Izb grafička+napajanje=2000kn

poruka: 4
|
čitano: 1.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka grafičke+napajanja=2000kn

Pozdrav,
zamolio bih vas da mi preporučite grafičku i napajanje tako da sveukupni iznos bude do 2000kn. Volio bih da bude neko bolje napajanje jer namjeravam OC-at proc. Također dolaze u obzir samo stvari iz linksa.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Preporuka grafičke+napajanja=2000kn
gugy89 kaže...

Pozdrav,
zamolio bih vas da mi preporučite grafičku i napajanje tako da sveukupni iznos bude do 2000kn. Volio bih da bude neko bolje napajanje jer namjeravam OC-at proc. Također dolaze u obzir samo stvari iz linksa.

LC GP3 560

Sapphire HD6950 1GB Dual fan 

1.998,97Kn, Portio

Portio je Links-ov web shop...

Moja preporuka! 

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:56 (Caesar et Brutus).
14 godina
odjavljen
gugy89 kaže...

Pozdrav,

grafička

napajanje

=2060, 22kn

edit: Cezar je puno bolje predložio, hladnija grafa+bolje napajanje. iznad linkovi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:58 (MARKOZD15).
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
gugy89 kaže...

Pozdrav,

grafička

napajanje

=2060, 22kn

edit: Cezar je puno bolje predložio, hladnija grafa+bolje napajanje. iznad linkovi.

Napajanje jest nešto jače (ne mnogo), no ne dajte se zbuniti - grafe su potpunoma iste - Protis je grješkom postavio sliku nešto starijeg nereferentnog modela pod Dual fan grafom u stvarnosti. Tak da imaju isti hladnjak - jednako su hladne.  {#}

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice