Kao sto naslov govori zanima me moze li se zamijeniti na ovoj grafickoj ventilator za pasivni? Vent se vrti na 34% i nemoze manje i jedino njega cujem jace u kompu i kad ga zaustavim onda se moze reci da je komp skoro pa necujan. Gledam na linksu jedini pasivni koji imaju je accelero s3 pa me zanima jel moze on na ovu graficku jer u specifikacijama pise da moze na gtx 750ti. I ako se moze vent zamijeniti koliko cu izgubiti na temperaturi jer sad je na idle graficka oko 27 stupnjeva i jos jedna stvar je da ne igram uopce puno igre, jedino lol ili wot na 1680p pa se nemoze reci da treba neko jako hlađenje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozzz, vec sam jednom pisao za zamjenu venta gtx 750, ali sam odustao, ali sad mi je malo vent prozujao i najglasnija je kompnenta u kompu
i htio bi ga zamjeniti jer je ionako bio za mene preglasan na pocetku. Accelero s3 nemogu imati jer mi ne stane na micro maticnu, ali gledam accelero l2 plus,
a sad ne znam hoce li mi se povecat temperature graficke ako ga zamjenim sa ovim i da bude na najtise moguce kao i ovaj stock fan koji se vrti na 32%.
Acelero l2 je na 100% skoro pa nečujan i bude davao izvrsne performanse.