Driver mi je na slovenskom

poruka: 8
|
čitano: 2.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
slovenski driver

Znači ovako, imam nVidia geforce GT630 grafičku karticu. trenutni driver je 9.18.13.1407. Problem je u tome što mi je upravljačka ploča od grafičke kartice na slovenskom jeziku. nema opcije za jezik da to promijenim. na zadnjem updateu sam ručno skinuo i instalirao driver izričito na engleskom jeziku, ali mi je ploča i dalje na slovenskom. ne vidim rješenja. molim za savjet. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: slovenski driver
Historix kaže...

Znači ovako, imam nVidia geforce GT630 grafičku karticu. trenutni driver je 9.18.13.1407. Problem je u tome što mi je upravljačka ploča od grafičke kartice na slovenskom jeziku. nema opcije za jezik da to promijenim. na zadnjem updateu sam ručno skinuo i instalirao driver izričito na engleskom jeziku, ali mi je ploča i dalje na slovenskom. ne vidim rješenja. molim za savjet. {#}

Ovo je meni bilo na Y580, kad se sjetim koliko sam se živcirao oko ovoga. Uglavnom instaliraj engleski jezik na Windowsima i u control panelu prebaci na engleski sve pa onda downloadaj normalno drivere s Nvidia stranice i trebalo bi ti biti normalno na engleskom.

A complex man drawn off of simplicity.
12 godina
neaktivan
epic kaže...
Historix kaže...

Ovo je meni bilo na Y580, kad se sjetim koliko sam se živcirao oko ovoga. Uglavnom instaliraj engleski jezik na Windowsima i u control panelu prebaci na engleski sve pa onda downloadaj normalno drivere s Nvidia stranice i trebalo bi ti biti normalno na engleskom.

učinio sam sve što si rekao i sve stavio na engleski. kad se resetirao cijeli windows je bio na eng, ali isto tako i ploča od grafe. svejedno sam instalirao ponovo driver. mislio sam da ću moći sad vratiti na hrvatski, ali kad sam ga vratio, vratio se i slovenski... pa te pitam jesi li mislio da i ostavim na eng sve?

16 godina
protjeran
Historix kaže...

učinio sam sve što si rekao i sve stavio na engleski. kad se resetirao cijeli windows je bio na eng, ali isto tako i ploča od grafe. svejedno sam instalirao ponovo driver. mislio sam da ću moći sad vratiti na hrvatski, ali kad sam ga vratio, vratio se i slovenski... pa te pitam jesi li mislio da i ostavim na eng sve?

Ja nisam ni pokušavao vraćati na hrvatski tako da ne bih znao. Ostavio sam na engleskom sve.

A complex man drawn off of simplicity.
12 godina
neaktivan

ok hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Historix kaže...

Instaliraj englesku verziju drivera. To je meni pomoglo.

12 godina
neaktivan

ja i jesam instalirao engleski driver. napisao sam to u prvom postu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Driver mi je na slovenskom
Historix kaže...

ja i jesam instalirao engleski driver. napisao sam to u prvom postu

Ne sjećam se sad točno, ali ako si išao instalirati driver preko drivera, onda se zadrži slovenski. Ja sam čini mi se morao deinstalirati driver i počistiti ostatke sa driver sweeperom. Nakon čiste instalacije en drivera mi se vratio engleski.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice