Imam neki problem sa grafičkom

poruka: 6
|
čitano: 1.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam problem dok gledam nes na youtubeu il neki film na kompu il igram igrice kao npr. cod2 zaštekava mi..na filmovima il na videima trebam stalno sam mišem ić po ekranu da mi se zamrzava..a inace u igri svake 3 sec po 1 sec zalaga.. neznam kj da radim..imam ATI Radeon 9600

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Imam neki problem sa grafičkom
kolko ja vidim problem je u hard disku najvjerojatnije, nebi rekao da ima veze za grafičkom karticom

skenirati sa hdtuneom i baciti tu rezultate
http://www.hdtune.com/
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan

evo slike imam 2 HDD-a i spojeni su preko SATA kabla

HDD prvi

HDD drugi

napravio sam kj dalje..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Imam neki problem sa grafičkom
nino1234 kaže...

Imam problem dok gledam nes na youtubeu il neki film na kompu il igram igrice kao npr. cod2 zaštekava mi..na filmovima il na videima trebam stalno sam mišem ić po ekranu da mi se zamrzava..a inace u igri svake 3 sec po 1 sec zalaga.. neznam kj da radim..imam ATI Radeon 9600

naj noviji adobe flash player, najnoviji driveri za grafu, najnoviji pretrazivac (porbaj koristit chrome ako nekoristis) najnoviji netframework, najnovija java, i nakon svih tih instalacija napravi ciscenje kompa sa CCleanerom dva ili tri puta ocisti i registre i sve i nakon toga defragmentiraj oba hard diska i trebalo bi biti ok

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
13 godina
protjeran

Obično te probleme rješavaju "drugi" ili najnoviji graf. driveri.

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otvori task manager i sortiraj sve po cpu usage. Pogledaj da li imas proces koji ti svake 3 sekunde skoci na 100%.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice