ATi il nvidia

poruka: 14
|
čitano: 2.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ATi il nvidia

Ovako zanjima me vaše mišljenje o ova dva proizvođaća te mišljenje onih koji su koristili ili jednu i drugu ili obadvoje. Planiram uzeti uskoro novu grafićku da zamijenim 9800GT  pa se premišljam između GTX560Ti SOC  ili HD6970. Dosad sam imao nvidiu i nisam imo problema sa grafićkom sve je radilo super jer ipak nvidia ima opensource drivere, ali me baš zato zanjima dali da uzmem ati jer je HD6970 jaka grafička koja bi u kombinaciji sa quad core procesorom vrtila sve na Full HD u. Unaprijed hvala na mišljenju i još ako nije problem recite dali je tko ima problema sa atijevim driverima . Lijep pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
ATi il nvidia

neces falit ni sa jednom ni sa drugom...mada je ova 6970 malo jaca...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
ATi il nvidia

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ATi il nvidia

ovo je zanimljivo jer ipak je GTX560 mid-range al stvarno postiže odlićne frejmove a bogami imaju i bolje drajvere pa bi se sa vremenom mogla još o poboljšati

14 godina
ATi il nvidia

nemas greske ni sa jednom ni sa drugom karticom...za full hd rezu sposobne i jedna i druga...

0 0 hvala 1
15 godina
ATi il nvidia

Ja bi prije isao na Nvidiu razlog:drajveri!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
tpg kaže...

imala je nvidia problema sa driverima isto ko i amd...to ti je glup razlog...da pricamo o cf-u i sli-u onda bi to prihvatia ovako necu...

15 godina
zoharbizo kaže...
tpg kaže...

imala je nvidia problema sa driverima isto ko i amd...to ti je glup razlog...da pricamo o cf-u i sli-u onda bi to prihvatia ovako necu...

Imala je sad nema,imao sam dosta i ati i nvidia kartica ati su mi uvijek *rale samo zbog drajvera.

a ustvari nek on uzabere koja mu se više sviđa crvena ili zelena nema velike razlike u jacini obadvije kartice.

15 godina
neaktivan
ATi il nvidia

sad imam nvidiu i jako sam zadovoljan mogu još toga odigrat sa skroz smanjenim detaljima al uglavnom sve radi, a ovo mislim promijenit za ubuduće jer ipak je 9800GT stara grafička al s drajverima problema nisam imo , a GTX560ti mi je bila prvi izbor 

0 0 hvala 0
14 godina
matej183 kaže...

Ovako zanjima me vaše mišljenje o ova dva proizvođaća te mišljenje onih koji su koristili ili jednu i drugu ili obadvoje. Planiram uzeti uskoro novu grafićku da zamijenim 9800GT  pa se premišljam između GTX560Ti SOC  ili HD6970. Dosad sam imao nvidiu i nisam imo problema sa grafićkom sve je radilo super jer ipak nvidia ima opensource drivere, ali me baš zato zanjima dali da uzmem ati jer je HD6970 jaka grafička koja bi u kombinaciji sa quad core procesorom vrtila sve na Full HD u. Unaprijed hvala na mišljenju i još ako nije problem recite dali je tko ima problema sa atijevim driverima . Lijep pozdrav

Jesi siguran da misliš na HD6970 a ne na 6950 jer je HD6970 više u rangu s gtx 570,ali ako možeš uzet 6970 uzmi jer je jača od gtx 560 ti.

15 godina
gamer34 kaže...
matej183 kaže...

Jesi siguran da misliš na HD6970 a ne na 6950 jer je HD6970 više u rangu s gtx 570,ali ako možeš uzet 6970 uzmi jer je jača od gtx 560 ti.

Slazem se s tobom,ja sam misli da on misli na 6950,ako mislis na 6970 onda nemas sta razmisljati uzimaj je .!

15 godina
neaktivan
ATi il nvidia

Male su ti razlike stvarno...ja osobno koristim Nvidia Geforce 8800 GT već skoro 4 godine i nikakvih problema nisam imao i samo zato bi preporučio Nvidiu...

var geo_Partner = 'f81d18d3-7b0a-4fa5-a5e8-050c49850500'; var geo_isCG = true;
[URL=http://"http://174.132.191.220/~krumpsty/balkanbux.com/forum/index.php"] BalkanZarada.Com - Posjetite nas ako vam treba pomoc.[/URL]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim na 6970 ne 6950 i znam da je dosta jaka 6970 ima veći bandwit i ste to al ja sam malo skeptićan prema atiju zbog drajvera 11.4 je bio dobar zapravo odlićan a već 11.5 je bio pomalo zeznut , a kad got instaliram nvidiine neš je poboljšano bar malo

14 godina
matej183 kaže...

mislim na 6970 ne 6950 i znam da je dosta jaka 6970 ima veći bandwit i ste to al ja sam malo skeptićan prema atiju zbog drajvera 11.4 je bio dobar zapravo odlićan a već 11.5 je bio pomalo zeznut , a kad got instaliram nvidiine neš je poboljšano bar malo

Ja da sam na tvom mjestu bih definitivno uzeo HD6970 unatoč drajverima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice