Ja to kinesko vnugo ne bih ubacio ni u stari komp star 10 godina, jer bih se brinuo da se ne zapali a imam osjecaj da ce biti neko sranje s tim kinezom.
A vas dvojicu bih izdegenecio najstrasnije sto varate narod
Ja to kinesko vnugo ne bih ubacio ni u stari komp star 10 godina, jer bih se brinuo da se ne zapali a imam osjecaj da ce biti neko sranje s tim kinezom.
A vas dvojicu bih izdegenecio najstrasnije sto varate narod
Ako lik zna sta kupuje to je u redu al ona tvoja poruka nije tako zvucala.
Ako lik zna sta kupuje to je u redu al ona tvoja poruka nije tako zvucala.
pa salio sam se u toj poruci.. da sam htio nekog sjebat, onda bi je prodao pod pravu, i stavio cijenu 1500 ili vise kn i ko ga jebe. zar ne? prodao sam je za 200 kn.. ispravna je,, stabilna, radi.. moze se igrati... zato sto je kinez, zato je ta cijena.... ne vidim nista lose.. ok, mozda krepa za par dana mjeseci, al nikad ne znas. za sad radi... i nisu velike pare,,. zasto me napadate? trebamm je pokloniti nekom? baciti? pa ljudima sam objasnio o cemu se radi, zasto sam ja prevarant? ??? dao sam im link odakle je kupljena, sve pise, objasnio sam im da je kinez, kopija, da znaju sta je.. njihov izbor dal ce uzeti ili ne, zar ne?
pa salio sam se u toj poruci.. da sam htio nekog sjebat, onda bi je prodao pod pravu, i stavio cijenu 1500 ili vise kn i ko ga jebe. zar ne? prodao sam je za 200 kn.. ispravna je,, stabilna, radi.. moze se igrati... zato sto je kinez, zato je ta cijena.... ne vidim nista lose.. ok, mozda krepa za par dana mjeseci, al nikad ne znas. za sad radi... i nisu velike pare,,. zasto me napadate? trebamm je pokloniti nekom? baciti? pa ljudima sam objasnio o cemu se radi, zasto sam ja prevarant? ??? dao sam im link odakle je kupljena, sve pise, objasnio sam im da je kinez, kopija, da znaju sta je.. njihov izbor dal ce uzeti ili ne, zar ne?
Da se razumijemo ovakvo nesto ne bih namjerno kupio i stavio u svoj komp. Sa ovim sto si rekao se slazem.Objasni ljudima o cemu se radi.Na njima ostaje hoce li je kupiti ili nece.Naglasak je na onome da budu svjesni sto kupuju,i da te poslije ne traze po kvartu. Vjerujem da ce se naci netko,jer svijet je pun b....a.Kad pogledas ovaj tvoj frend je bio pa je dao 5850 da bi kupio ovo smece.
pa mislio je da je ovo u rangu prave 770 gtx, doslovna kopija ... ali se sjebo, ali naravno to je mogao i sam vidjeti da se bar malo kuzi, pogleda gpuz i rijesen problem...
ugl lik ju stavio za 600 kn na njuskalo, ja se krstio... na kraju kao nudi mi za 350, ja necu jer znam sta je,, 150.. necu.. i kaze 100 kn , tj da si uzmem, testiram , i ako nadjem kupca, njemu 100 i meni ostalo. i ja nasao kupca za 200 kn..cak je jedan bio i za 300, ali sam vec ovom rezervirao.. ugl oibjasnio sam liku o cemu se radi. da je jebena kopija, da ne ocekuje nista nalik 770gtx za 200 jebenih kn.... znaci kinez, rizik i sve, i lik zeli , i ne vidim problem u tome... dal ce se nesto desiti s njom , sam Bog zna.. ne znate ni vi, ni ja, ni on... samo mozete nagadjati do sutra
ne bi je ni ja KUPIO..ja je nisam kupio,nego dobio na testiranje,.. sta fali testiranju? ionako sam imao pc bez grafe, i ubacio cisto da vidim kako radi, i to je to. 24 sata je bila u kompu, sad je vani i zapakirana.. ja sam se iznenadio, naravno za tih 600 kn koliko se prodaje na netu, je smece. ali za 100 ili 200 kn je dobra, ako bude radila i dalje kao do sad
Kolega ti ne shvaćaš da ovo nije nikakva kineska kopija replica tipa odjeće što se šije u Kini nego se radi o klasičnoj prevari i lažnom oglašavanju.
Lijepo uzmu nešto polovno tipa 9600gt ili 9800gt, stave drugi hladnjak da izgledom sliči željenoj grafičkoj i prodaju kao gtx770, ako si je već stavljao na njuškalo trebao si prodavati kao 9800gt ako je slična po snazi s napomenom da je bios modan a ne kao gtx770 jer je to klasična prevara.
Mislima da nema opasnosti da se zapali ili nešto slično jedino ako nisu ugradili neki baš užasan felš hladnjak, ipak se radi od grafičkim normalnih proizvođača, to da će naštetiti računalu mislim da ne stoji.
Kolega ti ne shvaćaš da ovo nije nikakva kineska kopija replica tipa odjeće što se šije u Kini nego se radi o klasičnoj prevari i lažnom oglašavanju.
Lijepo uzmu nešto polovno tipa 9600gt ili 9800gt, stave drugi hladnjak da izgledom sliči željenoj grafičkoj i prodaju kao gtx770, ako si je već stavljao na njuškalo trebao si prodavati kao 9800gt ako je slična po snazi s napomenom da je bios modan a ne kao gtx770 jer je to klasična prevara.
Mislima da nema opasnosti da se zapali ili nešto slično jedino ako nisu ugradili neki baš užasan felš hladnjak, ipak se radi od grafičkim normalnih proizvođača, to da će naštetiti računalu mislim da ne stoji.
ajd ovako. imao sam 9800gt na ovom procu (x3) ... metro2033 je bio igriv jedino na 1024 rezi i medium , mozda high detalji,ali to jedva...mozda 30 fps.. na 1280rezi medium obavezno..
evo sad sam testirao ovu grafu,, reza je 1366, i high detalji.. ispod 40 fps ne ide.. evo dokaz
. znaci ovo u praksi mora biti jaca od 9800gt.. jednostavno mora!!!
trebalo bi vas u nevidiji zaposlit,,