Integrirana grafika
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.521
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može, bez problema.
Rad u Photoshopu na računalu s integriranom grafičkom karticom je jednako ugodan ili neugodan kao i oostatak rada na računalu, ovisno o tipu i osobinama kartice. U biti do zadnjeg Photoshopa CS4 nije bilo niti previše bitno kakvu grafičku koristiš, jer je sve radio procesor. Tek od CS4 je počeo koristiti grafičku karticu kod rotiranja, uvećavanja i još nekih drugih stvari.
Da bi Photoshop CS4 iskoristio neke mogućnosti ubrzanja grafičke kartice, potrebno je da ona podržava Shader Model 3.0 i OpenGL 2.0 i preporučljivo je da ima više od 256MB RAM-a.
Integrirana grafika moze odraditi sve osim ak je mislis koristiti za igre tu bas nebu islo dobro, ak mislis koristiti integriranu grafiku najbolja se nalazi na Amd-ovim chipsetima 740g 780g te 790g odnosno maticnim plocama za amd procesore. Integrirana grafika koja dolazi na maticnim plocama za intel procesore je puno losija pa bas i nije pretjerano upotrebljiva!!!
Raditi će ti photoshop bez problema.
Znam da je off topic ali jel mi može tko objasniti razlike između CS3 i CS4 i dali bi CS4 radil na ovoj "mašini"
Celeron 2.73
HD2600XT
1280 MB RAM
Puno hvala! Zadovoljan sam sa odgovorima
Znam da je off topic ali jel mi može tko objasniti razlike između CS3 i CS4 i dali bi CS4 radil na ovoj "mašini"
Celeron 2.73
HD2600XT
1280 MB RAM
Znači nema drastičnih promjena.Budem ja ostal na CS3 Extended