DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: DJ kutak

Čestitke, puno zabave ti želim.

Super komad opreme, ali malo prevelik za moj ukus.

15 godina

Danas došla 2 cdj-400 sa djm 400...nisam se maka cili dan od pulta :D 

I sve to za 5000 kn {#}

14 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

I sve to za 5000 kn {#}

dobar ulov!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

I sve to za 5000 kn {#}

Dobar izbor kolega, cestitam {#}

clock2much
15 godina

Jesam li napomenuo da sam i originalni kufer uz to dobio? :) 

Nadam se da je dobar izbor (čitaj: da se neće sve pokvarit nakon 3 svirke)...nego sad jedno pitanje opet imam za vas, rasvjeta za disko prostor sa 50 kvadrata podija? Kupio bih 2 manja lasera (ili nešto slično) i montirao ih u 2 kuta prostorije, gledam malo po njuškalu što se nudi, imate li što za preporučiti?

Update: evo nešto sa ebay, 120 kn komad, jel vrijedi to išta?

http://www.ebay.com/itm/Mini-Laser-Stage-Projector-Lighting-Disco-Party-DJ-Dance-Bar-Club-PUB-KTV-Light-/390534282218?pt=US_DJ_Lighting_Single_Units&hash=item5aeda83bea

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 13:22 (Electroroll).
13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

Po meni taj laser ne vrijedi 20kn.

Bavim se profesionalno rasvjetom i razglasom. Sto se tice opreme, ona je skupa, jako skupa. Posebice kvalitetna oprema.

Mi (kao najslicniji ovom) koristimo JB Systems Lounge laser, kosta preko 1700kn. Uglavnom ja ti ne bi preporucio investirati u ovu noname opremu..

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 15:11 (mate960).
15 godina

Znam da je to kinesko smeće, ali ovo nije klub koji radi, već prostor bivšeg diska, di organiziramo ajmo ih nazvat "underground" partijima svako 2-3 tjedna i treba mi samo nešto da malo poboljša ugođaj...plus, nemamo love za tako skupu rasvjetu.

13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

Znam da je to kinesko smeće, ali ovo nije klub koji radi, već prostor bivšeg diska, di organiziramo ajmo ih nazvat "underground" partijima svako 2-3 tjedna i treba mi samo nešto da malo poboljša ugođaj...plus, nemamo love za tako skupu rasvjetu.

Ha, cujes..

Na tvom mjestu bi radije ustedio za jedan polovni pravi laser, ili bi lovu utrosio na LED trake, s njima i malo improvizacije moze se napraviti dosta zanimljiv ambijent.

clock2much
15 godina

LED trake su zanimljive i meni, ali najpovoljnije što sam našao je bijela za 32 kn/m, a meni bi trebalo nekih 15 metara, plus trebalo bi još nešto sa njima uzeti...Za koliko bi mogao ubost polovni pravi laser?

13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

LED trake su zanimljive i meni, ali najpovoljnije što sam našao je bijela za 32 kn/m, a meni bi trebalo nekih 15 metara, plus trebalo bi još nešto sa njima uzeti...Za koliko bi mogao ubost polovni pravi laser?

Nije to tako skupo, evo recimo 2 x 5m za 12$.

clock2much
13 godina
DJ kutak

Ja sam 2 metra RGB LED trake i kontroler platio 180kn u Čepinu-Osijek.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina

a što je sa transformatorom? može li se spojit punjač od mobitela ili nešto slično, oće to biti dovoljno snažno za nekoliko metara?

13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

a što je sa transformatorom? može li se spojit punjač od mobitela ili nešto slično, oće to biti dovoljno snažno za nekoliko metara?

Ne punjac od mobitela jer ih 90% daje 5V, ovima treba 12. Najbolje naci neki polovni punjac akumulatora, oni su uglavnom vrlo snazni a ima ih povoljno.

clock2much
13 godina
Electroroll kaže...

Meni radi na napajanju od PCa,jer mi se to nalazi u PCu pa zato.No možeš ti od nekog starog pca nać napajanje spojiš i to ti to 2.5A vuče max tako piše na kontroleru.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina

Komplikacija sa tim glupim transformatorima...

15 godina

http://www.ebay.com/itm/NEW-LED-RAINBOW-COLOR-3D-EFFECT-STAGE-LIGHT-PARTY-DJ-DANCE-CATWALK-WEDDING-SHOW2-/170997616436?pt=US_Stage_Lighting_Single_Units&hash=item27d0408f34

Gle ovo za 100 kn, čini mi se da daje dobar ugođaj...

Što mislite o chauvet rasvjeti, vidim da je ima po ebayu i da nije preskupa?

15 godina

I novi troubleshoot ponovo...

CDJ 400 mi neće očita pjesme sa usb-a, jel netko ima iskustva sa tim?

Formatiram usb na fat 32, ubodem stick i samo mogu vrtit brojeve od 1-99 (bez obzira koliko ima pjesama na njemu), ne očitava mi nikakva imena niti može išta svirati...

Probao sam sa 2 pjesme na sticku, 15, 50, 150, 300...uvijek isti problem {#}

13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...

CDJ 400 mi neće očita pjesme sa usb-a...

To na oba CDJ-a ili?

clock2much
15 godina

da...

evo sad sam stavio 2 pisme na usb, uspije ih očitat nakon 20 min, ovu u vbr-u ne more svirat, a drugu jedva, krene pa stane...

da li je moguće da je to sve zbog loše kvalitete pjesme?

neku večer sam sve bio formatirao i stavio 130 pjesama, pa mi je radilo, inače nikako, nije mi jasno...

13 godina
neaktivan
Electroroll kaže....

Jesi probao NTFS?

clock2much
15 godina
Jesam, sve isto...
13 godina
neaktivan
Electroroll kaže...
Jesam, sve isto...

Hmm... jedino mi jos na pamet pada da probas sa drugim stickom/stickovima.

clock2much
15 godina

Probao sam sa drugim stickom od 2gb, koji je malo noviji, te radi savršeno...čudno mi je to sve. Mislio sam uzeti 2 ista sticka te ih imati kao backup za pjesme, ali ne bi volio sad naručiti neke pa da opet imam ovako nešto {#}

15 godina

Brzo pitanje: Ima itko iskustva sa mapiranjem playera u virtual dj-u?

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Može li mi netko objasniti razliku između kotrolera sa zvučnom karticom i bez npr. Numark Mixtrack i Numark Mixtrack pro 

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Trebam preporuku za neki program za miksanje za pc , ne mislim se baviti profesionalno i to i nemam miksetu nego nesto cisto na kompu da mogu lakse kontrolirat pjesme da drugu pokrecem prije nego prva stane i te foroe ako me razumijete ;) ??

13 godina
neaktivan
Vedranko kaže...

Može li mi netko objasniti razliku između kotrolera sa zvučnom karticom i bez npr. Numark Mixtrack i Numark Mixtrack pro 

Znaci za Numark Mixtrack moras imati dodatnu zvucnu karticu sa 4+ kanala kako bi mogao imati Master i CUE izlaze, dok PRO verzija to ima ugradeno u sebi.

sokre2896 kaže...

Trebam preporuku za neki program za miksanje za pc , ne mislim se baviti profesionalno i to i nemam miksetu nego nesto cisto na kompu da mogu lakse kontrolirat pjesme da drugu pokrecem prije nego prva stane i te foroe ako me razumijete ;) ??

Imas besplatni Virtual DJ za home upotrebu.

clock2much
13 godina
odjavljen
DJ kutak

Ima neki program koji bi simulirao klavijature tj. da tipkovnica sluzi kao klavijature?

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Sto opcenito mislite o DJ licencama, za "legalno" postati DJ? Po meni je to jos uvijek skupo, najjeftinija godisnja je 1360 KN + PDV (DJ licenciran njome moze posjedovati maksimalno 4000 traka na svom racunalu).

Po meni je to neposteno, i jos uvijek dosta neodredeno (zna se da taj novac zavrsava u privatnim dzepovima ZAMPovaca a ne tamo gdje bi trebao). 

Da ne govorim o oduzimanju opreme DJ-ima bez licence (da, bilo je i toga, neki su na taj nacin ostali bez laptopa i sl., toga ima samo u ovoj nasoj drzavi)

Ekipa iz Rijeke jos uvijek vodi pravnu bitku protiv njih KLIK, u popunosti ih podrzavam.

Podrzavate li placanje DJ licenci?

1 DA
10 NE
clock2much
15 godina
sokre2896 kaže...

Tako je, najjednostavnije ti je skinuti besplatni virtal dj home free edition ili nešto tako, vidjeti ćeš sve na njihovim stranicama. Ima sve što treba za početnike ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice