7870 problem ili bug u GPU-Z/driverima?!?!

poruka: 36
|
čitano: 5.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

nekad pokazuje ispravno a nekad ne, zato sto ti je na tom HW namjesteno da se refresha svake 2 sec (2000 milisec) stavi u opcijama na 1000 mili sec, ili cak 500, pa ce ti biti isto kao i u gpu-z, jer se te vrijednosti samo na trenutak pojave i nestanu, a zbog toga mislim da je refresh od 2 sec prevelik! zakljucak je da smo opet na istom! :S

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

{#} A sretan sam otisao spavati i sad se probudim i ovo procitam {#}

Sve ponovo. Ja mislim da nije problem u senzorima nego u nekoj software-skoj pogresci.

Mozda grijesim, idem sad opet provjeriti sve.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 7870 problem ili bug u GPU-Z/driverima?!?!
Bacelj kaže...

nekad pokazuje ispravno a nekad ne, zato sto ti je na tom HW namjesteno da se refresha svake 2 sec (2000 milisec) stavi u opcijama na 1000 mili sec, ili cak 500, pa ce ti biti isto kao i u gpu-z, jer se te vrijednosti samo na trenutak pojave i nestanu, a zbog toga mislim da je refresh od 2 sec prevelik! zakljucak je da smo opet na istom! :S

Postavio 1000mili sec i ne divljaju senzori za sad, sve ok, cak i VRAM temp 2 pokazuje normalno. Igrao Battlfield 3 oko 30min. :D

12 godina
neaktivan

Graficka je neispravna, moja je bila na testiranju i dobio sam novu. 

Znaci pravac na garanciju.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: 7870 problem ili bug u GPU-Z/driverima?!?!
Praedator kaže...

Graficka je neispravna, moja je bila na testiranju i dobio sam novu. 

Znaci pravac na garanciju.

Kakav si sada model dobio?

Moja je iz USA, morao bi je tamo slati, tako da mi se ne da zezati s garancijom radi jednog senzora - koji nekada radi, nekada ne radi. Radi mi stabilno na 1200/1450. Karta je zvijer. :)

12 godina
neaktivan

Dobio sam istu jer su je imali na skladistu. Da je nisu imali morali bi mi dati prvu do nje ali jacu, nikako slabiju.

Tako i sapphire radi kad im direktno saljes, nesmiju ti ni u kojem trenutku dati slabiju karticu. Istu ili jacu.

A ti postoje tvoja iz amerike najbolje ju salji direktno u sapphire ali prvo ispuni RMA na njihovoj stranici.

I obavezno prijavi carini da saljes karticu njima na servis jer kad ti je budu slali nazad carina ce ti htjeti naplatiti porez.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice