Tako je,najbolje je uzet 280 gtx i nema straha ili 285 najača je single ali i preskupa.Što se tiće dx11 nije dobro uzimat prvu generaciju grafa,primjer je 8800gtx koji je nikakav u dx10 prema 280 gtx.A dok se dx11 ne uhoda za dvi godine će bit dobra svaka današnja hi end grafa.
DirectX 10 ili DirectX 11
- poruka: 42
- |
- čitano: 12.625
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
8800GTX je i danas jedna od boljih graficki, a na trzistu je 2-3god vec, da itekako ju se isplatilo uzet za 3500-4000kn kad je izasla, samo vidim da se grije vise od hd4870x2
Meni baš paše to što se grije... toplije je :)
Javim ti se, danas sam bio po 4870X2 no nema na lageru pa sam naručio. javit će mi u ponedjeljak ili utorak kada da ju očekujem (ko djete prvorođeno ) i nakon toga je gainwardica slobodna, pa ćemo se kriptone čuti u vezi toga...
nadam se, ako u ponedjeljak ne bude "znate, nemamo trenutno, može nešto drugo, dobit ćete i set shogun noževa"
Whalter Vt-ekoliko dođe takva konfa iz potpisa?
pozz
imam grafičku karticu Nvidia GeForce GTS 250 1GB, updato sam zadnje drivere
kad otvorim dxdiag piše mi da imam directx 11
nabavio sam igricu Hitman Absolution i kad želim pokrenuti igricu, piše: "can not initialize directx 11", što ne valja, što da radim?
pozz
imam grafičku karticu Nvidia GeForce GTS 250 1GB, updato sam zadnje drivere
kad otvorim dxdiag piše mi da imam directx 11
nabavio sam igricu Hitman Absolution i kad želim pokrenuti igricu, piše: "can not initialize directx 11", što ne valja, što da radim?
Ovako, tvoja grafička je samo do DX10 kompatibilna, a Windows podržava do DX11, ali ti ne možeš koristiti DX11 jer ti je kartica samo do DX10 kompatibilna, tako da od DX11 ništa.
gledao sam na system requirements da ta igrica podržava dx10 i dx11.
na mom kompu piše da imam dx11
znači li to da trebam instalirati dx10 pa ću moći igrati? ako ne, zašto onda piše da može i dx10??
gledao sam na system requirements da ta igrica podržava dx10 i dx11.
na mom kompu piše da imam dx11
znači li to da trebam instalirati dx10 pa ću moći igrati? ako ne, zašto onda piše da može i dx10??
Windows 7 podržava DX11, tvoja kartica najviše do DX10. Da bi koristio DX11, moraš imati ispunjena dva uvijeta: Podrška od strane Windowsa (već ostvareno), podrška od strane grafičke kartice (nije ostvareno).
Ti igru možeš igrati jedino u DX10 modu stoga, i igra ti mora raditi u DX10 modu, a nikad neće ti raditi u DX11 modu jer ti kartica ne podržava izvođenje DX11 igara.
Ne trebaš ništa instalirati.
Pokreni igru preko DX10 prečaca, a ne DX11, i to je to.
Ako hoćeš igrati u DX11 modu, kupi DX11 kompatibilnu karticu pa ćeš moći.
Ok sve sam skuzio sto si reko al samo mi ovo jos reci. Kako pokrenuti igru preko dx 10? To neznam ja uvijek samo kliknem ikonu na desktopu :P
Ok sve sam skuzio sto si reko al samo mi ovo jos reci. Kako pokrenuti igru preko dx 10? To neznam ja uvijek samo kliknem ikonu na desktopu :P
odi u mapu gdje ti je instalirana igrica i tamo ces vidjet dvije ikone, na jednoj ti pise dx10 a na drugoj dx 11 ... otvori ovu prvu