Dobar Full HD 24'+ Monitor i GTX 460 1GB = That's Way.
Ja bi prije rekao (ovo vrijedi samo ako mu ploca podrzava CF) da je isplativije kupiti 5770 i 24" monitor. Ima super grafe i dobar monitor.
prelazim s ATI na Nvidia
Ja bi prije rekao (ovo vrijedi samo ako mu ploca podrzava CF) da je isplativije kupiti 5770 i 24" monitor. Ima super grafe i dobar monitor.
prelazim s ATI na Nvidia
prelazim s ATI na Nvidia
Dobar dečko.
prelazim s ATI na Nvidia
Razlog tomu je? CUDA. Ako ti stavrno treba jedini dobar razlog. Inace ne razumije zasto.
FAIL ::)
Čovjek ima svoje razloge da pređe na drugi proizvod. Čovjeku možda treba ono što nvidia ima. I to fail? Po čemu?
Isto tako je odna prelazak sa Intela na AMD fail.
Novci su njegovi, njeogov je odabir, nemoze biti nikakao fail, mogu samo vaši postovi biti fail.
ne stavljati gtx480 na 19" monitor,
ak vec nemas novaca za oboje prvo kupi monitor, jer ja i HD5770 dostatna za igranje u FullHD-u na medium-high,
a zasto izrazito prelazis na nVidiu, ako mozes dati jos 1100kn za drugu HD5770 i imati grafu snage izmedu HD5850 i Gtx470?
Im just saying.
FAIL ::)
Ti i tvoja radeonka 5750 ste fail . Čovjek je dobro odlućio i nvidia ima dosta bolje drivere pa će bit manje problema i sve.
Čovjek je dobro odlućio i nvidia ima dosta bolje drivere pa će bit manje problema i sve.
Baš i nema dosta bolje. Ja nikad nisam imao problema s driverima kod 5850 pa i bencham, igram i sve što se
može s grafom. Druga stvar je što Nvidia-ini najnoviji driveri uglavnom ispoliraju performanse kod novijih kartica
dok je kod ATI-a čest slučaj da u nekoj igri ima i slabije performanse od prethodnih. Ali problema poput smrzavanja
u igrama nije bilo. Vjerujem da je to prije problem neispravne kartice.
Ja nikad nisam vidio problema kod ATI-ca zbog drajvera.
Barem performanse ne?
HD5850 je uvijek davala svoje koliko je tehnički napredna
po svojim specifikacijama naspram konkurentnih.
To što sad košta preko previše nije do proizvođača
a niti do brenda.
ma ja ću kupiti prvo GTX 480, a jedno godinu dana poslije 21,5" 1920x1080 AOC:
Protis - Monitor LCD 21, 5" Aoc F22+ 1920x1080
zanima me je li je ovo napajanje koje imam sad dosta za GTX 480
Nije bed samo naprijed. Nije ti baš proc neki. Ako ti grafa bude overkill?
Inače evo ti link od nvidia za napajanje. Imaš scroolaj do dna prozor sa specs pa vidi
I za gdn dana će biti novih, jeftinijih, ljepših, boljih te ujedno kvalitetniji monitora za te novce.
Ja nikad nisam vidio problema kod ATI-ca zbog drajvera.
Barem performanse ne?
HD5850 je uvijek davala svoje koliko je tehnički napredna
po svojim specifikacijama naspram konkurentnih.
To što sad košta preko previše nije do proizvođača
a niti do brenda.
Crossfire je katastrofa još uvijek, neke igre obično nerade po izlasku, nagli framedropovi i sl.
Hvala.
A kako stvari stoje ja do svog crossfire nikad na zelenu granu s ovakvim cjenama u HR
Btw nije da mi još ni treba i CPU sam downclockao na 3.2GHz dns ni igre ne trzaju
samo želja mi je bila otpočetka kad sam uzeo novi komp
prva stvar je mi bila nabavka i odabir matične što
podržava neslavni CF
meni don kihoty rekao da to moje napajenje ne daje 400W,pa nezz kako mogu provjeriti koliko moje napajanje daje watta jel ima neki ispravljač
meni don kihoty rekao da to moje napajenje ne daje 400W,pa nezz kako mogu provjeriti koliko moje napajanje daje watta jel ima neki ispravljač
Ima, Furmark oderi i nebude li rušenja onda daje dovoljno.
mislio sam prije nego kupim grafu jel mogu napajenje kak istestirati
Pazi jer možeš matičnu skurit?
Ima aparatura za mjerenje snage napajanja koliko ja znam
Znate koliko košta ATi RADEON HD 5870 u Makedoniji???
200€ !!!
neznaci da nece krepat kroz par mj koristenja..
jel se zna koliko će GTX 475 trošiti watta
Znate koliko košta ATi RADEON HD 5870 u Makedoniji???
200€ !!!
plahi, neki ovdje prisutni pisu i citaju preko mobitela (ja) i nemogu citati zacrnjeni tekst, ako se radi o malenoj cijeni, daj adresu i idem po par komada :D
GTX 475 (koja još nije ni izišla) bi trebala trošiti manje nego GTX 470 - Prepostavljam oko 200W, dakle nešto više nego HD 5870, ali manje nego GTX 470.
GTX 475 (koja još nije ni izišla) bi trebala trošiti manje nego GTX 470 - Prepostavljam oko 200W, dakle nešto više nego HD 5870, ali manje nego GTX 470.
oho kolko onda treba watta za GTX 475 SLI
sorry nisam vidia znači dvije GTX 475 troše 400W znači dosta je 500W napajanje za cijeli sistem
Računaj još barem 150W za ostalo. I plus toga moraš ostaviti lufta, ne ga opteretiti do zadnjih granica.
Ne bih rekao. Pa na geforce stranicama stoji minimum system requirements 600W za takvu karticu.
Jednu. A onda trebaš još jednu. Iako je to previše za brand kao Corsair npr
edit
@Jughead
Računaj još barem 150W za ostalo. I plus toga moraš ostaviti lufta, ne ga opteretiti do zadnjih granica.
znači oko 750W mi treba napajanje
Ja mislim da nakraju neće ništa uzet.