Jedno malo gluplje pitanje ( usporedba )

poruka: 10
|
čitano: 1.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prošlo ljeto sam kupio konfiguraciju ( i7 i GTX460 ), te je frend ostao zapanjen koliko sam jeftino prošao, pa je i on kupio konfu, samo s i5-icom i identičnom GTX 460. Ja sam u međuvremenu swappao popriličan broj komponenti u svom PCu, uključujući grafičku ( uzeo sam GTX560.. pa manje od mjesec dana nakon kupovine konfe ).

Ja se sad ne sjećam koja je verzija bila, jer nisam više u posjedu dotične kartice ( a on nije u mogućnosti provjeriti do kraja 8. mjeseca ), ali nisam siguran da li je 1 GB ili 2 GB bila.

Ja sam nedavno kupio GTX 670 ( odlična kartica btw ), te kao što i obično radim, tražim ljude da im uvalim stare komponente reda radi, jer mi je besmisleno ih bacati, a u slučaju kvara, ionako nikad ne idem po garanciju/popravljanje nego uvijek kupim novu i bolju komponentu.

Dotičnom prijatelju sam ponudio svoju korištenu GTX 560 ( BESPLATNO !!! ), ali je on meni počeo tvrditi da je njegova 460ica "bolja", i da uvalim "sranje od 560 nekom za lovu". Ja sam mu pokušao objasniti, da čak i ako ima 2 GB verziju 460 ( memorija je korištena kao argument radi toga što on koristi 2 ekrana u svim situacijama, što i je djelomično istina da s više memorije to sve glađe ide ako su 2 monitora i veće rezolucije u pitanju.. ), da 1 GB GTX 560 outperforma 2 GB GTX 460 čak i u toj situaciji, na što je on počeo argumentirati nekim svojim glupostima, a meni pukao film i prekinuo diskusiju o tome. ( nije baš dobar što se tiče informatike )

Otvorio sam temu da mu mogu pokazati opće mišljenje ljudi na ovu diskusiju. Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina

Ako frend nezeli za besplatno, na ovom forumu ima ljudi koji bi dali pare za tu karticu..a za njegovu izjavu nemam komentara xD

edit: zakaj ja nemam frenda koji ce mi za đabe dat takvu grafu :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:57 (kameni_zg).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gtx 560 je dosta bolja , a pogotovo ako je još i Titanium verzija onda uopče nema rasprave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Jedno malo gluplje pitanje ( usporedba )
GTX560 je bolja u svakom pogledu,a nebih se zalio da mi je "uvalis":D
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
16 godina
neaktivan

Evo ja cu ti biti drugi i ti ćeš uvijek biti u pravu a može li sada ta 560ka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

Evo ja cu ti biti drugi i ti ćeš uvijek biti u pravu a može li sada ta 560ka {#}

Može, za tisuću kuna...haha :p

16 godina

Nudim kunu, blize je tvojoj vlastitoj ponudi xD............   ne, nemoj me zezati da je odbio? ovo mora da je neka trolerska tema, am i right? {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Nudim kunu, blize je tvojoj vlastitoj ponudi xD............   ne, nemoj me zezati da je odbio? ovo mora da je neka trolerska tema, am i right? {#}

Nažalost, ne. Koliko god uživao u kvalitetnom trollu, stvar je ovdje da je on vidio kolika je njegova GTX 460 u kućištu kad sam mu mijenjao disk, i vidio je veličinu moje bivše 560ice, i ide po logici "moja je većih dimenzija od tvoje, stoga je bolja".

Hvala na odgovorima, sad mu šaljem poruku na face s linkom na ovu temu pa nek još malo se pravi glup.

13 godina

Hvala na odgovorima, sad mu šaljem poruku na facebook s linkom na ovu temu pa nek još malo se pravi glup.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
16 godina
neaktivan
kameni_zg kaže...

zakaj ja nemam frenda koji ce mi za đabe dat takvu grafu :(

. .
Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice