Integrirana grafika

poruka: 8
|
čitano: 2.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Matična sa integriranom grafikom(photoshop)

Zanima me da li se može raditi u photoshopu sa integriranom grafikom na ploči i solidnim procesorom??Da li se odražava na sliku konkretno na 22" monitoru?!!
Janbo

0 0 hvala 0
16 godina
Integrirana grafika

Može, bez problema.

Rad u Photoshopu na računalu s integriranom grafičkom karticom je jednako ugodan ili neugodan kao i oostatak rada na računalu, ovisno o tipu i osobinama kartice. U biti do zadnjeg Photoshopa CS4 nije bilo niti previše bitno kakvu grafičku koristiš, jer je sve radio procesor. Tek od CS4 je počeo koristiti grafičku karticu kod rotiranja, uvećavanja i još nekih drugih stvari.

Da bi Photoshop CS4 iskoristio neke mogućnosti ubrzanja grafičke kartice, potrebno je da ona podržava Shader Model 3.0 i OpenGL 2.0 i preporučljivo je da ima više od 256MB RAM-a.

0 0 hvala 0
17 godina
Integrirana grafika

Integrirana grafika moze odraditi sve osim ak je mislis koristiti za igre tu bas nebu islo dobro, ak mislis koristiti integriranu grafiku najbolja se nalazi na Amd-ovim chipsetima 740g 780g te 790g odnosno maticnim plocama za amd procesore. Integrirana grafika koja dolazi na maticnim plocama za intel procesore je puno losija pa bas i nije pretjerano upotrebljiva!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafika

Raditi će ti photoshop bez problema.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
Integrirana grafika

Znam da je off topic ali jel mi može tko objasniti razlike između CS3 i CS4 i dali bi CS4 radil na ovoj "mašini"

Celeron 2.73

HD2600XT

1280 MB RAM

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Integrirana grafika

Puno hvala! Zadovoljan sam sa odgovorima Smijeh

Janbo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Integrirana grafika
Ad4pt3r kaže...

Znam da je off topic ali jel mi može tko objasniti razlike između CS3 i CS4 i dali bi CS4 radil na ovoj "mašini"

Celeron 2.73

HD2600XT

1280 MB RAM

Radio bih. Točne razlike neznam, ali sam pročitao da se ljudi žale zbog malih promjena po uzoru na CS3.
"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr
17 godina
Integrirana grafika

Znači nema drastičnih promjena.Budem ja ostal na CS3 Extended

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice