Odabir fotoaparata

poruka: 7
|
čitano: 2.503
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Odabir fotoaparata

Bilo je nekih tema ali su poprilićno zastarjele...

Stvar je u tome, sada mi ide rodjendan, te želim da si kupim jedan fotoaparat(DSLR), ali sam u dilemi koji? 

I možete li da mi preporućite neki, Sony ili neki drugi do 800-900 km, tj. 3000-3500 kn...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odabir fotoaparata

iko???? :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Odabir fotoaparata

do 3500 novo ili polovno?

facta infecta fieri nequeunt
14 godina
Odabir fotoaparata

pa do 3500kn si nemozes nista od DSLR-a kupiti a da je novo.

Ne znam kolike su cijene u BiH ali sumnjam da ih  vec ima po toj. AKo i nadjes, to je onda entry model sa najlosijim objektivom ili neki stari model sa lagera. Ja bih ti preporucio Canon EOS 550D ali on kosta oko 6000kn. MOzda negdje naletis na stari model EOS 1000D ili noviji 1100D ali gledaj da uz njega ide 18-55IS objektiv. obavezno da bude objektiv sa stabilizatorom jer je opticki kvalitetniji od obicnog 18-55

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

iko???? :(

hahaha ja već tjedan dana čekam da mi išta sugeriraju......možda bi trebal stavit da tražim fotić iz kategorije od 10k kuna{#}

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan
Odabir fotoaparata

novo naravno, ja sam se zafrkao malo oko kuna, tako da preporucujte i skuplje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

novo naravno, ja sam se zafrkao malo oko kuna, tako da preporucujte i skuplje...

koliko si stvarno spreman iskeširati,misliš li napredovati prema ff,ako misliš ostati u aps-c formatu dali misliš ulagati dalje u objektive,što konkretno misliš fotkati,eto neki od uvijeta koje moraš sam za sebe znati da bi ti mi mogli bilo što preporučiti,ajde budi dobar i napiši ovako redom za početak i budi siguran da budeš dobio konkretne odgovore,ovo vrijedi za svakoga tko kupuje dslr i traži savjet:koliko/zašto/kako/zbog čega/gdje

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:51 (struić).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice