koristim RivaTuner!

a ovo višesatnim mislim da nije potrebno jer nije u loadu vise od 2-3 sata "max" !

0 0 hvala 0
17 godina
Koju Grafu

Ono za hd4870 sa ventom na 38% sumnjam da može držat na 65C, ili imaš 100 ventova u kućištu.

Peak temperatura se testira u furmarku sa onim famoznim postavkama, koje mi se neda ponavljat.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobro. Malo sam pretjerao kod brojanja...! Heh... Temperature su: idle 52 i load 69°C.Sramim se

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice