Galactica

poruka: 30
|
čitano: 4.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Galactica

Danas počinje nova sezona Galactice! U Americi, naravno. Ima li fanova na forumu neka se jave!!!

17 godina
neaktivan
RE: Galactica

Slab si nesto fan, BSG je krenula 4/4, imas na torrentima prvu epizodu.

Takodjer na torrentima mozes skinuti 2 polusatna uvoda u 4. sezonu (emitirana tjedan prije premijernog emitiranja 1. epizode).

17 godina
neaktivan
Galactica

Prva epizoda četvrte sezone odgledana, sutra skidam nastavak. 

BG sam počeo gledati kad je u tijeku bila treča sezona. Nije loša, ali nažalost kako sam shvatio ovo je zadnja sezona.

17 godina
neaktivan
Robert Zimmerman kaže...

Slab si nesto fan, BSG je krenula 4/4, imas na torrentima prvu epizodu.

Takodjer na torrentima mozes skinuti 2 polusatna uvoda u 4. sezonu (emitirana tjedan prije premijernog emitiranja 1. epizode).

Pravi  fanovi  ne  piratiziraju,pravi  fanovi  kupuju.Namigiva

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
Galactica

Zašto mi nemamo SciFi HD Plač

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

I ja se pitam.Plač

17 godina
neaktivan

Ali BSG je definitivno jedna od najboljih SF serija. :) Odgledao 4.1.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

Zar i ti sine Brute?Smijeh

17 godina
Galactica

e evo me još jedan fal BSG genijalan serija i jedva čekam nastavak naravno na našoj televiziji... Smijeh

17 godina
neaktivan
Galactica

Upravo odgledao najnoviju epizodu.

Dobro su najavili mračnu sezonu.

17 godina
neaktivan
Galactica

ja sam pogledao prve 3 epizode 4. sezone i hvala bogu da sam više dočekao ovu sezonu nakon raznoraznih odgoda.

Samo očekivao sam da će nać Zemlju pri početku ali izgleda da će to vjerojatno bit u zadnjoj epizodi.

17 godina
Galactica

seriju sam izuzetno cijenio kroz prve dvije sezone kao vrlo dobrodošlo osvježenje. <Nažalost, trenutačni razvoj radnje mi je srozao njen ugled, serija je postala kontradiktorna samoj sebi, i žao mi je što gledam kako se to sve razvija. Svejedno, i ovakva kakva jest, ipak je to trenutno najjača SF serija koja se trenutno emitira.

(p) & (c) Dario - 2008
17 godina
Zabushant kaže...

Dobro su najavili mračnu sezonu.

a kako misliš mračnu??? info...
17 godina
neaktivan

Kako kontradiktorna? Pa dešava se ono što se naznačilo kroz cijelu seriju: Sajlonci sve više bivaju ljudima, a sve je jasnije da nasiljem nikada neće izboriti suživot.

Cijela ova serija ne vrti se oko efekata, ubijanja itd... centar i sve u seriji podređeno je likovima i priči. Ovako dobar scenarij nisam vidio dugo vremena.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
Galactica

Paz, spojler!!!!!

(p.s. evo ovdje bi lijepo došla recimo hide funkcija)

evo, što se tiče kontradiktornosti, jedan detalj, najočitiji od više njih: nikako ne mogu provarit da je XO sajlonac. Nikako! Od tog momenta mi je serija drastično potonula.

Uzmemo li u obzir i prvi galaktički rat, koji je trebao biti negdje prije 40tak godina, nikako ne mogu logički posložiti kako su sajlonci uspjeli među ljude ubaciti takav karakter kakav je XO.

A Baltar? hoda po galactici bez brige, poslije svega što je napravio. Zamislite npr. Karadžića posred Srebrenice....

(p) & (c) Dario - 2008
17 godina

Što se tiče XO-a, moram priznati da je to jedna od dvije osobe za koje smo žena i ja pogodili da će biti sajlonci (druga je ona pilotkinja, ne mogu se sada sjetiti kako se zove, žena je bila luda k'o puška...). U svakom slučaju, slažem se - teško mi je prihvatiti činjenicu da su uspjeli sajlonca postaviti na tako visoku funkciju (obzirom da nisu oduvijek imali ove ljudolike modele), ali me baš zanima hoće li to uspjeti objasniti do kraja serije.

I totalno mi je simpa kako su sajlonci odreda najreligiozniji likovi u cijeloj seriji, svi briju na duhovnost =)

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Dario, upravo je to zabavno. Tip je ubio vlastitu ženu zbog petljanja sa Sajloncima! :)

A Baltar realno nije ništa strašno napravio. Žrvta je svoje naivnosti.

"(druga je ona pilotkinja, ne mogu se sada sjetiti kako se zove, žena je bila luda k'o puška...)"

Kara Trace nije Sajlonka. :)

17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Kako kontradiktorna? Pa dešava se ono što se naznačilo kroz cijelu seriju: Sajlonci sve više bivaju ljudima, a sve je jasnije da nasiljem nikada neće izboriti suživot.

Cijela ova serija ne vrti se oko efekata, ubijanja itd... centar i sve u seriji podređeno je likovima i priči. Ovako dobar scenarij nisam vidio dugo vremena.

Zapadno krilo na SF način.  Jedino što mi valja je ona  No.S6x.Belji se  Sanjaju  li  Cylonci  električne  ovce?

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan

Čitao si? :)

17 godina
neaktivan
Galactica

Kako je krenulo, na kraju će ostaci ljudi i ostaci Cylonske flote naći Zemlju u isto vrijeme i poklati se u orbiti.

17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Šta čito, gledo. Smijeh

17 godina
neaktivan
Galactica

Jel ta serija može bit više rascjepkanija nego što jest, trudio sam se u početku da ju pratim, al to je uzaludna misija i onaj termin  nedjeljom u pol 8 ujutro, užas, vidi se sta htv misli o gledateljstvu te serije, sve balavurdija koja ne ide van subotom... potpuni promašaSramim sej

Keep this frequency clear...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Šta čito, gledo. Smijeh

Gledao si Blade Runnera (film), ali jesi li čitao knjigu? - Ni ne znaš da je to knjiga? :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 12:46 (naxeem).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Gledao si Blade Runnera (film), ali jesi li čitao knjigu? - Ni ne znaš da je to knjiga? :D

E naxeeme znam za knjigu. Nažalost, nisam je pročitao. To mi je bio mali hint na ovu temu i hint na film što si ti sada otkrio.Namigiva

17 godina
Zabushant kaže...

Kako je krenulo, na kraju će ostaci ljudi i ostaci Cylonske flote naći Zemlju u isto vrijeme i poklati se u orbiti.

lako moguće... Osmijeh
17 godina
Tiberius kaže...

Jel ta serija može bit više rascjepkanija nego što jest, trudio sam se u početku da ju pratim, al to je uzaludna misija i onaj termin  nedjeljom u pol 8 ujutro, užas, vidi se sta htv misli o gledateljstvu te serije, sve balavurdija koja ne ide van subotom... potpuni promašaSramim sej

Slazem se oko termina bas je taj termin najgori,kad dođem oko 5h ujutro doma pijan ko šlapa  tada stvarno nemam volju buditi se u pola 8 i gledati galacticu.dok je bila u onom kasnijem terminu
mislim da oko 12h tada sam ju pratio redovito,sad tu i tamo ju pogledam kad nejdem nikam van u subotu.
17 godina
naxeem kaže...

Kara Trace nije Sajlonka. :)

Kara Trace, pa da! I nije bila sajlonka? Onda sam nešto krivo povezao ili se krivo sjećam...
Zar nije ona umrla, pa se ponovo pojavila i bla, bla i tako dalje??? 

Pazi, gledam te!
17 godina
Galactica

ma neznam dali je umrla baš, ja bi prije reko da je ušla u neku drugu dimenziju...

17 godina
neaktivan
Galactica

Hrt sad prikazuje galacticu.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
16 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Hrt sad prikazuje galacticu.

kasnis. tema uopce nije stara..

ADD my Xfire : kruno1 ;))