Momci,
Proba san nedavno grafičku iz 6700K, sad, preko HDMI kabela koji imam, šta san vidia nije davalo opciju za 120 i 144Hz. Na ovoj slici piše sljedeće. HDMI 1.4b podržava 120Hz, moja matična ima 1.4b. Jel to do kabela? Moram li uzet DisplayPort kabel ili postoji koja šema.
PS dobia sam CS GOna 150 fps na visokim postavkama s ovom grafičkom!
EDIT - Gledam u Chipoteci, 1.2m DP kabela 300 kuna hahahhahahahhahahah, pa san sa stolice od smija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Momci,
Proba san nedavno grafičku iz 6700K, sad, preko HDMI kabela koji imam, šta san vidia nije davalo opciju za 120 i 144Hz. Na ovoj slici piše sljedeće. HDMI 1.4b podržava 120Hz, moja matična ima 1.4b. Jel to do kabela? Moram li uzet DisplayPort kabel ili postoji koja šema.
EDIT - Gledam u Chipoteci, 1.2m DP kabela 300 kuna hahahhahahahhahahah, pa san sa stolice od smija
Moja grafa crkla jucer, i prebacio sam se na intelovu, i7-6700, takoder igram csgo. No ja imam max 100 FPS-a sve low rez1600x900, na FHD je oko 65FPS. Jesi siguran da ti je na high settings?
Momci,
Moja grafa crkla jucer, i prebacio sam se na intelovu, i7-6700, takoder igram csgo. No ja imam max 100 FPS-a sve low rez1600x900, na FHD je oko 65FPS. Jesi siguran da ti je na high settings?
Od 100-150 na high, ne sjećam se za AA i blur, mislim da je off, blur je off 100% jer mi samo smeta. Ostalo high.
Baš san tia ostavit malo na integrirki da probam, no problem je što moram spajat preko HDMI kabela, nemam DisplayPort kabel. 60 Hz preko ovog monitora je užas. Nemogu gledat to, čak ni preko desktopa, slika je dobra jedino kad miruje. A DP M/M kabel nema u splitu nigdi uzet za normalnu cijenu, da je oko nekih 50 kuna uzea bi ga odma da probam, al 120, koliko u Linksu košta DeLock-ov 2 metarski je previše, jer je samo za probu, o chipoteci da i ne pričam. Vidim u nabavi da ih u zagrebu ima za 30-40 kuna, u ovom Splitu pasjem ništa nema.
Ako ko zna di ima uzet DisplayPort kabel za cijenu do 70 kuna nek kaže, dovoljan i metar duljine muški na obje strane, i da nije mini.