Eto na sluzbenim ATI stranicama dostupni su novi Catalysti 9.8 za download pa navalite.
Promjene mozete procitati ovdje.
Eto na sluzbenim ATI stranicama dostupni su novi Catalysti 9.8 za download pa navalite.
Promjene mozete procitati ovdje.
Tnx na javljanju... Evo ja probao, instalirao i rade. Sad sam na DiRTu! Samo je trebalo deinstalirati stare catalyste 9.7 jer je bilo konflikata, a Winzi su friško novo reinstalirani pred 3 dana! Btw tek toliko sad ne znam koliko su performanse jače od prijašnjih
nisam nija proba idem ih skinit... a vidim skoro sve za crossfire i quad cross, ko će to dat...
Da vidi stvarno... Ja nemam crossfire i zato mi nije drago, ali je za druge koji imaju jer je otpočetka bilo problema sa dual GPUima! Pa makar da nešto poprave
evo jedno pitanje..za sta sluzi ta catalyst control center...koja mu je svrha???
za postavke graficke kartice.
da znam to ali dali on kada ga instaliram sam dodaje neka poboljsanje ili sam moram podesavati da dobijem rezultate...
da znam to ali dali on kada ga instaliram sam dodaje neka poboljsanje ili sam moram podesavati da dobijem rezultate...
driver donosi poboljšanja u performansama, sa CCom kontroliraš driver (i na Control Center se odnose poboljšanja i ispravci grešaka), kustomiziraš: boju, orijentaciju, kvalitetu slike, video izlaze, refresh rate, rezoluciju itd. itd.
ukoliko ti se sviđaju defaultne postavke i ne želiš ništa mijenjati, instaliraj samo driver... a drito u igrama ili sl. namještaj opcije ako one postoje
BTW. totalno mi se sere od konstantnog kašnjenja AGP hotfixa
Ima nade za moj Crossfire izgleda
driver donosi poboljšanja u performansama, sa CCom kontroliraš driver (i na Control Center se odnose poboljšanja i ispravci grešaka), kustomiziraš: boju, orijentaciju, kvalitetu slike, video izlaze, refresh rate, rezoluciju itd. itd.
ukoliko ti se sviđaju defaultne postavke i ne želiš ništa mijenjati, instaliraj samo driver... a drito u igrama ili sl. namještaj opcije ako one postoje
BTW. totalno mi se sere od konstantnog kašnjenja AGP hotfixa
a ta poboljsanja kod instaliranja drivera vidimo na fps-ovima ili ???
Jel se neko uvjerio da ima kakvih poboljsanja,doduse jos uvjek mi sve igre lete na maximum bez trzanja osim JEDNE A TO JE CRYOSASIS koji na pixel shader 4 gubi texture na mjestima gdje pada svijetlost.....
Jel se neko uvjerio da ima kakvih poboljsanja,doduse jos uvjek mi sve igre lete na maximum bez trzanja osim JEDNE A TO JE CRYOSASIS koji na pixel shader 4 gubi texture na mjestima gdje pada svijetlost.....
a šta će ti texture u mraku ... šala
Ti si dobro prošao. Meni u Cryostasisu svako malo se pojavi nekakva crvenkasta svjetlost od koje se ništa ne vidi, bez obzira koje postavke stavio.
Meni trza neovisno o postavkama, ovjek 10-15fps.
Ja imam problema sa samom instalacijom. U windows 7 mi prijavljuje compatibility problem i neče da se pokrene. Pokušao sam staviti compatibility na Vistu ali ne pomaže.
EDIT: Driver sam morao instalirati iz device managera. A dobro ionako u CCC nema promjena.
Meni trza neovisno o postavkama, ovjek 10-15fps.
Mislim da ova igra ima veliki problem sa ATI-jem jer kod mene na drugom racunaru gdje su dvije nvidije 9800 gt radi normalno cak i sa jednom ovom karticom radi fenomenalno na visokih 50-60 fps-ova dok na na dvije atijeve nece ni naopako a o tom kako radi na jednoj atijevoj necu ni pricati hahahaha JAKO LOSE
edit
Istina je da ove nvidije imaju vise rama duplo od atijevih ali ta se razlika ne primjeti ni na jednoj igri cak ni u crysisu
ATI Catalyst AGP Hotfix 9.8 za "novije" AGP kartice serije HD2××× i HD3×××, driver i CC za vistu i XP 32/64 bits...
ATI Catalyst AGP Hotfix 9.8 za "novije" AGP kartice serije HD2××× i HD3×××, driver i CC za vistu i XP 32/64 bits...
Hvala!!!*100000000
da nisi napisao ovaj post ja bi osto na ATI Catalyst 8.7
samo 2 pitanja:
1. kad preuzimate nove drivere dali uzimate opciju 1 ili 2?(ja nikad ne uninstaliravam drivere prije nego sto stavljam nove)
2. ja nikad ne uninstaliravam drivere prije nego sto stavljam nove. dali je to opasno?
samo 2 pitanja:
1. kad preuzimate nove drivere dali uzimate opciju 1 ili 2?(ja nikad ne uninstaliravam drivere prije nego sto stavljam nove)
2. ja nikad ne uninstaliravam drivere prije nego sto stavljam nove. dali je to opasno?
Šta će ti prvo pitanje?
Ja unninstaliram svaki put, a samo nekad idem još dodatno sa driver sweeperom ili driver cleanerom pobrisat. To što poljepiš jedne na druge drivere nije opasno može doći samo do korupcije drivera i nižih performansi, a to se riješi unninstaliranjem i dodatnim brisanjem sa navedenim programima.
Neznam na koje opcije misliš u prvom pitanju, mislim da je ono custom i express instalation? Ja idem na custom i odbilježim catalyst registration i ono za warcraft( to je prije bilo).
samo 2 pitanja:
Šta će ti prvo pitanje?
Ja unninstaliram svaki put, a samo nekad idem još dodatno sa driver sweeperom ili driver cleanerom pobrisat. To što poljepiš jedne na druge drivere nije opasno može doći samo do korupcije drivera i nižih performansi, a to se riješi unninstaliranjem i dodatnim brisanjem sa navedenim programima.
Neznam na koje opcije misliš u prvom pitanju, mislim da je ono custom i express instalation? Ja idem na custom i odbilježim catalyst registration i ono za warcraft( to je prije bilo).
evo slike!
meni se pojavi ovo i uvjek izaberem 2 opciju
Evo review novog ATI jevog driver koji donosi velika poboljsanja sa dvoglavim Radeonima i to najvise u HAWX, COH i FC2
Da ne otvaram novu temu, jel mi dosta ova opcija samo sa drvicerima, ili mi za ispravno funkcioniranje grafičke kartice treba i ostatak CCC i ATI WDM driver ?
Ajde pliz da neko kaze dali da stavim samo drivere ili i CCC, jer pitam radi zazeća resourcea. A stavljam novi komp za sat vremena!!
Driveri su čisiti Driveri... CCC, jer Catalyst Contol Center iliti upravljačka ploča za grafičku karticu
A hoce li mi sve funkcionirati tip-top bez tog CCC?
Naravno da hoće. U CCC-u samo podešavaš neke stvari oko prikaza slike, OC-a grafičke kartice, namještaš 3D opcije i takve stvari
A ha, znaci sada graficka radi po defaultu kako pise na papiru, memorija i GPU, a s time mogu ubrzat.
A ovaj 3D prikaz, na sta se to odnosi? Jel mi treba to uopce?
A ha, znaci sada graficka radi po defaultu kako pise na papiru, memorija i GPU, a s time mogu ubrzat.
A ovaj 3D prikaz, na sta se to odnosi? Jel mi treba to uopce?
Da možeš ubrzati pomoću tog programa... Postoje i alternative kao što su: ATi Tray Tools, Riva tunner...
3D prikaz odnosi se na AA, AF, Adaptive AA, MipMap... Uglavnom to poboljšava kvalitetu slike u igrama (naravno uz pad performansi ako se pretjera sa postavkama)
Hm, a sto se tice tih postavki AA i AF, zar se to ne namjestava u opcijama unutar same igre?