Sta mislite dal bi se ovo moglo spasiiti pecenjem? (nisu moji oglasi)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-gtx-460-1-gb-point-of-view-neispravna-oglas-14430315
Sta mislite dal bi se ovo moglo spasiiti pecenjem? (nisu moji oglasi)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-gtx-460-1-gb-point-of-view-neispravna-oglas-14430315
Piše da su "popravljane" (aka pečene), tako da ne.
Nekad radi nekad ne :D
jtzm kakav oglas
znaci nista? lik je blizu i dao bi ih za dzabe, pa ako uspjem srediti, dao bi mi za ovu cijenu na njuskalu.. dal da riskiram ili ne?
Možeš ih probat ispeć ali teško da se bu ikaj dalo sredit ako je već pećeno.
Zaobiđi obje, mislim da čak prvu ne bi riješio pečenjem, jer ne daje uopće sliku, tu mi više smrdi na kondenzatore, i na izlaze.
Ova GTX260 bi vjerojatno i radila da joj se memorija downclocka, što sam napravio sa svojom GTX780Ti i evo kakvih tjedan dana radi bez problema.
Neisplativo u svakom slučaju, za novac od te GTX260 imaš HD4870 1G koje su ispravne, a da se naći za 200kn još ponešto zgodno starije, tipa GTX280, koju mi je frend prodavao za 250kn. Je krmača što se tiče struje i zagrijavanja, ali gura još podosta naslova na finim postavkama i rezama.
Zaobiđi obje, mislim da čak prvu ne bi riješio pečenjem, jer ne daje uopće sliku, tu mi više smrdi na kondenzatore, i na izlaze.
Ova GTX260 bi vjerojatno i radila da joj se memorija downclocka, što sam napravio sa svojom GTX780Ti i evo kakvih tjedan dana radi bez problema.
Neisplativo u svakom slučaju, za novac od te GTX260 imaš HD4870 1G koje su ispravne, a da se naći za 200kn još ponešto zgodno starije, tipa GTX280, koju mi je frend prodavao za 250kn. Je krmača što se tiče struje i zagrijavanja, ali gura još podosta naslova na finim postavkama i rezama.
e jbg. al na njuskalu su sve cijene nabijene.. tu gtx280 neces naci ispod 500 kn...
e jbg. al na njuskalu su sve cijene nabijene.. tu gtx280 neces naci ispod 500 kn...
Kad je ekipa malo blesasta. Javim ti se ako ću imati šta od tih, sad već malo starijih kartica, a ti ništa ne nađeš do tada.
EDIT: Imaš 5830 za 300kn, imaš vjerujem i kakvih ispravnih GTX460 kartica oko 350-400kn, tu je već i HD6870 oko 450-500kn, bila je HD6950 po 500kn, i tako, već nekoliko komada HD7850 po 600kn, nađe se.
Samo trebaš biti uporan i tražiti.
Kad je ekipa malo blesasta. Javim ti se ako ću imati šta od tih, sad već malo starijih kartica, a ti ništa ne nađeš do tada.
EDIT: Imaš 5830 za 300kn, imaš vjerujem i kakvih ispravnih GTX460 kartica oko 350-400kn, tu je već i HD6870 oko 450-500kn, bila je HD6950 po 500kn, i tako, već nekoliko komada HD7850 po 600kn, nađe se.
Samo trebaš biti uporan i tražiti.
nadji mi bilo koju od tih kartica po toj cijeni, i odmah kupujem.. jednostavno ne mogu naci nista pod normalnoj cijeni, na njuskalu.. likovi traze za 5450 po 500 kn, kao pokrece sve igre, full itd.. pa to su budale od ljudi.... jednostavno sve je precjenjeno. Nadji mi gtx460 za 400, odmah uzimam,, 5830 za 300 odmah uzimam... 6870 za 500 ,odmah uzimam.. nema toga nazalost. osim od nekog s foruma
Javim se ako i ja dobijem pod račun šta pametno, a da radi naravno, zna se zalomiti.
Javim se ako i ja dobijem pod račun šta pametno, a da radi naravno, zna se zalomiti.
moze,, nesto u tom rangu mi pase
5830 vec imam, i zadovoljan sam, kupio je za 500 kn 2012 i jos koristim i dan danas, ovo kupujem bratu, ili ako je jaca od 5830, onda sebi uzmem, a njemu ovo... gtx260 je slabija od 5830 koliko vidim po testovima