GPU pitanjce :)

poruka: 11
|
čitano: 2.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Buraz je nabavio 9800gtx 512mb spojili je u moj pc i stalno blokira u win i temp je 88 stupnjeva.nakon par dana smo je otvorili i vidili da je netko natisko paste po cjeloj grafi memorija se nije ni vidila od paste. Buraz ju je ocistio vodom, WD 40 i cetkicom i kaze da bi trebalo raditi ali me strah sad spojiti u PC jer je grafa bila pod vodom i za skidanje paste je koristen WD 40. dali je moguce da ce radi ili ce nesto eksplodirati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: GPU pitanjce :)
Xboxn00b kaže...

Buraz je nabavio 9800gtx 512mb spojili je u moj pc i stalno blokira u win i temp je 88 stupnjeva.nakon par dana smo je otvorili i vidili da je netko natisko paste po cjeloj grafi memorija se nije ni vidila od paste. Buraz ju je ocistio vodom, WD 40 i cetkicom i kaze da bi trebalo raditi ali me strah sad spojiti u PC jer je grafa bila pod vodom i za skidanje paste je koristen WD 40. dali je moguce da ce radi ili ce nesto eksplodirati :)

Nakon wda dali je oprana grafa? I dali ste vratili pastu na nju? Očistili cooler? I WDom se neskida pasta nego se uzme vata malo alkohola na nju i prebriše gpu i cooler i to je to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina

Malo skakljiva situacija , ak ne probas neces znati !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok a kakav je problem u tome sto je pasta bila na memoriji??

Inace koristite alkohol u buducim ciscenjima...

Ak je grafa 100% suha al posto je ciscena wd-om koji ostavlja slij masnoce iza sebe al svejedno bi trebala raditi, pa nije ju valjda ispiro pod mlazom vode{#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

grafa se nije mogla ocistiti ni sa vodom niti alkoholom samo se razmazivalo, jedva sam ruke poslije oprao :)

nakon pranja sa WD 40 grafa je isprana dobro vodom i obrisana suhom krpom nakon toga je opet stavljena pasta i stavljen ocisceni kuler

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ostavi ju da se osusi do sutra pa ubaci, nece joj nista biti ukoliko ju uvalis potpuno suhu u PCIE utor.

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina

mislio sam je samo na napajanje spojiti bez spajanja na maticnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

grafa se nije mogla ocistiti ni sa vodom niti alkoholom samo se razmazivalo, jedva sam ruke poslije oprao :)

nakon pranja sa WD 40 grafa je isprana dobro vodom i obrisana suhom krpom nakon toga je opet stavljena pasta i stavljen ocisceni kuler

Jbg. al to nije rjesenje, ja bi ti preporucio dobro ispuhivanje kompresorom (da se izbije sva vlaga) pa tek onda nazad u komp...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
13 godina
protjeran
Xboxn00b kaže...

mislio sam je samo na napajanje spojiti bez spajanja na maticnu

I kakva ti korist od toga?Ostavi ju da se osusi, ispusi i prebrisi.

clock2much
13 godina

obrisana je vec ,a sutra cu je jos ispuhati kompresorom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

evo graficka radi vec 4-5 sati i to na MS 400w :)

vrti mw2 bez problema i cak je 3d mark uredno odradila

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice