ATI HD 4350 misljenje..

poruka: 63
|
čitano: 15.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: ATI HD 4350 misljenje..
gamer95 kaže...
thedream kaže...
gamer95 kaže...

neznam 600-1200

XFX Core 450W napajanje i neka polovna GTX460 768mb, plafon plafona za tvoju konfu. Za 1200kn da stane.

Onda bi mogo igrat ove novije igrice??

Tako je. Samo to bi trebao promijeniti i možeš igrati novije igrice, kako kažeš. Napajanje koje sam ti rekao i karticu koju sam ti rekao.

Cemetary gates
15 godina
gamer95 kaže...
thedream kaže...
gamer95 kaže...

neznam 600-1200

XFX Core 450W napajanje i neka polovna GTX460 768mb, plafon plafona za tvoju konfu. Za 1200kn da stane.

Vise manje. Sve bi mogao ali ne sve na high.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
GimmieCorsair kaže...
gamer95 kaže...
thedream kaže...
gamer95 kaže...

neznam 600-1200

može se sve na High,ja imak tu grafičku karticu već 5 mjeseci i još nisam imao igru koja mi nije radila na High detaljima,samo u nekima sam morao isključiti AA,ali detalji na svim igrama idu na High/Very High,a većina i sa AA I AF uključenim.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
GimmieCorsair kaže...
gamer95 kaže...
thedream kaže...
gamer95 kaže...

neznam 600-1200

može se sve na High,ja imak tu grafičku karticu već 5 mjeseci i još nisam imao igru koja mi nije radila na High detaljima,samo u nekima sam morao isključiti AA,ali detalji na svim igrama idu na High/Very High,a većina i sa AA I AF uključenim.

A da pogledas njegov proc? Imam i ja cyclone verziju (bolesno se kloka) i sve leti :)

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan

Ok hvala vam...Ma neznam...msilim da je stvar u grafičkoj kad mi se događalo dok mi nije bio ispuhan da grafička dođe na 120 C i shut down odma ....A sad mi se počelo dogaati ovo

mj
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 15:16 (gamer95).
15 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

Imao sam slovom i brojkom 5 pasivnih ATi-ca te govno-klase, i 3450,i 4350 i 5450, nijedna nije išla na 120c, to je jednostavno nemoguće, 60-70c im je load u prosjeku, ovisno o modelu i provjetrenosti kućišta.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

koliko dođe okvirno ako znate ati radeon 5400 series ili kakva bolja rabljena!!!'''''????

mj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

300kn???

Evo ova ti je dobra za te pare:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/powercolor-pcs-5670-512mb-gddr5-oglas-3204059

Novo, ima garanciju. vrti sve nove igre na medium-high čak i do 1680X1050 rezoluciji monitora (19-22 incha).

Pogledaj... link

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
14 godina
neaktivan
gamer95 kaže...
thedream kaže...
gamer95 kaže...

neznam 600-1200

Da.

EDIT: kolega stončin me prestigao, ubodi si tu HD5670 jer ima vrlo dobar hladnjak i DDR5 memoriju.

Sapienti sat.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 9:49 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Imao sam slovom i brojkom 5 pasivnih ATi-ca te govno-klase, i 3450,i 4350 i 5450, nijedna nije išla na 120c, to je jednostavno nemoguće, 60-70c im je load u prosjeku, ovisno o modelu i provjetrenosti kućišta.

pogledaj sliku pa se sam uvjeri

mj
15 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

Užas živi, prvi put vidim.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATI HD 4350 misljenje..

Isti slučaj je bio kod frenda...Temperature su ogromne...Neda instalirat nove drivere...4Bita Boje...Užas...Dobro da je bila pod garancijom...Slaba i vrlo topla kartica

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ko uopce te drekove stavlja u kompove, prakticki je i hd4200 jaca.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina
*tu negdje
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

Imam i HD4350 512mb DDR2 i 5450 sa DDR3 kod roditelja u uredu, obje pasivne VTX i Sapphire, i nijedna ne loada preko 70c, s tim da su u mATX Chieftec kućištu, i samo jednim stražnjim S-Flexom 120 na 800rpm zbog tišine.

Meni uredno da instalirati sve drivere, boja je odlična, i to na 4 monitora, jer su na svako računalo zbog potrebe posla spojena 2 monitora. To su mi jedne od ATi kartica s kojima nikada nisam imao niti jedan problem.

Ja ne znam šta vi radite, nije da vam ne vjerujem, ali ili je defektna kartica u igri, ili više njih, ili nemate pojma jbg. Ja koju god sam probao iz te klase bila je odlične slike, odlično je prihvatila novi driver i to samo jedan preko drugoga,pošto Cat.manager odabere šta će instalirati tj. updejtati, temperature pasivki uglavnom ovise o provjetrenosti kućišta.

Uostalom zipa ovo..slika u prilogu, idle/load u winsima, pa u videosadržaju, a za igre ti ja garantiram max 70c ako je kartica ispravna.

Tko ih stavlja u kompove, pa recimo uredski korisnici, banke, HTPC korisnici, i budi siguran da ih ATi proda više od primjerice 6990 modela ili 6970tki.

120c ? 120c ?
Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

nema teorije da se ta kartica zagrije na 120 stupnjeva, pa na to se ne zagriju ni puno jače kartice poput HD6950 i slične, a kamoli ta kaj troši 20ak vata max. Tak se može zagrijat jedino ako je netko prčkao po hladnjaku pa ga nije dobro montirao natrag.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa meni na riječ ne moraš vjerovat ali slika pokazuje svoje

mj
15 godina
neaktivan
hazz kaže...

nema teorije da se ta kartica zagrije na 120 stupnjeva, pa na to se ne zagriju ni puno jače kartice poput HD6950 i slične, a kamoli ta kaj troši 20ak vata max. Tak se može zagrijat jedino ako je netko prčkao po hladnjaku pa ga nije dobro montirao natrag.

Probao sam ju i bez hladnjaka, nema teorije 120c. Kartica je neispravna, i jedan i drugi slučaj. Tim više što je gamer dao sliku s desktopa, to je živi užas za rad u winsima, inače je oko 35-40c idle i do 70 max kad ju nagaziš furmarkom.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 11:38 (thedream).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
hazz kaže...

Probao sam ju i bez hladnjaka, nema teorije 120c. Kartica je neispravna, i jedan i drugi slučaj. Tim više što je gamer dao sliku s desktopa, to je živi užas za rad u winsima, inače je oko 35-40c idle i do 70 max kad ju nagaziš furmarkom.

Pa da znači da je neispravna.radi nešto više od godine dana a na njoj nisu igrane igride jače od san andreas ili cobre 11 ili 91 first responders

mj
15 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

Možda ti je samo senzor neispravan, a ne kartica.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hazz kaže...

jučer nakon ka je došlo od ovih 117 C posle sam ju otvoril i ispuhal sve i probal na ventilatopr iznad kartice bil je vruć da sam se i malo opekal (onaj lim)

mj
17 godina
protjeran
gamer95 kaže...
hazz kaže...

jučer nakon ka je došlo od ovih 117 C posle sam ju otvoril i ispuhal sve i probal na ventilatopr iznad kartice bil je vruć da sam se i malo opekal (onaj lim)

Nez kako taj ATi još uvjek radi na radnoj temperaturi od čitavih 117 stupnjeva celzijusa:D

Možda si ubo neki Special ili Ltd. edition koji podnosi visoke radne temperature i to su joj gornje granice:P

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
14 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
gamer95 kaže...
hazz kaže...

Nez kako taj ATi još uvjek radi na radnoj temperaturi od čitavih 117 stupnjeva celzijusa:D

Možda si ubo neki Special ili Ltd. edition koji podnosi visoke radne temperature i to su joj gornje granice:P

Ali na 120 se gasi znači nešto s njom nije uredu

a ne dođe svaki put na 120..npr 3-4 paljenja se gasi onda 1 ne i tak slično

možda uzmem onu HD 5670 i zamjenim s ovom

mj
17 godina
protjeran
gamer95 kaže...
stoncin3 kaže...
gamer95 kaže...
hazz kaže...

Ali na 120 se gasi znači nešto s njom nije uredu

a ne dođe svaki put na 120..npr 3-4 paljenja se gasi onda 1 ne i tak slično

možda uzmem onu HD 5670 i zamjenim s ovom

Definitivno mjenjaj to čudoXD

You turn me off at the push of a button
13 godina
neaktivan
ATI HD 4350 misljenje..

molim vas moze neko da mi kaze sta treba da menjam da bi normalno igrao novu igru L.A NOIRE.

kad je pokrenem na skroz low detaljima i 800x600 rezoluciji imam mozda oko 10fps.

ovu konfiguraciju imam:

procesor: AMS athlon(tm) II X2 215 processor 2.71 GHz

ram: 4gb (a radi samo 3gb)

windows 7 32bit

i 4350hd

ako neko ima resenje sta bi bilo najbolje da menjam neka se javi.

hvala... :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebas promjeniti graficku. Ne znam koju ali inace ti je koliko para toliko muzike tako da LOVU NA SUNCE pa ces i igrat hehehe

15 godina
lanoire kaže...

molim vas moze neko da mi kaze sta treba da menjam da bi normalno igrao novu igru L.A NOIRE.

kad je pokrenem na skroz low detaljima i 800x600 rezoluciji imam mozda oko 10fps.

ovu konfiguraciju imam:

windows 7 32bit

i 4350hd

imao sam 4350 i znam kako ti je cim stavis 1024 x 768 odma padne fps pa moras na 800x600 sad sam preso na 4890 razlika je uff.

ugl mijenjaj tu grafu jel ona za sta jedino valja je za surfanje i gledanje filmova (i starije igre).{#}

i jos je veci problem forsiranje sa novim igrama pa temp idu i do 100c ja kad sam je izvadio da je promjenim brate mili psovao sam sve moguce svetce.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 7:14 (Kewin).
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...
lanoire kaže...

ovu konfiguraciju imam:

windows 7 32bit

i 4350hd

imao sam 4350 i znam kako ti je cim stavis 1024 x 768 odma padne fps pa moras na 800x600 sad sam preso na 4890 razlika je uff.

ugl mijenjaj tu grafu jel ona za sta jedino valja je za surfanje i gledanje filmova (i starije igre).{#}

i jos je veci problem forsiranje sa novim igrama pa temp idu i do 100c ja kad sam je izvadio da je promjenim brate mili psovao sam sve moguce svetce.

Naravno, hehe, ideš usporediti najslabiji i najjači single-GPU iz te generacije. Imao sam tri HD4350 modela i dvije ili tri, ne pamtim više HD4890 od tvorničkih do PCS+ Powercolor modela, te kartice dan danas sve žderu na FullHD rezi. Samo ne treba silovati AA i AF opcije.

Cemetary gates
15 godina
thedream kaže...
Kewin kaže...
lanoire kaže...

ovu konfiguraciju imam:

windows 7 32bit

i 4350hd

Naravno, hehe, ideš usporediti najslabiji i najjači single-GPU iz te generacije. Imao sam tri HD4350 modela i dvije ili tri, ne pamtim više HD4890 od tvorničkih do PCS+ Powercolor modela, te kartice dan danas sve žderu na FullHD rezi. Samo ne treba silovati AA i AF opcije.

da istina xD cekam kroz par mj quad jel graficka ne pokazuje nista zbog procesora (a nezz zasto su mi u igrama sjene na max grudaste) ugl 

i da koja je razlika u power colloru i obicne?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 7:50 (Kewin).
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...
thedream kaže...
Kewin kaže...
lanoire kaže...

ovu konfiguraciju imam:

windows 7 32bit

i 4350hd

da istina xD cekam kroz par mj quad jel graficka ne pokazuje nista zbog procesora (a nezz zasto su mi u igrama sjene na max grudaste) ugl 

i da koja je razlika u power colloru i obicne?

U Zerotherm zvijeri od hladnjaka koja često drži karticu i do 20c niže temperature u loadu od referentnih modela, uz znatno nižu buku, te tornjem-pasivcem na VRM-ovima,kojeg vidiš, ovo narančasto, što često na takvom profilu mrcine od kartice može značiti život ili smrt.

Ako se pregrijavaju VRM-ovi, ni kraj joj nije daleko, treba to ohladiti.

http://www.techfuels.com/attachments/graphic-card/12137d1249383173-powercolor-debuts-radeon-hd-4890-2gb-gddr5-imageview.php.jpg

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4890_PCS/

Po meni tko nađe tu karticu za 450,500kn nema potrebe prelaziti na išta jače idućih godinu dana čak. Best buy, polovni naravno od ATi-ja, jača od 4870 1gb, jača od 5770/6770, nasljednica joj je praktički HD6790.

Cemetary gates
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice