Buraz je nabavio 9800gtx 512mb spojili je u moj pc i stalno blokira u win i temp je 88 stupnjeva.nakon par dana smo je otvorili i vidili da je netko natisko paste po cjeloj grafi memorija se nije ni vidila od paste. Buraz ju je ocistio vodom, WD 40 i cetkicom i kaze da bi trebalo raditi ali me strah sad spojiti u PC jer je grafa bila pod vodom i za skidanje paste je koristen WD 40. dali je moguce da ce radi ili ce nesto eksplodirati :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Buraz je nabavio 9800gtx 512mb spojili je u moj pc i stalno blokira u win i temp je 88 stupnjeva.nakon par dana smo je otvorili i vidili da je netko natisko paste po cjeloj grafi memorija se nije ni vidila od paste. Buraz ju je ocistio vodom, WD 40 i cetkicom i kaze da bi trebalo raditi ali me strah sad spojiti u PC jer je grafa bila pod vodom i za skidanje paste je koristen WD 40. dali je moguce da ce radi ili ce nesto eksplodirati :)
Nakon wda dali je oprana grafa? I dali ste vratili pastu na nju? Očistili cooler? I WDom se neskida pasta nego se uzme vata malo alkohola na nju i prebriše gpu i cooler i to je to.
Malo skakljiva situacija , ak ne probas neces znati !
Ok a kakav je problem u tome sto je pasta bila na memoriji??
Inace koristite alkohol u buducim ciscenjima...
Ak je grafa 100% suha al posto je ciscena wd-om koji ostavlja slij masnoce iza sebe al svejedno bi trebala raditi, pa nije ju valjda ispiro pod mlazom vode
grafa se nije mogla ocistiti ni sa vodom niti alkoholom samo se razmazivalo, jedva sam ruke poslije oprao :)
nakon pranja sa WD 40 grafa je isprana dobro vodom i obrisana suhom krpom nakon toga je opet stavljena pasta i stavljen ocisceni kuler
Ostavi ju da se osusi do sutra pa ubaci, nece joj nista biti ukoliko ju uvalis potpuno suhu u PCIE utor.
mislio sam je samo na napajanje spojiti bez spajanja na maticnu
grafa se nije mogla ocistiti ni sa vodom niti alkoholom samo se razmazivalo, jedva sam ruke poslije oprao :)
nakon pranja sa WD 40 grafa je isprana dobro vodom i obrisana suhom krpom nakon toga je opet stavljena pasta i stavljen ocisceni kuler
Jbg. al to nije rjesenje, ja bi ti preporucio dobro ispuhivanje kompresorom (da se izbije sva vlaga) pa tek onda nazad u komp...
mislio sam je samo na napajanje spojiti bez spajanja na maticnu
I kakva ti korist od toga?Ostavi ju da se osusi, ispusi i prebrisi.
obrisana je vec ,a sutra cu je jos ispuhati kompresorom
evo graficka radi vec 4-5 sati i to na MS 400w :)
vrti mw2 bez problema i cak je 3d mark uredno odradila