Danas počinje nova sezona Galactice! U Americi, naravno. Ima li fanova na forumu neka se jave!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slab si nesto fan, BSG je krenula 4/4, imas na torrentima prvu epizodu.
Takodjer na torrentima mozes skinuti 2 polusatna uvoda u 4. sezonu (emitirana tjedan prije premijernog emitiranja 1. epizode).
Prva epizoda četvrte sezone odgledana, sutra skidam nastavak.
BG sam počeo gledati kad je u tijeku bila treča sezona. Nije loša, ali nažalost kako sam shvatio ovo je zadnja sezona.
Slab si nesto fan, BSG je krenula 4/4, imas na torrentima prvu epizodu.
Takodjer na torrentima mozes skinuti 2 polusatna uvoda u 4. sezonu (emitirana tjedan prije premijernog emitiranja 1. epizode).
Pravi fanovi ne piratiziraju,pravi fanovi kupuju.
Zašto mi nemamo SciFi HD 
I ja se pitam.
Ali BSG je definitivno jedna od najboljih SF serija. :) Odgledao 4.1.
Zar i ti sine Brute?
e evo me još jedan fal BSG genijalan serija i jedva čekam nastavak naravno na našoj televiziji... 
Upravo odgledao najnoviju epizodu.
Dobro su najavili mračnu sezonu.
ja sam pogledao prve 3 epizode 4. sezone i hvala bogu da sam više dočekao ovu sezonu nakon raznoraznih odgoda.
Samo očekivao sam da će nać Zemlju pri početku ali izgleda da će to vjerojatno bit u zadnjoj epizodi.
seriju sam izuzetno cijenio kroz prve dvije sezone kao vrlo dobrodošlo osvježenje. <Nažalost, trenutačni razvoj radnje mi je srozao njen ugled, serija je postala kontradiktorna samoj sebi, i žao mi je što gledam kako se to sve razvija. Svejedno, i ovakva kakva jest, ipak je to trenutno najjača SF serija koja se trenutno emitira.
Dobro su najavili mračnu sezonu.
Kako kontradiktorna? Pa dešava se ono što se naznačilo kroz cijelu seriju: Sajlonci sve više bivaju ljudima, a sve je jasnije da nasiljem nikada neće izboriti suživot.
Cijela ova serija ne vrti se oko efekata, ubijanja itd... centar i sve u seriji podređeno je likovima i priči. Ovako dobar scenarij nisam vidio dugo vremena.
Paz, spojler!!!!!
(p.s. evo ovdje bi lijepo došla recimo hide funkcija)
evo, što se tiče kontradiktornosti, jedan detalj, najočitiji od više njih: nikako ne mogu provarit da je XO sajlonac. Nikako! Od tog momenta mi je serija drastično potonula.
Uzmemo li u obzir i prvi galaktički rat, koji je trebao biti negdje prije 40tak godina, nikako ne mogu logički posložiti kako su sajlonci uspjeli među ljude ubaciti takav karakter kakav je XO.
A Baltar? hoda po galactici bez brige, poslije svega što je napravio. Zamislite npr. Karadžića posred Srebrenice....
Što se tiče XO-a, moram priznati da je to jedna od dvije osobe za koje smo žena i ja pogodili da će biti sajlonci (druga je ona pilotkinja, ne mogu se sada sjetiti kako se zove, žena je bila luda k'o puška...). U svakom slučaju, slažem se - teško mi je prihvatiti činjenicu da su uspjeli sajlonca postaviti na tako visoku funkciju (obzirom da nisu oduvijek imali ove ljudolike modele), ali me baš zanima hoće li to uspjeti objasniti do kraja serije.
I totalno mi je simpa kako su sajlonci odreda najreligiozniji likovi u cijeloj seriji, svi briju na duhovnost =)
Dario, upravo je to zabavno. Tip je ubio vlastitu ženu zbog petljanja sa Sajloncima! :)
A Baltar realno nije ništa strašno napravio. Žrvta je svoje naivnosti.
"(druga je ona pilotkinja, ne mogu se sada sjetiti kako se zove, žena je bila luda k'o puška...)"
Kara Trace nije Sajlonka. :)
Kako kontradiktorna? Pa dešava se ono što se naznačilo kroz cijelu seriju: Sajlonci sve više bivaju ljudima, a sve je jasnije da nasiljem nikada neće izboriti suživot.
Cijela ova serija ne vrti se oko efekata, ubijanja itd... centar i sve u seriji podređeno je likovima i priči. Ovako dobar scenarij nisam vidio dugo vremena.
Sanjaju li Cylonci električne ovce?Čitao si? :)
Kako je krenulo, na kraju će ostaci ljudi i ostaci Cylonske flote naći Zemlju u isto vrijeme i poklati se u orbiti.
Čitao si? :)

Jel ta serija može bit više rascjepkanija nego što jest, trudio sam se u početku da ju pratim, al to je uzaludna misija i onaj termin nedjeljom u pol 8 ujutro, užas, vidi se sta htv misli o gledateljstvu te serije, sve balavurdija koja ne ide van subotom... potpuni promaša
j
Čitao si? :)

Kako je krenulo, na kraju će ostaci ljudi i ostaci Cylonske flote naći Zemlju u isto vrijeme i poklati se u orbiti.
Jel ta serija može bit više rascjepkanija nego što jest, trudio sam se u početku da ju pratim, al to je uzaludna misija i onaj termin nedjeljom u pol 8 ujutro, užas, vidi se sta htv misli o gledateljstvu te serije, sve balavurdija koja ne ide van subotom... potpuni promaša
j
Kara Trace nije Sajlonka. :)
ma neznam dali je umrla baš, ja bi prije reko da je ušla u neku drugu dimenziju...
Hrt sad prikazuje galacticu.
Hrt sad prikazuje galacticu.
kasnis. tema uopce nije stara..