Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.832
|
čitano: 3.165.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Slušaona

www.ddoxy.blogspot.com
15 godina
neaktivan
Slušaona

Upravo slušam:Kanye West-Amazing(predobra stvar)

15 godina
neaktivan
Slušaona

Sluša se sve živo i mrtvoSmijeh. Ajd ne slušam narodnjake, ozbiljnu glazbu zaobilazim, nije da je ne cijenim već mi nikad ne paše (osim obrada na pijanu npr. Tribute to Iron Maiden ak je netko čuo ili neke stvari od Apocaliptice ali to i nije ozbiljna glazba). I još nešt bih dodao: razumijem da su cajke jako pogodne za fešte (i sam sam jedno vrijeme bio prisutan više kao promatrač na nekim feštama - zbilja se ljudi max opuste uz takve stvari) ali nije mi jasno kako netko može tek probuđen, s užasnim mamurlukom, pustiti neke cajke i uživati u njima. (ja to ne slušam) Evo mojeg "profajla":

http://www.last.fm/user/Katango

16 godina
neaktivan
Slušaona

Trenutno:

Faith No More - Epic

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
15 godina
neaktivan
Slušaona

trenutno kod mene svira. Namigiva

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Slušaona

stvar koje se nemrem nikak zasitit

koji bas,jbteee

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
16 godina
neaktivan
RE: Slušaona
anshika05 kaže...

stvar koje se nemrem nikak zasitit

koji bas,jbteee

Hehe, a ja baš pičim po ovoj njihovoj stvari:

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Slušaona

Evo jedna pisma od dobrog starog Paca, po meni i najbolja, obvezno pogledati

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ta mi se sviđa samo je Pacov glas "fake", ali je teks dobar.
Intel E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320 i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate SP1 32-bit Intel Celeron D330 @ 3.82GHz, Asrock 775S61, Sapphire HD3650 512MB AGP, 2.25GB 286MHz, WD 80GB,
16 godina
Slušaona

U2 - Bad trenutno

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Slušaona

Trenutno:  https://www.youtube.com/watch?v=1zCzUlJXs4Q

Kako bolesno zarazno AAAAAAAAAAAA,  20 puta zaredom pustim i dalje je dobro.....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ta mi je najdraža njegova... Poslije "on my block"
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
15 godina
neaktivan
Slušaona

Evo vec nekoliko dana neprestano vrtim Crystal Metodov Vegas i album mi je predobar.

15 godina
neaktivan
Slušaona
http://tionline.ru/
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 12:57 (skyrider).
16 godina
neaktivan
Slušaona

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 13:04 (fatbastard).
15 godina
neaktivan
Slušaona

Evo malo underground rapa

još jedna pisma ( jedna od najdublih koje san iakd čuja

I evo najbolja od ove 3

Immortal tehcnique

https://www.youtube.com/watch?v=3u3JSEqNtlg&feature=related

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 14:09 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Slušaona

THOMPSONA slusam

15 godina
neaktivan
Slušaona

Dal` itko zna gdje bih mogao naći i skinuti pjesmu: Time & Dado Topić "Dok sjedim ovako u tvojoj blizini". Inaće, stvar se nalazi na singl-u, zajedno s pjesmom "Tin i Tina" , izdanje PGP RTB 1972.g.

Naguglao sam se ko lud, nema nigdje ni na Youtube, ni Nostalgija.com ,Limewire, Frostwire, niti...Ako tko ima u svojoj arhivi, molim nek mi javi na privatnu poruku.Bit ću mu veoma zahvalan.

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
neaktivan
Slušaona

E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Slušaona

Legende.

16 godina
netko_namo kaže...

Legende.

vrlo slicni stilovi muzike izmedu njih dvoje haha
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
netko_namo kaže...

Legende.

vrlo slicni stilovi muzike izmedu njih dvoje haha
 Bwahahaha.
E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Slušaona

Halo,  halo! Da li me itko čuje?  Još uvijek tražim( kao i ujutro u 10 h) pjesmu: Time & Dado Topić "Dok sjedim ovako u tvojoj blizini". Inaće, stvar se nalazi na singl-u, zajedno s pjesmom "Tin i Tina" , izdanje PGP RTB 1976. Probao sve servise i nema.

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
protjeran
Slušaona

Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
Slušaona

16 godina
neaktivan

Carl Cox presents - Global episode 320 (01 May 2009)

http://www.di.fm/

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
Slušaona

Upravo sam shvatio da Chris Rea odlično svira blues i da mi The Cure super paše. Evo jednih od najdražih:

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
16 godina
Slušaona

evo malo moga štiha:

16 godina
Slušaona

U2 - Van Diemen's Land

16 godina
protjeran
Slušaona

Point Zero by Li Kwan, presented by Matt Darey

Paul Oakenfold - Creamfields 

Zlo i Naopako
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice